WikiEnx.com

Rostverkovy gomila-temelj ispod drvene kuće sa svoje ruke: recenzije

Video: Drvena oplata. Početna svojim vlastitim rukama. Stupolika temelj strip. (1)

Ako ste se odlučili za izgradnju gomila-rostverkovy temelj za drvenu kuću, onda najprije morate upoznati s, što je ostavilo majstora i profesionalce koji su uključeni u obavljanje takvih radova. Ovaj dizajn predstavlja podršku, na kojima počiva rad cijele konstrukcije. Uloga hrpe kada se koristi prethodno livenih ili vijke proizvoda. Rešetka, pak, djeluje kao tereta na raspoređivanje zgrade. Formiranje rešetka pomoću nosača ili ploča, koje nastaju u jednom sustavu.

Mišljenje o korištenju

rostverkovy temelj gomile u drvenoj kući

Temelj Pile traka za drvene kuće, vile, kupke, garaža Video

Pile-temelj rostverkovy možete izgraditi drvenu kuću na teritoriju, tlo od kojih je problematično. Uglavnom se odnosi na glinenim tlima. Baza generiran pomoću hrpe, omogućuje prijenos značajan teret na čvrstoj stijeni, koji se nalaze dublje od gornjeg sloja. To je napomenuti da je takav tip temelj To može biti izgrađen i povoljne normalne tla.

Moderni gospodari imaju posezala za izgradnju temelja na pilotima-rostverkovogo iz razloga što takav sustav ima visoku nosivost. Između ostalog, privatni programeri na umu da su oni privlači učinkovitosti koja se može postići s obzirom na nizak volumen zemljanih radova. Čitajući recenzije, treba spomenuti da su majstori koriste ovu zemlju, ako je potrebno, izgradnja drvenih zgrada i konstrukcija okvira i vrsti panela.

Recenzije piling materijalanedostaci rostverkovy pilota temelja

Rostverkovy gomila-temelj ispod drvene kuće mogu se graditi korištenjem različitih materijala. Svaki od njih ima svoje karakteristike kvalitete i trajanje rada. Neki potrošači birati drvo podržava dok su ostali kupci najčešće preferiraju metal ili konkretne proizvode. Valja napomenuti da su drveni piloti u čarobnjaku odabrati kad će imati zanemariv teret. Radije to učiniti, crnogorično drvo, bor je najprikladniji.

Rostverkovy gomila-temelj ispod drvene kuće mogu se graditi pomoću predgotovljenih betonskih stupova. Oni su najviše u potražnji i danas su šuplje stupovi, koji mogu imati kvadratni ili kružni poprečni presjek. Metalni nosači, kao što praksa pokazuje, imaju potrebu za dodatnom obradom s posebnim spojevima koji mogu spriječiti procese korozije. Drveni stupovi, potrošač mišljenju, najviše kratkog vijeka. Nakon nekog vremena počnu tinjati u zemlju.

Mišljenje o osnivanju pros pilota

rostverkovy temeljenja na pilotima za drvenoj kući

Ako se odlučite za korištenje za izgradnju temelja stupova-rostverkovy pod drvene kuće, izvorno je savjetovao da se odnosi na ovu vrstu baze pozitivne i negativne strane. Najčešće vlasnici kuća koje se grade korištenjem ove tehnologije, istaknuo je da je jedinstvenost dizajna je da se može formirati na različitim osnovama. Međutim, treba napustiti posao, ako se nađe na teritoriju eruptivnih ili sedimentnih tlo tla. Mnogi stanari privukla činjenica da je izgradnja traje vrlo malo vremena. Tada ćete početi raditi, možete čak i hladne sezone. Budući vlasnici kažu da je odličan nosivost temelja utjecale na njihov izbor. U usporedbi s osnivanjem strip je opisan tip gradnje je znatno jeftiniji.

Savjet kuća majstor

rostverkovy pilota temelja recenzije

Rostverkovy gomila-temelj, mišljenja o tome što imate priliku pročitati članak, može se lako postaviti sami. Da biste to učinili, to će biti potrebno samo da se vijak nosača u tlo na određenoj udaljenosti. Nakon korištenja brusilice, treba provesti obrezivanje gomile, tako da su na istoj razini.

Recenzije kontra

rostverkovy temelj hrpa svojim rukama

Prije gradnje, morate se upoznate s temeljnim nedostatke. Među tim suvremenog potrošača na umu nemogućnost manipulacije bez korištenja posebne opreme i alata. To povećava troškove rada. Ako je područje zgradi otkrivena kamenjar i tu je sloj vapnenca i kamena, koji je različit tvrdoća, oblik Pile Zakladi splav to će biti nemoguće.

Broj profesionalnih graditelja odbijaju ovu vrstu temelj iz razloga što je nemoguće za njega da stavi izolirani podrum. U prvoj fazi je vrlo teško provesti izračune, što je razlog zašto morate povjeriti obavljanje tog posla do profesionalaca. Rostverkovy stup u temelj, koji su nedostaci opisani u članku, mogu se analizirati nakon podrška će biti pretučen u zemlju. To eliminira mogućnost otkrivanja oštećenja.

tehnologija gradnje

Pile-rostverkovy temelj svoje ruke To se može izvesti na određenom uzorku. Prvi korak je da se formira rupu pomoću ručna bušilica. Sljedeći korak je postavljanje oplate, gornji rub koji bi trebao biti malo iznad površine tla. Materijal bi trebao porasti za 300 milimetara. Nadalje, cijev formirana od krovnih osjetio, čiji promjer bi trebao biti jednak dimenzije izvora. Dok pokopati ovi elementi moraju biti 300 milimetara niža nego s onim jamama. Nakon primitka armirano oplatom, koji se može koristiti metalne šipke. Sljedeći korak je zalivši betonsku smjesu.

Video: Drvena kuća od lijepljenih drvo građevinski dio 1 od 3 Ja ih. 6711

zaključak

Trčanje rešetka može koristiti željezo ili betonskih greda. U tu svrhu, između postovi trebaju iskopati rov, dubina koja bi trebala biti jednaka 30 cm. Nakon što je pijesak je ispunjen, prekrivena krovište i podove instaliran. U prostoru formira lijevanog betona.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
To je temelj za kuću: Izaberite najbolji izborTo je temelj za kuću: Izaberite najbolji izbor
Mi koristimo rostverkovy temelj za izgradnju kućeMi koristimo rostverkovy temelj za izgradnju kuće
Dosadno s roštilja osnivanja: tehnologije, izračunDosadno s roštilja osnivanja: tehnologije, izračun
Kao samostalno graditi pluta temeljKao samostalno graditi pluta temelj
Zaklada gomila-vijak: nedostaci i pozitivne osobineZaklada gomila-vijak: nedostaci i pozitivne osobine
Kako napraviti oplate za temelj? temeljna pravilaKako napraviti oplate za temelj? temeljna pravila
Da biste saznali kako pravilno sipati temelj za kuću: glavne točkeDa biste saznali kako pravilno sipati temelj za kuću: glavne točke
Podsjetnik: kako označiti temelje za kućuPodsjetnik: kako označiti temelje za kuću
Kako izgraditi oplate sa svojim rukama?Kako izgraditi oplate sa svojim rukama?
Temelj pojas hrpa za svoj dom: potrebno je učiniti ili ne?Temelj pojas hrpa za svoj dom: potrebno je učiniti ili ne?
» » » Rostverkovy gomila-temelj ispod drvene kuće sa svoje ruke: recenzije