WikiEnx.com

Što je tako izvanredne poliuretanski kondomi?

Video: Polarni medvjed šetali ulicama Londona (vijesti)

kontracepcija danas postoje dovoljno. No, najpopularniji su još klasični kondomi, od kojih je i veliki skup. I proizvodima od lateksa su odavno smatra najbolje od svega. No, do danas, poliuretanski kondomi postaju sve popularniji. I to s dobrim razlogom.

jasne prednosti

  • Pa, kao prvo, poliuretanski kondomi vrlo tanka. To znači da oni zadržavaju punu osjetljivost. To je ono što nedostaje lateks proizvodi za kontracepciju.
  • Drugo, anti-alergijske poliuretanske prezervativi. To je, bez iritacija, svrbež, pa čak i više osip od njih ne može biti. Izuzetak, možda, samo idiosinkrazija.

poliuretanski kondomi

  • Treće, u poliuretana važan je kvaliteta - ne razbiti i ne razmaze masnih maziva. Zato kondomi najčešće se koriste za vrijeme analnog seksa.
  • Četvrto, rok trajanja tih kontracepcijskih metoda više od lateksa. Oni nisu uništili UV zračenja, tako dugo se mogu pohraniti, bez potrebe za bilo kakve posebne uvjete.
  • Peto - zaštita. Ona ostaje na vrhu, unatoč činjenici da su proizvodi u redu.

Video: Ruska vojska na Purdue!

Poliuretanski kondomi su sigurni i zaštićeni od neželjene trudnoće i spolno prenosivih infekcija. I, naravno, ovaj materijal ne miris. On nema karakterističan miris, osim ako nije drukčije predviđeno Zadumka proizvođača (kao što je slučaj s aromatičnim kondom pomagala).

neke nedostatkeNaravno, bez njih previše, nije bilo. Poliuretanski kondomi tijekom seksa često rastrgan i rasprsnuti od lateksa ili gume. Možda je to njihova najveća mana. Nadalje, među kondomi izrađeni od poliuretana nije neki „sofisticirani” modela. Sve kontracepcijske standard - glatka i bez nepravilnosti, inače bi rastrgan češće. Materijal nije namijenjen samo stvoriti neku vrstu „antena”, šiljaka i ostalih dodataka na kondom.

Video: Oglašavanje Durex kondomi

Poliuretanska Kondomi recenzije

Unatoč svemu tome, postoje poliuretanski kondomi su još uvijek skuplji od svojih lateks „braće”. I to je također nije mnogo kupci zadovoljni.

Gost „korisnici”

I oni su vrlo raznolike. Poliuretanski kondomi, koji zadovoljavaju ocjene korisnika na raznim, sada postaje sve više i češće. Neki su nezadovoljni što kondomi često rastrgan. Neki idu na nekoliko komada u seksualnom činu koji je dovoljno skupo. Drugi nisu zadovoljni s nedostatkom tih istih dodataka, koje su bogate lateks i gumenih kondoma, značajno poboljšava osjećaj i donijeti više zabave. Nije svatko voli uobičajene glatke poliuretanske kondome. Mišljenje onih koji se zauzimao za tih kontraceptiva, su nešto drugačiji.

poliuretanski kondomi

Dakle, mnogi su je drago da su stvarno tanki, tako da ne ometa dobivanje prirodni užitak, onaj koji neminovno dolazi između muškarca i žene za vrijeme spolnog odnosa. Drugi su ohrabreni činjenicom da poliuretanski kondomi mogu sudjelovati u ne-klasične seksa, kao da nema kontrolu rađanja i ne. Na primjer, analni ili oralni. I još više napuhan cijena ne može zasjeniti činjenicu.

Video: Top 20 zanimljivosti o odijelu. Zanimljivosti o svemirsko i prostoru.

Marka ili proizvođač:

Oni nisu tako malo. Gotovo svaki proizvođač nahođenju kondoma među lateks proizvoda objaviti barem jednu vrstu poliuretana. Možda najviše malo poznata danas su Sagami Izvorni. Oni su dostupni u različitim modelima s različitim modifikacijama: miris i boju. Taj japanski poliuretanski kondomi. Poštanske marke ostali poznatiji. Na primjer, „Posjetite”.

Video: KAKO gumene rukavice / gumenu rukavicu KAKO

Poliuretanska Kondomi marke

Ovaj brand je odavno poznat na ruskom tržištu. Troškovi kontracepcija poliuretana ove oznake je nešto viša od slične lateks i razumljivo. Izrada kondome na temelju tog materijala je skuplji - otuda i napuhan cijene. Vizit napravio za praktičnost tih kondoma, koje je teško staviti na pogrešan način: unutarnji i vanjski zid u pogledu razlikuju. I sposobnost da se koristiti lubrikante na bazi ulja može se brzo pretvoriti čak i slučajno staviti na kondom iznutra prema van.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako nositi kondom? Savjeti za budućnostKako nositi kondom? Savjeti za budućnost
Spermicidna mazivo: što je to?Spermicidna mazivo: što je to?
Poliuretan madrac: dostojanstvo, pogotovo izbor i upotrebaPoliuretan madrac: dostojanstvo, pogotovo izbor i upotreba
Kondomi: Što je bolje izabrati u određenoj situaciji?Kondomi: Što je bolje izabrati u određenoj situaciji?
Kontracepcija: ono dobro kondomi?Kontracepcija: ono dobro kondomi?
Kontracepcija. ženski kondomiKontracepcija. ženski kondomi
Kapa za kontracepciju: prednosti i mane. vrste kontracepcijskihKapa za kontracepciju: prednosti i mane. vrste kontracepcijskih
Ultra-tanki kondom japanski. Kondomi Okamoto, SagamiUltra-tanki kondom japanski. Kondomi Okamoto, Sagami
Zašto ne mogu istjerati kondome u WC? Kako staviti kondom na?Zašto ne mogu istjerati kondome u WC? Kako staviti kondom na?
Koji su kondomi za ultrazvukKoji su kondomi za ultrazvuk
» » » Što je tako izvanredne poliuretanski kondomi?