WikiEnx.com

Tattoo „Maori”: implikacije za pleme kako primijeniti, koja je razlika

Tattoo - to je umjetnost. U davna vremena to je svetinja. Popularnost je preživio do danas. Tattoo „Maori” - vlasništvo istoimenom naselju na Novom Zelandu. Ovo pleme smatra najsvetije dio tijela glavi. Nije iznenađujuće, osoba - najpopularnije mjesto za ovu vrstu tetovaža.

Maori tetovaža

Tipa tetovaža su zakrivljene i spiralni linije. Sva lica prekrivena tetovažama, rekao je visoki položaj i ugled.

iz povijesti

U Maori tetovaže su neka vrsta obreda prijelaza. Prvi od njih bio je primijenjen na adolescente i dorisovyvat u životu. Informacije o rubljem shvatiti plemena govorio o ljudskom stanju koje je zauzima u društvu. Na drugi način, te tetovaže su pod nazivom „Moko”. Oni su mi rekli sve o osobi: obitelj, financijski status obitelji i drugima.

Maori tetovaža dizajne

„Maori” tetovaža u visoko poštovanje u plemenu. To se posebno odnosi na muškarce. Nanesite uzorke po cijelom tijelu imaju pravo na samo vođa, plemenitim ratnicima i svećenika.

U početku tetovaža je primijeniti samo na lice, a ostale dijelove tijela potrebno za zaraditi svoje podvige ili podrijetlo.Ako plemena tetovirane tijelo bez zakona, on je pogubljen.

Tattoo umjetnika u nekonvencionalnim načinima. Bez upotrebe igle. Osnovni alati - razni oblici noževima i dlijeta, koji su napravljeni od zuba i kostiju velikih grabežljivih riba.

Tinte su izrađeni prema strogim recept. Ključne komponente za stvaranje pigmentacije - prirodne tvari. To može biti jasen drvo, pomiješana sa životinjskom masti. Najmračnije pigment, stvoren iz pepela, zadržao za lice. Tinta spremni za još jedan recept, primjenjuje se na manje važan dio tijela. Svi pigmenti su pohranjeni u uređenje jela pod nazivom „The Eye”. Ovi predmeti postaju obiteljske dragocjenosti, koji su donesena iz generacije u generaciju.

O plemenu

Maori tribal ime je definirana kao „običan” ili „normalno”. Ali ako gledamo svojim predstavnicima, kao poziv ih vrlo teško.

Zbog zapetljan dizajne urezanim na koži Maori komunicirati s bogovima. Sam proces je bio nešto slično prinošenju žrtava. Odlučite se na ovaj korak može samo hrabri predstavnici.

Najbolnije tetovaža

Prema legendi, prije nego što vrijede tetovaža „Maori”, majstor mora pažljivo ispitati ljudsko lice. To omogućuje pojedincu napraviti sliku.

U kulturi plemena nema katalog slika. Za one koji žele pravi tetovaža, morate nagomilati hrabrost, jer Moramo izdržati puno boli, koja je sastavni dio rituala.

Maori tetovaža vrijednost

Prvo, čarobnjak čini duboke rezove koža nakon što su ispunjeni tintom.

Danas, tetovaže primjenjuju se daju sliku o određenom stilu ili šarm. Učitelji koriste moderne metode impaling koji su manje bolno. Najteži način možete pokušati osjetiti autentičnost Maori tetovaža. Skice se može vidjeti na slici.

Što je tetovaža

Maori položi u crtežima skrivenih značenja. Ovisno o lokaciji svakog tetovaža podijeljen u nekoliko dijelova. Ako osoba poštuje zemljaci, lica oslikane u potpunosti.

  • Oslanjajući se na njegovu čelu, rekao je da je čovjek - ratnika.
  • Tetovaže očiju pokazuje bračno stanje.
  • Obrazi - mjesto koje simbolizira struke.
  • Čeljust i brada pokazao na klasu u kojoj plemena rođen.
  • Desna strana lica je govorio o pedigre majka ostavila - oca

značenje tetovaže

Sve informacije o tattoo vrijednosti „Maori” je vrlo važno za plemena. „Moko” je ušao kod svih sadašnjih dokumenata.

Takve tetovaže mogu ne samo identificirati osobu, oni imaju određenu ritualnu orijentaciju.

Maori tetovaža Polinezija

Crteži na tijelu štite od bolesti plemena. A vojnici, prema uvriježenom mišljenju, dao snagu uma i pomoć u borbi. Oni koji su umrli, tetovaže pokazati put u podzemni svijet.

Žene lice prekriveni crtežima nije tako gust kao jači spol. Za lijepe polovice slike imao veliku važnost oko usana, obrva i nosnice.

Ako ljudi pokazao tetovažu rodovnicu, slika na ženi govori o svom bračnom statusu i broju djece.

Koja je razlika tetovaže

„Maori”, Polinezija, tetovaža - ovi pojmovi su usko povezani. Slike su uvijek bili jasni dobrim tanka linija pratiti male detalje. Sve to dovodi do šik uzorak. Još jedna važna značajka - mjesto ukras u spiralu. Sve crtež vrti oko nevidljive osi.

Tetoviranje u plemenskim svećenika su se bavili samo zato to je bio dodijeljen svete radnje koje ne bi mogao dogoditi bez klera.

Do danas, jedan od najpopularnijih obrazaca - Maori tetovaža. Skice postoje u velikim količinama. Možete odabrati svoj omiljeni i ispuniti ga na bilo kojem dijelu tijela, bez obzira na carini.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lijek „niacin”: upute za uporabu. Vitamin B3 (niacin) - svjedočenjeLijek „niacin”: upute za uporabu. Vitamin B3 (niacin) - svjedočenje
Zašto u uho klikova?Zašto u uho klikova?
„Nijinsky” krastavac salata: biljna poslastica zimi„Nijinsky” krastavac salata: biljna poslastica zimi
Uzbudljive filmovi o budućnostiUzbudljive filmovi o budućnosti
Domaći kotlovi. Crteži domaće kotloviDomaći kotlovi. Crteži domaće kotlovi
Lijek „magnezijev sulfat”: upute za korištenjeLijek „magnezijev sulfat”: upute za korištenje
Preobraženje Gospodnje - blagdan vizualnog fenomena Božjeg Kraljevstva na svoj zemljiPreobraženje Gospodnje - blagdan vizualnog fenomena Božjeg Kraljevstva na svoj zemlji
Ženske ljepote: što učiniti ako je lakat granatama?Ženske ljepote: što učiniti ako je lakat granatama?
Zašto hodanje golubovi kimnuti? Objašnjenje u biologijiZašto hodanje golubovi kimnuti? Objašnjenje u biologiji
Kako zatvoriti za zimske rajčice na grožđe?Kako zatvoriti za zimske rajčice na grožđe?
» » » Tattoo „Maori”: implikacije za pleme kako primijeniti, koja je razlika