WikiEnx.com

Ulaz metalna vrata: Dimenzije kutije. Standardnih i prilagođenih veličina

Početna sigurnost ovisi o mnogim čimbenicima. Jedan od glavnih elemenata, čuvanje iznajmljivača iz kuće su ulazna metalna vrata. Dimenzije s kutije treba biti ispravno vymeryat kupiti pravi proizvod u trgovini. Kako se ne bi pogrešno račun s izborom, trebaju biti upoznati sa standardnim i nestandardnim veličinama. Pravilan odabir veličine ovisi o funkcionalnosti proizvoda.

Dijelovi i materijali na ulaznim vratima

Ulaz metalna vrata sa kutijomPouzdanost dizajn ovisi o vrsti materijala, elemenata dizajna, i producent integriteta. ulaz metala veličine vrata s kutijom koja bi trebala vymeryat prije nego što kupite ispravno, imaju potrebne elemente. Oni uključuju:

 • platno;
 • Okvir vrata;
 • uokvirivanje;
 • jačanje;
 • materijal za brtvljenje;
 • obloge;
 • Dodatni elementi (zaključavanje ručke, okance).

Veličina ulaznog metalnih vrata s kutijom ovisi o vrsti materijala od kojeg su izrađene.

Na primjer, oklopna modeli izrađeni su od debele kutu. Njegova debljina je obično 50-60 mm. Takvi proizvodi će doći deblji od vrata profiliranih cijevi.

Standardne veličine ulaznih metalnih vrata s kutije ovisi o vrsti unutarnje punila. On može biti oblikovan kao 4-6 rebra koje ukrućuju strukturu. Također, standardna veličina metalna vrata ovisi o vrsti unutarnje izolacije i zvučna izolacija.

Video: Ulazna vrata (metalni)

Kako odabrati vrata

Ulaz metalna vrata otvaraju veličine

Danas postoje mnogi standardi koji određuju veličinu otvora za ulaz metalnih vrata. Prema tome, za svaki tip stana odabrati odgovarajući model pojedinačno.

Ako konvencionalni "Hruščov" i "brezhnevki" stvari lakše, novi visokim zgradama, kao i privatne kuće, izgrađene na različitim tehnologijama.

Video: nestandardne veličine vrata

Dakle, da točno odrediti standardnu ​​veličinu ulaz metalnih vrata s kutija vrlo teško. To sve ovisi o tome gdje želite instalirati dizajn. Standardi u trenutnom okruženju da se pridržavaju gotovo nemoguće. U privatnoj kući za montiranje lakše ulazna metalna vrata, budući da je veličina otvora može se podesiti bez obzira na sve etaže. U visokim zgradama na zidovima tereta tako mnogo više. Stoga, razbiti njihov integritet je izuzetno nepoželjan.

standardne dimenzije

Standardne veličine metalnih vrata ulaznih određuje se prema zahtjevima Izreži i GOST 6629-88.Tipično, omjer konstrukcijskih elemenata ima sljedeću vezu.

 • otvaranje visina 207-210 cm, širine 88 do 96 cm je koristiti blokovi 205h86 cm.
 • Ako na istoj visini kao širine 98-106 cm, struktura ima dimenzije 205h96 cm.
 • ulaz metala veličine otvaranje vrata su u rasponu 297-210h90-98 vidjeti će se jednako 205h88 cm.
 • Odabirom veličine unosa u otvor metalna vrata širine 100-108 cm, dimenzije proizvoda bi trebala biti 205h98 cm.

Ovi podaci se smatraju standard za takve strukture, tako da se mogu koristiti kao osnova za izračune.

standardni modeli

Proizvođači vrata prema standardnim veličinama proizvoditi modele određenog tipa.Standardne veličine ulaznih metalnih vrata s kutiji

„Standard” je osnovni ekonomičan model koji simulira drva za oblaganje.

"Elite" - je izolirana ulazna vrata metalna, čije su dimenzije izračunate u skladu sa svojim tipom. Njegovi zglobovi su skrivene, a tijelo je izrađeno od zgusnutog metala.

„Platinum” odnosi se na elitnoj vrste dizajna koje su ojačane materijale i sigurnosni sustav za zaključavanje.

Ulaz metalna brtva vrata „VIP”, čija veličina mora se uzeti u obzir u izračunu, ona ima ojačano krmeno sustav i cilindar „Interactive”.

„Vitraž”, „Grandstil” i druge slične vrste su ostakljena metalna vrata.

„Arka” ima oblik i veličinu otvora ispod prednjih vrata metala u polukrugu.

Postoje i druge vrste dizajna.

mjerna pravila

Kako kupiti odgovarajuće veličine otvora blende ulica ulazna vrata od metala, treba pravilno izmjeriti njihovu dužinu i širinu. Postoji posebna tehnika kako za obavljanje tih radnji ispravno.Veličina otvora ispod prednjih vrata za metal

Sva mjerenja treba obaviti iz baze na zid. Stoga, ako se ukrasi od starih struktura nisu rastavljeni, oni bi trebali biti uklonjeni. Oni zauzimaju određeni prostor.

Zatim pomoću centimetar izmjeriti dužinu i širinu otvora i usporedite njihove čitanja sa standardnim dimenzijama. Ako je potrebno, provesti prilagodbe. Međutim, imajte na umu da nisu svi proizvodi zadovoljavaju standarde Izreži i GOST. Na primjer, veličina kineskih proizvođača ulaz metalna vrata mogu se razlikovati od domaćih standarda. Dakle, da se prilagodi otvaranje slijedi stjecanje vrata.

