WikiEnx.com

Lijepa govor na vjenčanju. Prihvaćanje govor mladih

Vjenčanje događaj tradicionalno bila povezana s čestitkama i darove za mladence.

I to je istina. Doista, za vrijeme svadbi u njima zvuči masovno upute, ugodne riječi i tost. Međutim, tu dolazi trenutak kada mladi parovi moraju ustati od stola, pokupiti mikrofon i reći hvala. Koje se odnose? Ona planira lijepa govor na vjenčanju? Što bih trebao reći u ovoj akciji, koju će naučiti iz ovog članka.

lijep govor na vjenčanju

Zašto i što reći za mladence

U toku vjenčanja mladenci biti, kako kažu, odgovoriti na Vaše goste, obitelji, prijateljima, kolegama i učenicima. Sve događaja oni samo rade ono što slušaju čestitke, ali na kraju samo reći riječi zahvalnosti svima prisutnima na čestitkama, pokloni, oproštajne, i što je najvažnije, jer je to važno za njih dan posjetitelji pao sve i došao do slavlje. I naravno, mladenka i mladoženja obično zahvaliti svojim roditeljima za sve dobrote i ljubavi koju su stavili u njih.

Ovi mladenci vjenčanje s pravom može nazvati najdirljivijih i slatko trenutak. A kako bi to lijepo i dosljedno, morate unaprijed skicirati grubu tekst i, naravno, biti uključeni u općem scenariju slavlja. Primjeri različitih zahtjeva smatrat će se u nastavku.

mi smo mladenci na svadbi

Kako možete zahvaliti?

Postoji nekoliko opcija kako reći riječi zahvalnosti prema gostima i rodbini. Na primjer, to može biti lijepa poezija, tailor-made by osobe s kojima su u početku riješiti. Ili možete reći proze, ali to će zvučati prirodno i od srca. Izvorno izgleda i glazbena verzija zahvalnosti, na primjer u obliku pjesme. U isto vrijeme može ispuniti sami mladenci, a profesionalni pjevač ili glazbenik.

Između ostalog, lijepo vjenčanje može biti podržana od strane takvih ugodnih sitnica kao spomen diploma i medalja. Dok oni mogu izvesti korištenjem smiješno kategoriju i rang. Na primjer: „Povelje za pomoć u obrazovanju svoje kćeri”, „Medalja za hrabrost u borbi za pažnju svoje kćeri”, „Potvrda o obuci njegovu sinu”, itd ...

Ugodni zahvaljujući roditeljima

Do prvih ljudi koji zaslužuju ne samo riječi zahvale, ali i nisku luk, su roditelji. Oni se brinu o vama, podići, dovoljno sna tijekom noći, te u većini slučajeva oni se bave svim organizacijskim trenutaka za nadolazeće vjenčanje.

Video: Roditelji na svadbi. Govor, čestitka za roditelje. Mama i tataLijepa govor na vjenčanju - to je odličan način zahvaliti svoju majku za sve što su učinili. To se događa ovako: vodeći ili toster daje znak glazbenika, a glazba je prestala, onda mladenka i mladoženja stajati. Dalje, govor počinje nevjesta: „Na ovom izvanredan dan želio bih se zahvaliti majci za to uz njezinu pomoć sam se rodio. Za nju dobrote i ljubavi. To je zahvaljujući svojim naporima, Stojim pred vama danas. Hvala ti, draga moja! "

Zatim se okreće na stranu svoga oca i kaže: „Na ovaj dan vam želim zahvaliti, moj otac! Za ono što su uvijek bili podrška i podrška za majke. Jer ono što uvijek popunjava svoje jakoga ramenu kada je to potrebno. Hvala i luk! „Kao odgovor na ovaj poziv mogu se čuti, a to je majka. Na vjenčanju kćeri ili sina - to je jedna od glavnih točaka. Na pripremi takvog govora ne treba zaboraviti.

govor na vjenčanju prijatelja

Govor na vjenčanju: slučaj za roditelje mladoženje

Nakon što je njegov lakonski, ali ispunjen velikim osjećajem govora nevjesta izrazio riječi zahvale na svadbi mladoženja roditelja - težak i neugodan. Stoga, na ovaj dan želim zahvaliti ti (ime i prezime roditelja na muža) za brzu pomoć u rješavanju većine organizacijskih aspekata. Hvala vam na punu podršku i pomoć. "

