WikiEnx.com

U kojem mjesecu je dobro vjenčati? Odaberite najbolju opciju

u dobrom mjesecu vjenčatiU kojem mjesecu je dobro se udati,

svaki par odlučuje za sebe. Netko želi zlatnim listovima, netko - snijeg, dobro, netko želi organizirati foto pucati na pozadini zelena. U ovom članku ću govoriti o pozitivnim aspektima svake sezone.

proljeće

Ako ne živite na jugu, vjenčanje u ožujku nije igrao vrlo dobro. Zbog vremenskih uvjeta će biti puno problema i briga. Na primjer, hladno. Malo je vjerojatno da mladenci i gosti žele hodati u hladnom vremenu. I da se fotografira će biti vrlo neugodno zbog hladnoće. Bljuzgavica i gole grane drveća, romansa nije točno dodavanje. Nevjesta rizici pokvariti odijelo i jednostavno. Ako slaviti u travnju, prednosti više. Ovaj mjesec nije tako hladno, a snijeg otopio. U mnogim gradovima u travnju, već cvatnje stabala, i gleda kroz prve trave. Fotografije će biti ljepše. No travnja-svibnja nije, tako da je još uvijek svjež. Potrebno je razmišljati unaprijed što će biti mladenka toplo. No, u svibnju, par se ne sviđa igrati vjenčanje. Stvar će dobiti: "Tko će se udati u svibnju, sav život će patiti", Ali ne vjerujem u to. Svibanj - prekrasan mjesec za brak. Toplo, ali ne vruće, zelena procvjetao. To će biti u mogućnosti napraviti nezaboravan foto session.što mjesec da se udaljeto

U kojem mjesecu je dobro vjenčati? Mnoge djevojke kažu da u ljetnim mjesecima. Zbog takve ljubavi toj toploj izvana tijekom tog razdoblja. Već postoji fantazija može lutaju. To će biti u mogućnosti organizirati registracija brak u prirodi, šetnja u parku s fotografijama, putovanje u ribnjak. I to je sjajna prilika za gozbu na ulici! Danas, usluge u organizaciji odmora nude vrlo lijep dizajn s cvijećem.

U kojem mjesecu je dobro vjenčati u jesen?

"Sad ići, šarm oči! Ugodan mi svoj oproštajni ljepota - Volim raskošan propadanje prirode ..." - pa sam napisao Aleksandra Puškina o jeseni. U rujnu, prvi listovi početi požute. Sve oko odjeveni "u zlato", Rujna i početkom listopada su idealni za braka romantičari. Ovo je velika prilika da se napravi lijep i nježan foto pucati na pozadini šarenih stabala. Osim toga, naravno, to je da nije jako hladno u tom razdoblju. No, u studenom u nekim regijama vjetrovitim. Šetnja i fotografirati će biti vrlo neugodno.

Video: Želim se udati // Kako odabrati muža // Kako privući dečke ??

što mjesec vjenčatiU kojem mjesecu je dobro vjenčati u zimi?

Možda, ako vaš grad je topla zima, bilo, osim siječnju. U sredini zime posebno je hladno. Pa, stanovnici istočnog i središnjeg dijela Rusije, naravno, bolje da se presele na proslavu. Iznimka može biti ako ne planiraju foto pucati i hodati.

Video: zaraditi novac Online - vjenčali TAJNE 2 mjeseca kotača brak

U kojem mjesecu ne oženi

Ovo pitanje treba rješavati u suradnji s mladoženja, kao i on bi trebao biti udoban. Ako se odlučite za zimskih mjeseci, pokušati pobrinuti za tople stvari. U svadbeni saloni i danas masa mogućnosti - kaputi i plašteve će vas zagrijati do lošeg vremena.

Video: Neobični načini bojanje jaja - Recepti od Budima sve dobro - Broj 176 - 2013/05/02

zaključak

U kojem mjesecu se udati, svaka mladenka sama odlučuje, već treba razmišljati o cijelom procesu. Hoće li biti udobna za vas i vaš mladoženja?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Modni trend - svadbene cipele s niskim petamaModni trend - svadbene cipele s niskim petama
Proljeće. Što saditi u ožujku?Proljeće. Što saditi u ožujku?
Klima Krasnodar: opis i karakteristike. Klima Krasnodar mjesečno.Klima Krasnodar: opis i karakteristike. Klima Krasnodar mjesečno.
Dream knjiga, objasni nam što san nevjesta u vjenčanicu?Dream knjiga, objasni nam što san nevjesta u vjenčanicu?
Sezonski rad u vrtu održavanje vrta u rano proljeće i zimiSezonski rad u vrtu održavanje vrta u rano proljeće i zimi
Kako ću znati koji znak zodijaka u travnju?Kako ću znati koji znak zodijaka u travnju?
Vjenčanje plašt za sofisticirane nevjestaVjenčanje plašt za sofisticirane nevjesta
Zimski vjenčanje. Ideje i dekoracijeZimski vjenčanje. Ideje i dekoracije
Vjenčanje u studenom: znakovi. Znakovi prije vjenčanja za mladenka i mladoženjaVjenčanje u studenom: znakovi. Znakovi prije vjenčanja za mladenka i mladoženja
Zabava natjecanja za vjenčanje. Za mladenka i mladoženja pripremaju najzanimljiviji zabavuZabava natjecanja za vjenčanje. Za mladenka i mladoženja pripremaju najzanimljiviji zabavu
» » » U kojem mjesecu je dobro vjenčati? Odaberite najbolju opciju