WikiEnx.com

Ekaterina Miroshnichenko i njegov doprinos noktiju industriji

Svake godine, noktiju usluga prolazi kroz kvalitativne promjene. Talentirani umjetnici dolaze s novim načinima crtanja i dizajna. Ne samo u ovom slučaju traje Ekaterina Miroshnichenko. Riječ je o njoj i doprinos razvoju dekorativnih kozmetike će biti više riječi.

Ekaterina Miroshnichenko

Ekaterina Miroshnichenko: biografija

Catherine - majstor noktiju usluga. Tko bi pomislio da je to južna djevojka tako ozbiljno će promijeniti stavove ljudi o pokrivenosti nevena.

Ekaterina Miroshnichenko živi u Rostov na Donu. Ondje je počela shvaćati prvu ideju. Rođena je u jednostavnoj obitelji ožujak 1, 1982. Godine 2000. diplomirala je javni školski brojem 8. Zatim, sve do 2005. godine, Miroshnichenko studirao na Pedagoškom zavodu. Paralelno s tim, ona je fasciniran laka za nokte. U 2003, ona je trenirao u nokat modi centru. Kate je u braku s Aleksej Krivorotov, koji je rođen 25. lipanj 1982.Ekaterina Miroshnichenko osnovao svoju školu-studio u mnogim gradovima naše velike zemlje. U posljednjih nekoliko godina, majstor je vrlo teško dobiti. Ona se uglavnom uči i govori o tehnologiji stvaranja dizajna. Ekaterina Miroshnichenko redovito održava seminare. Nakon slušanja učenici tijekom izdaje se uvjerenje.

Video: V kongres predstavnika tvrtke E.Mi

Autor najnovijih tehnologija je sudac međunarodne kategorije na dizajn manikura. Također, Catherine je u 2009. godini bio je dvostruki europski prvak, a 2010. donijela djevojčicu na naslov svjetskog prvaka u noktiju dizajn.

Ekaterina Miroshnichenko recenzije

Nove tehnologije, a ne samo

Catherine Miroshnichenko osnovana brand s imenom "E.Mi", To je izumio na osnovu njegovog imena. Trenutno aktivnost nosi puno škola "E.Mi", Isto tako, svatko može kupiti proizvode ovog brenda.

Među izumio tehnologija može razlikovati "zlato lijevanje", Tehnika nanošenja boje je razvijen u 2008. apstraktne slike i tzv imitacija gmaz kože prvi put je testiran 2010. godine Istodobno se s Catherine "Craquelure učinak", Ne treba zaboraviti etničkih grafike.

tehnologije "tekuće kamenje" i "baršun pijesak" djevojka donijela još veću popularnost. Sada ove metode koristi gotovo svaki majstor. Oni su proizvedeni u 2012. Jedan od posljednjih djela Catherine postala "berba volumen" 2013. Trenutno, autor nastavlja razvijati nove tehnologije i stvaranje originalnih ideja.

Ekaterina Miroshnichenko biografija

Ekaterina Miroshnichenko

Mišljenja autora i učitelj, a sve u pozitivnom smislu. Svaki majstor noktiju servis želite posjetiti svoju radionicu. Međutim, mjesto je uvijek strogo ograničen. Ipak, to ne spriječiti primanje lekcije na internetu.

Mladi profesionalci noktiju službe pomno Catherine lekcije. Izumio njezin izvorni pokrov izgledaju vrlo bogat i luksuzan. Sigurno svaka noktiju salon je majstor koji se bavi ovom učitelj tehnologije.

Umjesto zaključka

Sada znate tko je ovo Catherine Miroshnichenko, i što je njegov doprinos razvoju noktiju dizajn. Ime talentiranog autora poznati diljem svijeta. Catherine stekao veliku popularnost i stranim kolegama okoliš. Trenutno je dizajner radi na realizaciji novih ideja za svoje fanove.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Biografija Ekaterina Strizhenova - glumica i TV voditeljica ruskog estradeBiografija Ekaterina Strizhenova - glumica i TV voditeljica ruskog estrade
Volkova Ekaterina Valerevna: biografija i filmografijaVolkova Ekaterina Valerevna: biografija i filmografija
Ekaterina Zharkova - model u kategoriji „plus” u osvajanje svijetaEkaterina Zharkova - model u kategoriji „plus” u osvajanje svijeta
Tekući dragulja na noktima - to je učinkovitoTekući dragulja na noktima - to je učinkovito
Glumica Yekaterina Klimova: filmografija i biografija. Filmovi s Yekaterina KlimovaGlumica Yekaterina Klimova: filmografija i biografija. Filmovi s Yekaterina Klimova
Ekaterina Grigorieva - Ruski top modelEkaterina Grigorieva - Ruski top model
Od KVN u TV zvijezde: biografija Catherine BarnabiOd KVN u TV zvijezde: biografija Catherine Barnabi
Ekaterina Gordeeva: uspjeh i gorak gubitak poznatog lik klizačicaEkaterina Gordeeva: uspjeh i gorak gubitak poznatog lik klizačica
Biografija Catherine ANDREYEVA: izravan put do uspjehaBiografija Catherine ANDREYEVA: izravan put do uspjeha
Catherine Spitz: biografiju glumice. Visina i težina Catherine špicCatherine Spitz: biografiju glumice. Visina i težina Catherine špic
» » » Ekaterina Miroshnichenko i njegov doprinos noktiju industriji