Video: govor mladoženja, mladenka

Nadalje, prema scenariju nevjesta sjedi na svom sjedalu. Sada prihvaćanje govor na vjenčanju - je da se brine o svom mladom suprugu. Također se pretvara najprije svojim roditeljima i kaže: „Koji je vaš omiljeni mama i tata! Jako mi je drago što ste došli da me podrže u ovom važnom i nezaboravan trenutak. Hvala vam što ste odrasli, naučili i pomogli na noge. Bez tebe, ja bi uspio. Vi ste uvijek bili uz mene, uz podršku i zaštićene. Danas sam imao svoju obitelj, o kojoj ću se brinuti za svoju sliku i priliku. Hvala ti za sve! "

govor na vjenčanju sina svog oca

Video: Riječ roditelja hvala mladenke (Kharkov 2015)

Prihvaćanje govor za roditelje mladenke

Nakon što je mladoženja će imati počast svojim roditeljima, mora se obratiti majke i oca mladenke: „Dragi (ime i prezime roditelja)! Na ovom sunčanom vremenu, rado želim vam zahvaliti na naporima koje ste napravili tijekom školovanja vašeg kćeri. Zahvaljujući vama, upoznao sam i pao u ljubavi s ovim šarmantnim stvorenje (ime nevjeste). Ona je - najbolje i dobro što imam u životu. Hvala na pomoći organizirati ovaj festival, za ljubavlju, pažnjom i ljubavlju. Niski luk s vama. "

Koje riječi zahvalnosti majci kaže svoju kćer?

Često kao odgovor na iskrene pohvale svojim najbližima roditelji čine uzajamno gestu. Na primjer, to može biti to majka vjenčanje kćeri:

„Hvala vam puno na pohvalama i lijepim riječima srca! Drago mi je što sam živio vidjeti vrijeme kada je moja kćer će mi zahvaliti na svemu. Naravno, kao u svakoj obitelji je potpuna i bez pretjerivanja. Ali htio bih da bude što je moguće manji u svom životu. Budite sretni i čuvati ono što imate. Vijeće i te volim! "

Koje su riječi moj otac kaže svom sinu?

Odgovor na duge i iskrene riječi zahvale njihove djece će biti nezaboravan govor na vjenčanju sina svoga oca. Na primjer, on bi mogao reći:

„Dragi moj sine! Drago mi je što sam živio vidjeti ovaj prekrasan dan. Danas vam postati pravi obiteljski čovjek, a čovjek s velikim slovom. Zapamtiti i cijeniti sve savjete koje sam ti jednom dala. Neka korisne za vas moje iskustvo i zbogom. Mi smo s majkom, s druge strane, obećavaju da će podržati i pomoći vam u ranim fazama svog života zajedno. Vijeće i vas volim!”.

Alternativni oca govor na vjenčanju svoga sina: „Sine moj! Čestitam vam na ovom divnom za sve nas datum - na dan svog vjenčanja. Želim ti veliku sreću, ljubav i uspjeh u svim obiteljskim stvarima. Neka čuva vas i vaše obitelji anđela čuvara. Budite sretni! "

majka govor na vjenčanju kćeri

Riječi zahvalnosti roditeljima za kruh i sol

Ako vaš svatove se održava za sve tradicionalne scenarij gdje su roditelji predstavili vam kruh i sol, ne treba zaboraviti da im se zahvaliti za to. Nudimo vam primjere tog govora. Mladenka i mladoženja zajedno reći: „Naš dragi i voljeni mama i tata! Uzeti našu riječ srca zahvaliti za činjenicu da je važan trenutak za nas, mi smo predstavili ovaj predivan hljeb. Ovo je najbolje jelo koje smo ikada okusili zajedno. Obećavamo da volimo jedni druge i nikada ne zaboraviti vas, naše obitelji! "

Još jedan lijep govor na vjenčanju iz ljubavi mladencima naši roditelji! Ja i moja žena vam zahvaliti na toplini kojom si nam dao ovo vjenčanje kruh. Obećavamo da volimo i njegujemo jedni druge, baš kao što su predstavili nam ovaj predivan dar. Nadamo se da nas neće ostaviti u teškim vremenima i da će uvijek biti s nama. "