Video: Ulazna vrata, ulazna cijena, vrata u stanu vrata u kući

Kada mjerenja treba izgladiti osnovu, da se u procesu instaliranja zbog pucaju gips ne morate kupiti različite vrata veličine.

metalna ulazna ulica izolirana vrata čija veličina se izračunati na temelju vrste materijala potrebno za glatke zidove baze. Stoga, mjerenje otvor uz pomoć razini određuje koliko je glatka.

Okvir vrata račun

Prije nego što je prodaja metalnih ulaznih vrata provedeno je bez okvira. Kupci se nude za kupnju tkanina i obloge. metalna vrata ulaz standardne veličineDanas, tehnologija građenja proizvodnje uključuje zglob, neodvojive Prodaj predmete kao što su okvir i vrata su metalne. Dimenzije standard koji se primjenjuje u našoj zemlji, uzeti u obzir ovu nijansu.

Dimenzije kutije je važno uzeti u obzir vlasnik vlastitih domova. U konvencionalnoj ulazu visokogradnje metala veličine otvaranje vrata koji su često standardne veličine ne uključuju veliki izbor dizajna.

U privatnoj kući ulaznih vrata može biti dvostruko krilo, poltorastvorchatoy, tipa luk, su vitraji i ostale varijacije dizajna. Dakle, za takve proizvode često koriste nestandardne veličine. Kutija i list vrata su odabrani onda samo pojedinac.

Debljina vrata

Izolirani veličina ulazna metalna vrata

Video: Let vrata (vrata, unutarnja vrata)

Prilikom odlučivanja što veličina ulaznog metalnih vrata su najprikladnije za postojeće otvor, trebali biste obratiti pažnju na debljinu zidova. Ovo je vrlo važan faktor, kao i dužinu i širinu.

Vrlo često, debljina stijenke ne poklapa s okvirom i webu. U tom slučaju, veličina otvora se podešava pomoću padine i arhitrava. Oni će također biti u mogućnosti da se dodatno izolirati kuću od propuha i buke.

Neslaganje debljina i otvaranja vrata može dovesti do nepotpunog otvaranja strukture. Vrata će udariti izbočeni kraj.

Nijanse u određivanje veličine od

Javi se ulazna vrata s kutiji bi trebao biti manji od otvora. Možete provjeriti širinu webu i dodati na 70 mm. To će napraviti pravi izbor.Metalna vrata su izolirani veličine ulica

Za domaćeg proizvođača počinje s veličinom širine web 60 cm. Nadalje, povećana je za 10 cm do 90 cm u širinu. Najpopularnija je vrijednost 80 cm. Taj otvor mora imati širinu od 87 cm. Njegova visina je 210 cm.

Nešto različiti standardi su kineski ulazna metalna vrata. Dimenzije takvih proizvoda ponekad razlikovati od našeg gosta. To treba uzeti u obzir prilikom kupovine takve proizvode.

Ako se otvor ne zadovoljava parametre standarda, moguće je proizvesti vrata po narudžbi. Ovaj proizvod će ispasti skuplje od konvencionalnih varijanti.

prilagođene veličine

Tu su i visokogradnje i privatne kuće izgrađene na stranom projekta. Detalji otvori takvih objekata mogu se razlikovati od tipične. Ulazna metalna vrata, veličine kutije koje nisu u skladu s državnim standardima, postoje i nepridržavanje pravila i propisa izgradnje seoskih kuća, seoskih kuća.

Za instalaciju takvih struktura će morati napraviti vrata po nalogu ili podešavanjem otvora blende.

Prilagođeni modeli na zahtjev mogu biti proizvedeni s visokom razinom snage ili požara.

Prema nalogu, možete izvesti izvorni dizajn odluke.

Nakon što je upoznao sa standardima, koji su dizajnirani za unos dizajna, možete odabrati veličinu proizvoda točan. Do mjerenja treba pristupiti odgovorno. Na to ovisi uspjeh instalacije kućišta sigurnosnog elementa je metalna ulazna vrata. Dimenzije s kutijom standardnih dimenzija treba biti odabrana na temelju širina, visina i debljina otvora. Na to ovisi funkcionalnost i trajnost cijele strukture.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zašto je važno znati veličinu okvira za vrataZašto je važno znati veličinu okvira za vrata
Obložena vrata: ulazna i unutarnjaObložena vrata: ulazna i unutarnja
Vrata „ispostava”: ocjene. Ulaz i unutarnja metalna vrata…Vrata „ispostava”: ocjene. Ulaz i unutarnja metalna vrata…
Ugradnja metalnih vrata s rukama - to je samoUgradnja metalnih vrata s rukama - to je samo
Kako odabrati metalne vrata?Kako odabrati metalne vrata?
Kako odabrati metalne vrata: savjeti i trikoviKako odabrati metalne vrata: savjeti i trikovi
Vrata Swing: prednja skupina sa sofisticiranostVrata Swing: prednja skupina sa sofisticiranost
Vrata: veličina i karakteristike instalacije kutijeVrata: veličina i karakteristike instalacije kutije
Kako odabrati podizanje vrata nalazi garaža?Kako odabrati podizanje vrata nalazi garaža?
Kako odabrati kut pod tušem?Kako odabrati kut pod tušem?
» » » Ulaz metalna vrata: Dimenzije kutije. Standardnih i prilagođenih veličina