WikiEnx.com

Prirodni keramičkih pločica i njegova instalacija

Pločice prirodnih sastojina danas kao jedan od lidera na tržištu krovnih materijala.

Stvoren uz pomoć krova nudi komforne uvjete u unutrašnjosti kuće u bilo koje doba godine. Ako se odlučite koristiti pločice za krov, možete koristiti širok izbor oblika i boja. vanjski pogled na krov Nakon završetka rada naći će atraktivna.

Značajke keramičkih pločica

pločice prirodne

Video: Ugradnja prirodnog keramičkih pločica BRAAS (Braas)

Prirodni crijep može postati dio od krovni sustavi koji imaju zakrivljena avion i složene oblike, to samo dodaje na kvaliteti ovog popularnog građevinskog materijala. On je otporan na kemijske i biološke prirode. Nadalje, ovojnica može biti podvrgnut je višekratnik (do 1000 ciklusa) zamrzavanja i otapanja. To osigurava razdoblje života, koji traje više od 100 godina.

Pločice prirodnom okruženju posuđuje sama vrlo jednostavna, a onda neće trebati složene skrb, ne treba se bojati i relativno lako rekonstruirati. Unatoč činjenici da je instalacija rad ne zahtijeva poseban napor, materijal treba biti u skladu s djelima tehnologije. Stoga, ako ne vjerujete u svoje sposobnosti i nema dovoljno iskustva, poželjno je povjeriti instalaciju iskusnih graditelja. Ako postoji potreba za pokrivanje krova, koja ima složene krivulje i oblika, površina, preporučljivo je odabrati materijal opisan.

Video: 4. raspona uređaja krovom. Ugradnja keramičkih pločica (npr TONDACH)

Priprema prije polaganja pločicaprirodne pločice

Video: Ugradnja keramičkih pločica BRAAS (part 4) Kako najbolje izolirati krov. Zaštita dimnjak od vlage.

Prirodni pločica se koristi na krovovima, koji imaju nagib u rasponu 10-90º-. Ako sustav ima rampe od 10 do 22º-, bit će potrebno da se dim i vodonepropusnost pruža, na primjer, modificirani valjaka za premazivanje. Ako morate raditi s pristranosti koja je veća od 50 stupnjevaº-, materijal dodatno potreban za popravak vijaka. Takav premaz pretpostavlja karkase pojačan.

Stvaranje potpornu strukturu predviđa jačanje rogove. Iz tog razloga, pod rogova treba koristiti samo dobro sušene grede, razina kojima se vlažnost ne prelazi 15%. Širina mora imati presjek od 50 x 150 mm, ali ako je potrebno povećati čvrstoću u, potrebno je kupiti bar 60 x 180 mm. Ova mjera može se smatrati ekstremnim i kako bi se izbjeglo, to je dopušteno montiranje rogova u područje 80-130 cm. Rafter parcele ovisi o njihovoj duljini, dakle, to je veća duljina elementa, što je kraće udaljenosti.

Polaganje topline i parne brane

Krov prirodnog crijepa

Video: Instaliranje Keramička pločica CREATON Instalacijski Skate šindre kupiti pločice cijena pločice SET

nakon završetka Ugradnja sustava krova Možete biti prekrivena parna brana izolator. Kako bi se postigla nepropusnost tih premaza, njihovi spojevi moraju biti ljepilo gradnja ljepljiva traka. Na kraju rogova treba ojačati kontrobreshetku. To će ventzazor 50 mm između sloja toplinske izolacije i vodonepropusnost. Time se osigurava pravilno funkcioniranje krova. Na kontrobreshetku treba postaviti hidroizolaciju, koja je okomito na grede fiksne sanduk. Potonji je potrebno za ugradnju krovište.

Montažni letvice

Prirodni pločice, instalacije

Video: Ugradnja keramičkih pločica BRAAS. 2. dio. Instalacija mauerlat. Ugradnja rešetki.

