WikiEnx.com

Čestitamo na godišnjicu braka (7 godina): povijest odmor, ukras i darove

7 godina zajedničkog života - to je puno ili malo? U naše vrijeme, slobode, jednakosti i iskrivljenih društvenih vrijednosti to je prilično puno. Nije svaki unija prolazi kroz sedam godina prekretnica u. Ovaj festival nije samo krpelj u svoju bilježnicu, a događaj za heroje povodom, i najvjerojatnije, oni žele da se vidi da dan i čestitala sa odgovarajućem mjerilu. Na taj način pokušati dobiti isti uvid u ono što se događa.

Povijesna pozadina odmor

Čestitamo na godišnjicu braka (7 godina) ima svoje korijene u drevnoj Rus. Sveta Institucija braka je cijenjen od strane sveta od strane naših predaka. Tradicija vremena jasno odražava potrebu za ljubavlju, odanošću i prosperitet u obiteljskom životu. Zajedno, ove tri komponente su zajedničke dobrobiti obitelji i emocionalno i materijalno. Naravno, u životu postoje usponi i padovi, krize i uspjesi, bez na bilo koji način. Važno je proći kroz sve ove testove zajedno, nisu obeščastio njihovu sveti savez nepravilne misli i djela.

Video: Pokloni vlastitim rukama 2016. Dio 1. Krasotatv

Kako se zove 7 godina braka? Za mnoga stoljeća, ova obljetnica se zove bakra vjenčanja, kao i vune. Kao i obično u Rusiji, a ne za ništa da je dao takvo ime. Sedam godina - razdoblje u kojem je par dobio to znati jedni druge, navikli smo naučili razumjeti. Neka strast od ranih godina je oslabio, ali došlo je vrijeme neku drugu vrstu ljubavi. Odgovornost za drugu polovicu, jaki sindikat, povjerenje u budućnost i stabilnost. Dakle, vjenčanje bakar bakar, iako blag, ali ipak metala.

Vuna 7 godina braka, pozvao sposobnost pronalaženja kompromisa, biti mekana protiv supružnika, zadržati toplo i ugodno. Uostalom, bez njega prije tog datuma zajedno samo ne hoda.

Čestitamo na svoje godišnjice braka 7 godina

Drevna tradicija godišnjice

Mnogi slavenski tradicija životi su izgubljeni stoljećima. Neki zaboravili, a neki su nestali, kao suvišno, i tako dalje. No, nekoliko tradicija još uvijek sjećati, iako se u većini slučajeva ne poštuje ili u skladu s nekim odstupanjima od osnovnih pravila. Takvi običaji primjenjuju se pozdrave godišnjica vjenčanja (7 godina).Prije toga, sedma godišnjica od par poklona jedni drugima novca. Kovanice nisu bili jednostavni, ali je izrađen od bakra. On je vezan taj dar tako lako pogoditi, uz materijal blagostanje. Novac je uvijek bio simbol novčane naknade.

Sljedeći čin bio tradicionalni bakra visi iznad ulaza u kuću potkova. Ova amajlija obitelj i njezin samostan. Potkova neće propustiti kuću zlih duhova, misli, negativne sugestije. Osim toga, to donosi sreću. Tako da ovaj simbol ima čak dvije vrijednosti.

Treća tradicija u pitanju oprema za oba supružnika u dan proslave. Muž mora biti u posjedu nožem, a njegova supruga kesu punu novca.

7 godina braka

Izrada bakra vjenčanje

Čestitamo na godišnjicu braka (7 godina) održat će se na odgovarajući svečanoj atmosferi. No, ovdje je ono što bi trebao biti? Kako napraviti gozbu, obiteljski obrok ili romantičnu večer sa svojim drugom poluvremenu?

Smatra se da je na ovaj datum je potrebno učiniti nešto s koje ste prethodno odbio, strah, nije mogao donijeti u život iz nekog razloga. 7 je broj promjena i različitosti. bakar vjenčanje To bi trebao biti drugačiji od svih prethodnih života. Nemojte se bojati eksperimentirati, a najluđa ideja. Učinite sve što je na poseban način. Na primjer, ako prije nego li ikada slavio praznike sa svojom obitelji, u društvu velikog broja rodbine, ali ovaj put, uzeti putovanje u toplom zemlje za dvoje na plaži s tropskim pićem u ruci opet priznati supružnika u ljubavi.

Ako se planira organizirati banket, prazan stol ukrašen elementima bakrenih pribor. Na primjer, samovar, svijećnjaka, vrčevi ili vaza. Rezervirajte posebne cvjećar cvjetnih aranžmana na ovu temu. Iskusni majstor definitivno smisliti nešto posebno.

