WikiEnx.com

Lijepe želje mladenaca u njihovim vlastitim riječima

Vjenčanje - je događaj u kojem mladenci za rješavanje stotine zvučnih pozdrave. Na ovaj dan svaki gost će biti nagrađen za reći par riječi i dobre želje za mladence reći svojim riječima. Tekst zahtjeva, kao i njihovo značenje može varirati. Pa što ugodnih oproštajne riječi se može čuti od rodbine, prijatelja i gostiju?

Video: Najbolji Vjenčanje čestitke

želi mladencima u svojim riječima

Čestitamo: što, gdje i kako

U pravilu, čestitke su ugodni i riječi ohrabrenja upućene heroje prigodu. Oni mogu biti čisto informativne prirode i biti rečeno na glas. Također je pronađen pisani verzija čestitke označena na turn kartice ili čestitka.

Lijepe riječi - želje para, možete napisati osobno, na primjer, u stihu ili spreman posuditi. Oni mogu biti u stihu i prozi sadrže konotacije ili smiješni biti ozbiljne. Ukratko, u oproštajnom govoru mladencima treba staviti sve svoje emocije, osjećaje i pozitivne misli.

mladenci želja u njihovim vlastitim riječima

Uzme želje za mlade?

Osim klasičnih čestitke i želje od prijatelja, susjeda, prijatelja, kolega, školskim i kolege, ugodne riječi su mladi roditelji. I, naravno, u kojem su stavili poseban značaj. Nudimo Vam nekoliko mogućnosti za roditeljske odrezivanje mladencima.

Želje za mladence iz roditelji mladenke

sjećanja želi mladencima prema njegovim riječima, da ne spominjemo oproštajne riječi roditelja. Na primjer, majka mladenke mogu reći sljedeće riječi: „Kći - to je najdragocjenija stvar u mom životu. Sam je podigao u tuzi i radosti, štiti od svih loših i strašno voljeli i njeguju. Sada je nevjesta. Vrlo sam zadovoljan što će biti sljedeći ići ovaj prekrasan čovjek u životu. Nadam se da je on, kao i ja, njezina ljubav će njegovati i štititi. Želim ti sreću i blagostanje ".želi mladencima vjenčanje u svojim riječima

U želji za mlade od strane mladenkina oca

S druge strane, mladenkina otac može reći sljedeće čestitke: „Na ovom izvanredan dan, želim mlade da žive dug i sretan život kakav živi s majkom. ljubav naših roditelja je bezgranična. Volimo vas i kada ste rođeni, i onda, kada se odluče da naprave vlastitu obitelj. No, mi ćemo te voljeti još više ako nam unučadi. Dobrota, sreće i više djece. " Takve želje su mladenci u svojim riječima, može se reći i učiniti.

želi mladencima u njihovim vlastitim riječima od svojih roditelja

Rastanak riječi mladoženja mladenka majke

Osim toga, majka mladenke može dati oproštajne riječi ne samo oba mladencima, ali i osobno mladoženja. Na primjer, može se reći sljedeće: „Gledajući svoje buduće zet, podsjeća me koliko snage i zdravlje mog supruga troši na obrazovanje naše kćeri. Sada je napušta našu kuću i odlazi na otvorenom moru. Vodite brigu o njoj. Cijenim to. Nosite ga na rukama. Dati darove i pohvale. Pretpostavimo da je vaša kuća je uvijek atmosfera sreće i dobrote. Kiss!”.

Video: Čestitke iskrene 100 funti grožđica 9051

To su želje mladencima mogu reći u svojim riječima. Kao i rastanak od roditelja zaista čuje, ne samo u dan vjenčanja ali i na godišnjicu ili rođendan svog prvog djeteta.

Želite mladencima u vlastitim riječima kratkih

Pozdrav riječi iz mladenka mladoženja oca

„Danas je najsretniji dan u mom životu, jer sam imao drugog sina. Drago mi je da ga prihvati u srcu svoga velikog oca i pripremiti ga tretirati kao svoje dijete. Cijenim ga s razumijevanjem i ljubaznošću. Neka Vaša obitelj uvijek vlada atmosfera dobrotu, ljubav i poštovanje. Vole jedni druge i ne zaboravite posjetiti svoje roditelje. "

Kao što možete vidjeti, to je bilo želje mladenaca od roditelja mladenke. U svojim riječima, možete ih recitirati ili ostaviti u originalu, kako-je. Sada razmotrimo riječi čestitke od roditelja mladoženja.

želi mladencima od roditelja mladenke u svojim riječima

Lijepe riječi iz roditelja mladoženje mladence

„Puno sreće za bilo majke - rođenje njenog djeteta” - s takvim pozdravni govor može se obratiti majka mladoženja mladencima. I dalje: „To je puno sretniji postane majka kad joj je sin tamo vlastite obitelji. Sad imam još jednu kćer. Stoga, želim ti u budućnosti živjeti dug i sretan život. I što je najvažnije, da žive do trenutka kada vaša djeca će vlastite obitelji. Sretno, strpljenje i razumijevanje. "

Ovo je par želja čuti. U svojim vlastitim riječima oni mogu reći majci ili ocu mladoženja (nevjeste). otac mladoženje i dalje mogu reći sljedeće riječi: „U životu svake ljudske ljubavi treba prevladati i idilično. A ako će sve to biti to, onda će živjeti svoj život nije uzalud. No, nitko neće ostaviti trag ako on neće nastaviti utrku. Dakle, želim vam puno sljedeće: vrijednost i uživati ​​jedni druge. Poštujte svoje roditelje i ne zaboravite zatvoriti. Neka rezultat obitelji blagostanje će biti vaša djeca i naši unuci. "

prijedlozi za riječ iz mladih prijatelja

Osim lijepih riječi roditelja, želi mladenci kažu, u pravilu, pozvan na vjenčanje gostiju. Na primjer, možda ćete čuti sljedeći pozdrav od prijatelja iz mladoženja: „Mi vas (ime mladoženja) znaju kao pouzdan i dobar prijatelj. Vi nikada nisu uspjeli doći i pomoći u teškim vremenima. Nadamo se da vam se ne mijenjaju nakon braka. Opet ćemo se okupiti u bliskom muške ekipe, igrajući nogomet, igrati biljar i raspravlja najnovije vijesti. Održavati srodnu dušu i da li je ista pouzdana podrška, kako si nekad bio za nas. Kiss!”.