Letvici bar osnova bi trebala biti 40 x 40 ili 40 x 50 mm. Na gredu strehe polje želite primijeniti odbor čija širina je 100 mm. To bi trebao biti montiran na 20-30 mm iznad u odnosu na druge. Kako bi se utvrdilo instalaciju tokarenje korak, morate uzeti u obzir parametre pločica. Tipično, razmak između komponenti grede jednaka širini krovnog materijala ostatak preklapaju. Prema tome, korak će biti jednak 310-345 mm, koji je točno ako širina obrada materijala ekvivalentna 400 mm. Provesti označavanje reda mora biti pomoću konopa, koji je treba ojačati na kontrobreshetke.

Određivanje slaganje tehnologije

prirodni keramičkih pločica

Pločice Prirodni može imati nekoliko varijanti, koja određuje pravila asfaltiranje. Ako morate raditi s ravnim pločicama, instalacija mora biti provedena, kreće od dna prema vrhu, s dopuštenim olova slaganje nekoliko slojeva. Dok u slučaju utori postrojenja za premazivanje provodi s lijeva na desno. Žljebove pločice početi majstora utvrđenim od strehe, kreće prema vrhu.

Crijep od prirodnih naseljavanja, koristeći neke od materijala i alata, uključujući:

  • izolacija;
  • parna brana;
  • drvo;
  • crijep;
  • Izgradnja selotejp;
  • uže;
  • sami urezuju navoj.

Proces polaganja pločica

Pločica u početku postavio na prirodnim elementima postavljenim na nagib krova. U isto vrijeme kao i zatvarač se koristi vijaka za drvo. Twist ih koliko god je to moguće ne biti, to će zadržati temperaturu praznine. Ako namjeravate raditi s platnu, položen na kukama, potrebno je srušiti dio dvorca, a zatim izvršiti fiksaciju. Svaki treći list je potrebno ojačati protiv vjetra isječak. Za krov, koji je u rasponu 4.5-7 m dužine morati instalirati red ventilacijskih pločice, morate ga postaviti na udaljenosti od tri reda na mjestu grebena. Ako je krov ima duljinu od 7-12 m, opisana potrebna dva reda.

Prirodni crijep, koji sklop izvorno proizvedeni u klizaljke da se položi u zoni grebena. Na ovom mjestu treba se koristiti za nositelja greben letvicama. Njegova instalacija se izvodi vijcima na kontrbrus. Osigurati ventzazorom i područje ispod sljemena, jer je to potrebno za primjenu ventilacijsku rešetku ili ljepljivom trakom. U slučaju potonjih na površini potrebno je staviti rupe. U sljedećem koraku položio grebena prirodnih keramičkih pločica u, koji će osigurati poseban nosač.

Keramička pločica dobivanjem popularnost ne samo zbog atraktivnog izgleda i jednostavnost instalacije, ali i zbog činjenice da je materijal ima izvrsne performanse karakteristike.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ugradnja podnog grijanja ispod pločica sa svojim rukamaUgradnja podnog grijanja ispod pločica sa svojim rukama
Elegantan i moderan kupaonica pločicaElegantan i moderan kupaonica pločica
Kako izbušiti rupu u keramičkih pločica Savjeti majstoraKako izbušiti rupu u keramičkih pločica Savjeti majstora
Kako i što rezati keramičke pločice: glavna načinaKako i što rezati keramičke pločice: glavna načina
„Andaluzija” - visokokvalitetni metalni„Andaluzija” - visokokvalitetni metalni
Polaganje keramičkih pločica u kupaonici sa svojim rukama: redoslijed izvođenja radovaPolaganje keramičkih pločica u kupaonici sa svojim rukama: redoslijed izvođenja radova
Keramičke pločice za podove: Vaš idealan izborKeramičke pločice za podove: Vaš idealan izbor
Andulinovaya krov: mišljenja i vrste. Pro i kontra od andulinovoy krovaAndulinovaya krov: mišljenja i vrste. Pro i kontra od andulinovoy krova
Crijep trijem: stvoriti spektakularan eksterijerCrijep trijem: stvoriti spektakularan eksterijer
Vanjski kutovi pločica: tipovi, metode slaganjaVanjski kutovi pločica: tipovi, metode slaganja
» » » Prirodni keramičkih pločica i njegova instalacija