WikiEnx.com

Nemirni duhovi „Jimmy Choo”

Jimmy Choo - stvarni miris iz kultnog cipela branda. Prema Tamara Mellon, osnivač tvrtke i partner modni dizajner Jimmy Choo,

miris je sastavni dio garderobe. To je apsolutno ženski ima senzualan auru. Što su duhovi „Jimmy Choo”? Kako potrošači reagirati na njih?

Seksi miris u 2011. godini

Senzualna miris za žene, Jimmy Choo Eau de Parfum, objavljen u 2011, odnosi se na voćnom chypre. To je savršen poklon za moderne žene, ističući njezin stil i ljepotu.

Parfem Jimmy ChooU top note - mandarina mirisima pačuli, kruške i cvjetnim tonovima. Srce napomena je orhideja, a baza - slatkiši i toffees. U isto parfem „Jimmy Choo” nisu u ljetnom svjetlu, već naprotiv, vrlo uporan, pogotovo seksualne, čini ljude. Voćni chypre ne nose vintage ton. Ova ukusna moderan parfem, na najbolji modni zahvaljujući win-win kombinacija tigar orhideja i plodovima. Indonezijski pačuli daje dubinu okusa, fino i toplim tonovima.

FLASH

Novi uzbudljiv i zanimljiv okus od Jimmy Choo - FLASH. Ova sunčana cvjetna mirisa prijenos mirisa bijelih ljiljana. Pjenušava i senzualan sastav odnosi se na izlazu iz čekajući svjetlo kada je adrenalin u kombinaciji sa samopouzdanjem. Ovaj miris prenosi uzbuđenje na crvenom tepihu, pogon noćni klub, sjaj glamurozne odjeće. Kreativni direktor Sandra Choi impresivno prenijeti koncept FLASH: «uzbuđenje i osjećaj moći koji se javlja kada žena stavlja na graciozan i seksi cipelama„.

Video: parfumerija NOVI Jimmy Choo, TIJELO, Gucci, Kenzo, D&G 2015

Miris se otvara pjenušava i svježe note mandarine, ružičastog papra i jagode. U trenutku kada su prve akorde nestaju objavljeni opojno, seksi srce note egzotičnog bijelog cvijeća: ljiljana, tuberoza, jasmin nevjerojatan. Senzualne drvenaste note perjanica dati osjećaj zavođenja: suncokret i bijeli stablo.

Jimmy Choo parfem Letual

Video: NOVO 2015 Armani Code saten / Ala a / Nedopuštena Jimmy Choo / Calvin Klein Eternity sada

Boca kao dodatna oprema

Sve „Jimmy Choo” duhovi uvukla u luksuznim bočicama. Moderan wrap „ispod kože” ambalažu zmija print - to je piton. Prema Sandra Choi, bočica sada bi trebao izgledati kao skup pribor, uzrokujući uzbuđenje.

Video: Jimmy Choo Flash. Online zatestit parfema. prvi dojmovi

Aspekti treperenja i stvoriti iluziju bljeskova fotoaparata. Inspiraciju za dizajn tima bila je stara berba svijećnjak. Boca FLASH izrađene od kristala, akril, metal, čari i stvara nestvarnu igru ​​svjetla. Moderna kapa s gladak završiti dodaje luksuzni opreme. Staklo cool „električni” boje čini se sjetiti hladno ultraljubičasto noćni klub. Okvir također reflektira svjetlo poput dijamanta. Izgled i pakiranje u potpunosti prenijeti na izazov, pjenušava duhovi raspoloženja.

Duhovi "Jimmy Choo". Recenzije

Bogata slatki miris, prema ljepšeg spola, nije namijenjen za mlade djevojke, za njih to bi bilo previše vulgaran, iskusni, izazivajući. Njegova publika mora biti samosvjesna osoba od 25 godina, ima izraženu ženstvenost. Definitivno, okus nije ukrasiti tip djevojke koji je svojstven dječački nespretnost. Dakle, njegovo srce dama parfem „Jimmy Choo” još može naći, iako neće biti suvišno bilo zbirke.

Video: Jimmy Choo za žene Fragrance / Perfume pregled

FLASH osebujan okus provokativna i seksualne naravi. Pogodan je za siguran i prkosan moderne žene, hodanje na visokim potpeticama po ulicama Londona, New Yorka, Pariza. Ova izuzetna i senzualan parfem.

Jimmy Choo parfema recenzije

"Jimmy Choo" - alkohola ("Letual" i druge mreže nude ovaj proizvod), koji su dostupni na prosječnu cijenu nisu preskupi za status branda. Za nekoga to znak će biti otkriće, ali to ne može biti svačiji ukus. U svakom slučaju to je vrijedno težak ovaj svijetli miris, odjednom postaje vaša sudbina?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lijek „niacin”: upute za uporabu. Vitamin B3 (niacin) - svjedočenjeLijek „niacin”: upute za uporabu. Vitamin B3 (niacin) - svjedočenje
Zašto u uho klikova?Zašto u uho klikova?
„Nijinsky” krastavac salata: biljna poslastica zimi„Nijinsky” krastavac salata: biljna poslastica zimi
Uzbudljive filmovi o budućnostiUzbudljive filmovi o budućnosti
Domaći kotlovi. Crteži domaće kotloviDomaći kotlovi. Crteži domaće kotlovi
Lijek „magnezijev sulfat”: upute za korištenjeLijek „magnezijev sulfat”: upute za korištenje
Preobraženje Gospodnje - blagdan vizualnog fenomena Božjeg Kraljevstva na svoj zemljiPreobraženje Gospodnje - blagdan vizualnog fenomena Božjeg Kraljevstva na svoj zemlji
Ženske ljepote: što učiniti ako je lakat granatama?Ženske ljepote: što učiniti ako je lakat granatama?
Zašto hodanje golubovi kimnuti? Objašnjenje u biologijiZašto hodanje golubovi kimnuti? Objašnjenje u biologiji
Kako zatvoriti za zimske rajčice na grožđe?Kako zatvoriti za zimske rajčice na grožđe?
» » » Nemirni duhovi „Jimmy Choo”