WikiEnx.com

Zaštitna folija na prozorima od sunca. Uklanjanje zaštitni sloj s plastičnim prozorima?

Video: Kako ukloniti zaštitnu foliju sa starog PVC prozori

Plastični prozori će biti na snazi ​​za dugo vremena, ako se u toku njihovog rada u skladu s potrebnim pravilima njege. To će pružiti priliku ne samo da bi se osigurala njihova dugovječnost, ali također imaju pouzdanu zaštitu od vjetra, hladnoće, prašine, vlage i buke, zadržavajući svoje estetike.

Video: Kako ukloniti zaštitnu foliju od plastične prozore

zaštitni film na prozorima

zaštitna folija s plastičnim prozorima je sastavni dio aktivnosti usmjerenih na njihovu kvalitetu i odličan izgled. To je složen high-tech proizvoda, obavlja razne funkcije.

Vrste zaštitnih filmova

Ovisno o svrsi filma je podijeljen u nekoliko tipova. Svaki od njih su na posebnom opremom vrlo kvalitetnih materijala. Tehnologija njihove proizvodnje je proces koji se sastoji od više stupnjeva, s obzirom da film ima višeslojnu strukturu, i svaki tip razlikuju njihov određeni kemijski sastav slojeve.

Zaštitna folija na prozorima, koja se primjenjuje do gotovih prozora proizvoda, štiti ih od oštećenja tijekom transporta i ugradnje. Nakon instalacije sustava Windows koju želite izbrisati.

uklanjanje zaštitnu foliju iz plastičnih prozora

Također takvom filmu, ima i onih koji i dalje zalijepljen na plastičnim stakla. Oni ih zaštititi od mehaničkih oštećenja i udara, staklo stječe sigurnost i otpornost na udarce, kao i značajno smanjiti gubitak topline kroz staklo.Druga vrsta filmova omogućuje podešavanje infracrveno i ultraljubičasto zračenje, kao i stupanj vidljivog svjetla koje ulazi kroz prozore.

Video: Kako ukloniti zaštitnu foliju od plastične prozore

Također, tu je i takav tip, kao zaštitni film na prozorima, karakterizira visoka pozharoprochnostyu. To sprječava širenje požara i formira sobi zone.

Pravovremeno uklanjanje zaštitne folije nakon ugradnje prozora

Nakon instalacije plastični prozor, te bi trebao obaviti niz mjera kako bi se osiguralo njegovo učinkovito funkcioniranje. To se prije svega odnosi na uklanjanje zaštitnog sloja koji pokriva cijelu strukturu.

Da bi se to omogućilo, obično na filmu sama smješta uputama proizvođača za detalje danih kao da se ukloni zaštitnu foliju od plastičnih prozora. Obično, to je učinjeno odmah nakon ugradnje prozora. I pucati s stakla, plastičnih okvira, prozorskih krila, padina, prozorske klupice i tokova.

uklanjanje zaštitnu foliju s prozora

Video: zatamnjenim staklima stanova s ​​vlastitim rukama ogledalo filma

Ako je uklanjanje filma zategnuti, onda u budućnosti to će izazvati dodatne poteškoće. To je zbog činjenice da se ljepilo s kojim je film vezan za prozor, može prodrijeti duboko u plastiku, a dobili osloboditi od njega primjenom konvencionalnih sredstava za čišćenje, to neće biti lako. To odgođeno uklanjanje zaštitne folije i pridonosi nastanku glasine o takozvanom „prljavom PVC profila”.

Uklanjanje zaštitnu foliju na vlastitu?

Oni koji nisu odlučili sami provesti ovaj postupak može primijeniti na tvrtke za čišćenje koja pruža slične usluge. Ako želite to učiniti sami, ali nisu sigurni kako ukloniti zaštitnu foliju s plastičnim prozorima, od vas će jednostavne upute.

Za uklanjanje filma će vam:

  • nož pozadina;
  • strugalica za čišćenje stakla keramičke ploče;
  • sušilo za kosu zgrade.

Trim kut filmski plitko noža od 45 ° i povlačenjem ruba počinje odvojiti od površine. Ako se ne uklanjaju ili poderani u male komadiće, a zatim koristite izgradnju sušilo za kosu, malo je ublažio. Zaštitna folija na prozorima će se odvojiti puno lakše kad pokupi rub strugalicom. U tom slučaju, vjerojatnost oštećenja plastike smanjena na minimum, a cijeli proces je mnogo brže.