Alternativno, možete čuti i druge prijedloge za vjenčanje mladenaca. Učite ih u svojim riječima ili dodati nešto novo, a zatim vaš oproštajne riječi steći novo značenje. Na primjer, ovo: „Dragi mladenci! Vaš sastanak je poslana na vas odozgo. Kada se prvi put susreli jedni druge, anđeoski zbor pjeva u nebeskom gradu. Neka nikada njihovi glasovi nisu ušutkani i kroz njihov zajednički život uvijek zvuči svoju dobru i ljubaznu srce. "

lijepe riječi želi mladence

Lijepe riječi-želje od kolega

Kad dođe vrijeme, prijatelji na poslu mogu reći svoje lijepe želje. Na primjer: „Dragi gosti i mladenaca! Naša slavna i mudri kolega napokon oženio. Uz to, mi vam čestitam. To je u našem timu na neženja manje. Vi ste pošten i pouzdan partner s velikim smislom za humor. Želimo vas i vašu novu ženi svaki uspjeh u svom osobnom životu, ljubavi i uspjeha, razvoj karijere, kao rani dodatak svojoj obitelji. "

Video: Funny Vjenčanje čestitke od susjeda

Otprilike u isto vrijeme jednostavan i lijep oproštaj mogao čuti par. U želji njegovim riječima, u ovom slučaju možemo govoriti iu prozi iu stihu.

Ako jedan od supružnika - glave, a zatim čestitam na dan vjenčanja svoje radne snage će se na sljedeći način: „Dragi (ime i prezime šefa)! Vrlo smo sretni da vam čestitam na ovom svečanom i uzbudljiv trenutak u vašem životu. Mi vas i poštovanje cijeniti. Vi samo direktor, divna osoba, partner i pouzdan prijatelj. Želimo vi i vaša žena sretna, sretno u svim svojim nastojanjima, sreću, uzajamno razumijevanje s kolegama lako rješenja i dugoročnih partnerskih ugovora. Nije za ništa kažu da je vaš dom - vaš dvorac i straga. Neka vaš dom postane pravi mjesto za odmor, gdje ćete biti drago što se nakon napornog dana na poslu. Kiss!”.

Želja mladencima u njihovim vlastitim riječima (kratka verzija)

Ponekad želje gostiju i njihove roditelje su simbolične. Ove rastanak riječi, imaju tendenciju da se vrlo kratak. Na primjer: „Želim vam mnogo dana zajednički život bio je ispunjen lijepim trenucima, donijeti radost i nove mogućnosti. Ljubav, sreća, toplina u odnosima i sklad u svoju obitelj!”.

„Na ovaj prekrasan dan, mi smo zadovoljstvom vam čestitati na dan vjenčanja! Ljubav i poštovanje jedni prema drugima. Ne propustite prekrasne trenutke i davanje male svakodnevne radosti. Neka osmijeh nikada ne izlazi iz vaših ljudi, a oči sjaje od sreće i dobrote. "

„Na dan vašeg vjenčanja, rekao bih puno lijepih riječi, ali bojim se da neće biti dovoljno vremena. Zato ću ukratko reći: neka vaš obiteljski život će biti lijep kao nevesty- haljinu kao slatka kao ovaj kolač, a isto bezbrižno, kao djeca igraju u dvorištu ".

Video: Najbolji čestitka za vjenčanje !!!

Otprilike su oproštajne riječi i želje za mladence na svadbi u svojim riječima reći svima. Glavna stvar - da misle unaprijed teksta i priložiti odgovarajuće smisla.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Neobična čestitka 8. ožujka - san svake ženeNeobična čestitka 8. ožujka - san svake žene
Lijepa govor na vjenčanju. Prihvaćanje govor mladihLijepa govor na vjenčanju. Prihvaćanje govor mladih
Želja na Valentinovo. Što mogu reći voljeni i prijatelji?Želja na Valentinovo. Što mogu reći voljeni i prijatelji?
Što bi trebao biti oproštaj s majke na kćer na vjenčanju?Što bi trebao biti oproštaj s majke na kćer na vjenčanju?
Prekrasne čestitke na vjenčanju roditeljaPrekrasne čestitke na vjenčanju roditelja
Prekrasne čestitke za vjenčanjePrekrasne čestitke za vjenčanje
Što poželjeti prijatelja rođendan? Idemo se baveŠto poželjeti prijatelja rođendan? Idemo se bave
Govor 8. ožujka. Čestitamo na 8. ožujka: poezija, prozaGovor 8. ožujka. Čestitamo na 8. ožujka: poezija, proza
Čestitam na 45. godišnjicu žena treba biti svijetla i lijepa!Čestitam na 45. godišnjicu žena treba biti svijetla i lijepa!
Dodiru riječi prijatelja za vjenčanje u proziDodiru riječi prijatelja za vjenčanje u prozi
» » » Lijepe želje mladenaca u njihovim vlastitim riječima