Zahvalnosti govor od mladih gostiju

Posebna zahvala par dužni reći svoje goste, koji je došao čestitati i dao puno darova. Primjer govoru: „Naši dragi gosti! Mi smo jako sretni što ste došli na naše vjenčanje. Hvala ti na lijepim riječima za lijepe i smislene zdravica, za poklone i ostale usluge. Cijenimo i poštujemo vas! Hvala ti za ono što imate! "

Evo još jedno pitanje mladenci na svadbi, obratio se gostima:

„Pozdravljamo sve goste okupili ovdje. Imamo danas odmor - dan potpunog braka. U ovom trenutku, želimo vam reći veliku zahvalnost za ono što niste zaboravili nas, bez obzira na sve, oni su došli i čestitali, dao puno lijepih i lijepe riječi. Posebna zahvala Želim reći onima koji su izravno uključeni u projektiranje i organizaciju vjenčanja. Bez njih ne bi skrenuti trijumf. Hvala vam svima! "

govor na vjenčanju primjer

Odgovor je jedan od gostiju na čestitci

Odgovor na lijepim riječima, zahvaljujući mladencima će se raspravljati na vjenčanje gost. Na primjer, to može biti kolega ili skupina kolega. On kaže: „Hvala ti na lijepim riječima iz predivan par. Znam da ima jako dugo vremena, gotovo od djetinjstva. Uvijek su bili divni ljudi: Uvažavanje i poštovanje starijih, budu pošteni, podijeliti najnovije sa svojim prijateljima, čast svoje voljene. Mi vam čestitam na vašem braku. Želimo li ostati kakvi jeste, a za prijenos sve svoje znanje i vještine imaju svoju djecu i unuke. "

mi smo gost na vjenčanju

Ono riječi izabrati za prijatelja vjenčanje?

Međutim, može se dogoditi da se vjenčanje nije vi i vaš prijatelj. Pretpostavimo da su pozvani u ovaj predivan događaj, u jednom trenutku, čestitke, ispostavilo se da je to što je morao kuhati čestitkom govor kod prijatelja vjenčanje. Dakle, može se reći sljedeće: „Dragi (ime mladoženje) i slatko (ime nevjeste)! Drago mi je što sam na svoje vjenčanje. To je prekrasan dan i za vas, što vam želim poželjeti sreću, uspjeh, neiscrpan izvor ljubavi, radosti i blagostanja. "

Sažetak: Riječi zahvale - to je nešto bez čega se ne može učiniti bilo vjenčanje. Prihvaćanje će govor biti drago čuti djecu i odrasle. Glavna stvar - pažljivo pripremiti za ulogu, da se pripreme za vjenčanje prijatelja, djevojka, kao i voditi brigu o ugodne trenutke za roditelje, rodbinu i goste.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Darovi od roditelja na vjenčanje mladenacaDarovi od roditelja na vjenčanje mladenaca
Prekrasne čestitke na vjenčanju roditeljaPrekrasne čestitke na vjenčanju roditelja
Što bi trebao biti pozdrav majku na vjenčanju svoga sina?Što bi trebao biti pozdrav majku na vjenčanju svoga sina?
Prekrasne čestitke za vjenčanjePrekrasne čestitke za vjenčanje
Zahvaljujući roditeljima na vjenčanju: zašto je to potrebnoZahvaljujući roditeljima na vjenčanju: zašto je to potrebno
Zabava natjecanja za vjenčanje. Za mladenka i mladoženja pripremaju najzanimljiviji zabavuZabava natjecanja za vjenčanje. Za mladenka i mladoženja pripremaju najzanimljiviji zabavu
Riječi zahvalnosti gostima na vjenčanju. Što i kako razgovaratiRiječi zahvalnosti gostima na vjenčanju. Što i kako razgovarati
Koji vam je odabrati natječaj za vjenčanje stolom?Koji vam je odabrati natječaj za vjenčanje stolom?
Kako bi se zadovoljile mlade roditelje mladoženje? Sastanak mladencima uz hljeb od: tradicija,…Kako bi se zadovoljile mlade roditelje mladoženje? Sastanak mladencima uz hljeb od: tradicija,…
Lijepe želje mladenaca u njihovim vlastitim riječimaLijepe želje mladenaca u njihovim vlastitim riječima
» » » Lijepa govor na vjenčanju. Prihvaćanje govor mladih