Učinkovita metoda čišćenja ljepila sa plastičnim prozorom

Tako ste shvatili kako ukloniti zaštitnu foliju s prozora, te je uspješno završena ovoj fazi. Sada ostaje da se ukloni iz njih ostatke ljepila.

Video: Kako staviti krema za sunčanje film na prozorima?

zaštitni film na prozorima od sunca

Možete koristiti platno (mikrovlakana) uronjen u otopini sapuna. Ispiranje se provodi oprezno u nekoliko koraka kako bi vanjski pokrov plastični prozor. Ako sapunici ispire loše ljepilo, možete koristiti učinkovitija sredstva - svjetlo otapala ili posebnu čišćenje sprej za plastične prozore «Cosmofen».

Posebna zaštitna toplinski štitnik filma

Da bi se osigurala dodatna udobnost stanovanja, s plastičnim prozorima, možete zalijepiti poseban film. Oni kombiniraju različite karakteristike potrošača i jednostavnost korištenja. Zaštitna folija na prozorima tog tipa, s jedne strane, pouzdano štiti staklo od ogrebotina, a na drugoj, jača svoje dobro, smanjujući rizik od ozljede lete krhotine stakla u slučaju oštećenja. Osim toga, ovi filmovi značajno smanjiti gubitak topline iz prostorije kroz prozor.

Tipično, oni uključuju bezbojnu reflektirajuće poliuretan ili polistiren filma, ili proizvoda koji se sastoji od baze, metalizirana Mylar obloženom slojem bezbojnih polimera. Metalna oplata (srebrna ili brončana) podržavaju osnovnu filmu, osigurava površinu koja je u stanju da odražavaju topline zračenja izravno u sobu.

Zaštitna plastična folija na prozorima

Filmovi ovog tipa (reflektirajuća) nisu samo bezbojan, ali i zatamnjena. U tom slučaju, zaštitni sloj nanosi na film, nakon što je obojen baze.

Posebna Kontrola osvjetljenja zaštitna folija

Regulirati količinu sunčeve svjetlosti koja ulazi u prostoriju kroz prozor, koristiti posebne tonirano zaštitnu foliju na prozore od sunca.

To se odnosi na infracrveno i ultraljubičasto zračenje, i vidljivom sunčevom svjetlu. Uzimajući u sobu kroz prozor, kao zračenje pridonose interijera blijedi i pozadine, kao i toplinu u ljetnim mjesecima.

Zatamnjena filmovi tog tipa, uključujući i ogledalo, učinkovito apsorbiraju sunčevu energiju, zaštitu od sunca. Oni sprečavaju sagorijevanja predmete u unutrašnjosti, kao i dodati udobnosti i željenu klimu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Gumena brtva na novim prozorima će zadržati udobnost u apartmanuGumena brtva na novim prozorima će zadržati udobnost u apartmanu
Plastični prozori KBE, recenzije i značajkePlastični prozori KBE, recenzije i značajke
Vent ventil za plastične prozore. Plastični prozori s oduškaVent ventil za plastične prozore. Plastični prozori s oduška
Plastični prozori plime za zašto bi trebali biti instalirani, i kako to učiniti?Plastični prozori plime za zašto bi trebali biti instalirani, i kako to učiniti?
Oseke za plastične prozore: raznolikost i dizajn značajkeOseke za plastične prozore: raznolikost i dizajn značajke
Kako instalirati plastičnih prozora s rukama?Kako instalirati plastičnih prozora s rukama?
Zaštitna folija za raspon: što i kakoZaštitna folija za raspon: što i kako
Plastični prozori "Mont Blanc": mišljenja. Windows "Mont Blanc": cijenePlastični prozori "Mont Blanc": mišljenja. Windows "Mont Blanc": cijene
Ukrasna folija za namještaj. Držeći se.Ukrasna folija za namještaj. Držeći se.
Panoramski prozori - dostojan ukras svakog domaPanoramski prozori - dostojan ukras svakog doma
» » » Zaštitna folija na prozorima od sunca. Uklanjanje zaštitni sloj s plastičnim prozorima?