WikiEnx.com

Široki-usta termos za hranu se razlikuje od uobičajene?

Možete ići na kampiranje ili duže putovanje? Ne zaboravite ponijeti termosicu tople kave ili čaja. A što je s hranom? Napustiti uobičajene jela su također opcija. Dovoljno da kupite posebne široko usta termosicu za hranu, a uobičajena hrana može putovati s vama.

Video: RangeMan. Termos kreveljiti Stanley. Recenzije i cijene.

Razlike termos za hranuTermos široka usta za hranuDizajn i izgled gotovo sve hrane termo-kontejnera su slični. I doista, termos sa širokim vratom za hranu također ima unutarnji tikvicu i vanjsko kućište. Temperatura u vakuumu se održava međusloja između vanjske konture proizvoda i unutarnjeg spremnika. Glavna razlika proizvoda namijenjena za hranu i piće, - promjer vrata. Svatko razumije da možete uliti čaj od bilo kontejnera, ali staviti / dobili tjesteninu ili juha je praktičniji od većih jela. Tu su i generički proizvodi, od kojih je pokrov ima dva kruga za otvaranje. Prema tome, u termos mogu se prenositi i pića, i hrana.

Video: RangeMan. Termosice Stanley. Volumen od 0,7 l, 0,5 l, 0,47 l. FHD.

Za hranu fit termos?

Termos za drugu širokim ustimaposude Termo-food univerzalna u svojoj primjeni. Oni su dizajnirani za prijevoz prve i druge predmete. Ovo posuđe je zapečaćena, pa ne možete brinuti da imate nešto za curenje ili leži pokraj termos stvari natopljene miris hrane. Najčešće pomoću termo-kontejnera koji prevoze juhe. Isto tako stvarno pokupiti termosicu za drugi sa širokim vratom. Vrlo zgodan kada se može koristiti poklopac kao malim pločama. Pokušajte da se vaš omiljeni žitarice, tjestenina, riža, krumpir ili bilo koje druge hrane. Vaš izbor je ograničen samo kapacitetom termos i veličine vrata. Ne zaboravite da takva jela jednako dobro, i čuva toplinu i hladnoću. Stoga, uvijek možete uzeti papazjanija ili bilo koje druge jelo koje se jede hladno.

Odabir široko usta termosicu za hranu

Glavno pravilo pri kupnji bilo posuđe - pravilno odrediti potrebnu količinu za vas. Najpopularniji napitak uživali termosice kapacitet 1-1,5 litara, a za hranu će biti dovoljno kapaciteta od 0,5-1 litara. Ovi standardi su važni u slučaju ako koristite posuđe će biti jedna osoba. Termos široka usta za hranu može imati dnom unutarnji napravljen od stakla ili nehrđajućeg čelika. Oba materijala su podjednako dobro držati temperaturu. Staklo se smatra više higijenski koristiti kao čelik se ne boji udaraca i trese tijekom transporta. Prilikom odabira termosicu treba obratiti pažnju i na svojim vanjskim dimenzijama i dizajnu. Mnogi sadašnji modeli imaju praktične ručke ili trake.

Video: Arctic termos široka usta Universal, 1000ml

Korisni savjeti

Termos za prvih jela sa širokim vratomBudite sigurni da redovito ispiranje kvalitete termos i ostaviti ga da diše: suha jasno. Koristite uobičajene deterdžente, za najučinkovitije kupnju čišćenje posebnim dugim četkicama. Svaki put kada ispunite termosicu za juhe široka usta juhe, probajte što prije zatvoriti poklopac i uvjerite se da je dovoljno čvrsto. Ne ostavljajte jela s otvorenim hrane - to će dovesti do preranog hlađenje sadržaja. Termos klasični dizajn zadržati temperaturu sadržaja za 7-12 sati. Usklađenost sa svim pravilima rada i održavanja će povećati vijek trajanja proizvoda. Ako želite ponijeti sa sobom na put puni obrok od nekoliko tečajeva, ne hrle kupiti puno individualnih toplinskih kontejnera. Danas na tržištu može zadovoljiti termosicu s unutarnjim nekoliko pojedinačnih zdjele i ostaviti da se prijevoz nekoliko jela bez njihovog miješanja.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Termos za čaj. Odabir kvaliteteTermos za čaj. Odabir kvalitete
„Royal dijeta”: opis programa, izbornik, učinkovitosti i mišljenja„Royal dijeta”: opis programa, izbornik, učinkovitosti i mišljenja
Hladno kutija za hranu - prijavaHladno kutija za hranu - prijava
Recept za đumbir piće: super okus i koristiRecept za đumbir piće: super okus i koristi
Termo ili čaj: to je bolji i zašto?Termo ili čaj: to je bolji i zašto?
Termos „Arktik”: mišljenja. Termos „Arktik”: proizvođač,…Termos „Arktik”: mišljenja. Termos „Arktik”: proizvođač,…
ThermaBag: mišljenja vlasnika. Što se tiče potrebno je u gospodarstvu ThermaBag i kako se to radi?ThermaBag: mišljenja vlasnika. Što se tiče potrebno je u gospodarstvu ThermaBag i kako se to radi?
Kako bi šipak za imunitet u termos?Kako bi šipak za imunitet u termos?
Kako odabrati termosicu juhe i drugi. Struktura termos hraneKako odabrati termosicu juhe i drugi. Struktura termos hrane
ThermaBag vlastite ruke: kako to učinitiThermaBag vlastite ruke: kako to učiniti
» » » Široki-usta termos za hranu se razlikuje od uobičajene?