7 godina braka koje daju

Kako bi obilježili sedmu godišnjicu

Proces slavlja i čestitke na svoje godišnjice braka 7 godina, gostima i supružnici sami mogu odvijati u bilo kojem okruženju u potpunosti. Različite tradicije o ovoj temi nisu propisane. To sve ovisi o mašti organizatora. Zapravo, koji će djelovati kao organizator je i dobrovoljna odluka. Iznenađenje za par može se pripraviti rođaka, a na isti način može se postaviti neovisno.

Toplo vrijeme omogućuje vam da postavite stol u prirodi, organizirati na licu mjesta, piknik, organizirati svečani ugođaj u ljetne kolibe. Deficit svečane rekviziti ne poštuje, tako da je ključ je fantazija. Ako je moguće, može biti rezerviran na njihovu godišnjicu banket sobe ili kafiću, a onda ne morate brinuti o kuhanju i posluživanje. Ili što možete učiniti kako bi proslavili ovaj dan zajedno, bez nepotrebnih svjedoka, a čestitke za slušanje na telefon.

7 godina vjenčanje pjesama

7 godina braka: što dati?

Predstavlja jedan od najugodnijih dijelova svakom slučaju. I više takvih velikih događaja kao 7 godina braka! Što dati par na dan? Bilo je tada, a mi ćemo vam pomoći tradicionalne trendove. Niste zaboravili da je sedma godišnjica od bakra i ujedno vune vjenčanje? Dakle, od toga i trebamo nastaviti, odabiru dar.

Video: Kutija s iznenađenjem. Master Class / DIY Eksplozija kutija (Magic kutija) / NataliDoma

Prvi je tradicionalni dar potkova. Dekorativni, lijepo pobijediti, oni će ukrasiti interijer u ljubavi i donosi sreću i sreću u kuću. Sljedećih poklon opcije od gostiju može biti bakreni pribor pribor za jelo i svijećnjaka.

Poklon za ženu od muža može biti bakar nakit, broševi, privjesci. Žena mužu može dati pojas s mjedenim pločicama. Tradicija na sedmom obljetnicu par razmijenili bakrenih prstenova, koje su čuvali kao pažljivo kao vjenčanje.

S obzirom na ovaj dio vunene pletene odjeće (veste, šalovi, šalovi), deke, tepisi. Sada opet došao u modi ručni rad. Možete donirati mat svojim rukama igračka za kućne ljubimce.

naziv 7 godina braka

pozdrav riječi i stihovi

Sve čestitke najvažnije toplina i srdačnost. Želja što dolazi iz srca, 7 godina braka. Lyrics - ugodna prilika da izraze svoje najtoplije želje za ugodnim sluha sloga. Ako su također nezavisni djela, ona će se prikazati važnost primatelja u svom životu. Na primjer:

Video: SP "moja majka dar" / Ruke

1. Događaj najsvjetliji danas
Sedma godišnjica od supružnika.
Želimo pokroviteljstvom Gospodina,
Sretan i magične dana!

2. Vi zajedno, ručni 7 godina
Su sretne dane, u danima tuge, bijede.
Ti su postali toliko srodan jedni druge.
Pa, dopustite mi da vam žele čudo!
Neka izdržljiv će se udati,
Ne znate tugu i gubitak,
Želimo vam da ne napušta,
Ići kroz život i smijeh!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Čestitam rođendan 20 vjenčanjaČestitam rođendan 20 vjenčanja
Krypton vjenčanje - koliko godina? 19 godina brakaKrypton vjenčanje - koliko godina? 19 godina braka
Izvorni i lijepe čestitke na godišnjicu brakaIzvorni i lijepe čestitke na godišnjicu braka
Čestitamo roditeljima srebrni pirČestitamo roditeljima srebrni pir
Sedam godina: Što vjenčanje? Što bi sedam godina braka?Sedam godina: Što vjenčanje? Što bi sedam godina braka?
Pokloni za godišnjice braka, napravio svojim rukamaPokloni za godišnjice braka, napravio svojim rukama
Agate vjenčanje - simbol snažne obiteljiAgate vjenčanje - simbol snažne obitelji
Keramika vjenčanje: kako bi proslavili godišnjicu na devet godina?Keramika vjenčanje: kako bi proslavili godišnjicu na devet godina?
Predstavite svoje ruke na godišnjicu braka: kako odabratiPredstavite svoje ruke na godišnjicu braka: kako odabrati
Što nazivamo prva godišnjica braka, da bi i kako bi proslaviliŠto nazivamo prva godišnjica braka, da bi i kako bi proslavili
» » » Čestitamo na godišnjicu braka (7 godina): povijest odmor, ukras i darove