WikiEnx.com

Grad Abhazije. Glavni naselja

Video: Abhaziji, Stari Gagra, cijene, sanatorij Amra / šetnja u parku

Izbor Abhazije kao mjesto odmora ili liječiti - pristojan izbor. Ovdje nevjerojatno lijepa priroda, visoka planine, toplo Sea. Najveći gradovi Abhazije, koja je posjetila turista iz godine u godinu - Gagra, Novy Afon, Bichvinta Gudauta, Sukhumi. Glavni grad Abhazije, Sukhumi je.

Video: Video pregled Abhazije atrakcija (putovanje 3 dana)

Abhazije gradova

Zemlja je poznata po svojim ljekovitim izvorima. Zahvaljujući zaštiti velikih Kavkaza u ovom toplom mjestu možete opustiti do listopada. Planine i odgoditi vjetar stvoriti savršeni mikroklimu. Abhazija, naselje grad koji je vrlo popularan među turistima je poznat po svojoj bogatoj suptropska vegetacija, blage klime i arhitektonskim spomenicima. Mi smo popis glavni smjer.

Video: jamtour.org Amr sanatorij (Gagra, Abhazija) Kućište 2Gagra - poznato ljetovalište, gdje se bolje opustiti mladih, obitelji s djecom. Postoje mnogi hoteli i odmarališta, organizirane ture na Abhazije. S ciljem liječenja su poslani ovdje da biste dobili osloboditi od ginekoloških bolesti, urogenitalnih, živčani i kardiovaskularni sustav.

Godine 1902. dvorac je sagrađen ovdje Princ Oldenburg, to je bio početak stvaranja naselju gradu Abhazije, poput francuske Nice. Klima je jako slična vremenskih uvjeta u Nice. Ali izbijanja revolucije pomiješana kartice za kavu. Danas napustio zgradu, ali nije izgubila svoju privlačnost za turiste.

Karta s gradovima AbhazijeNovi Atos - Stari Grad. Južne ekspozicije, čempresa, lovora, eukaliptus stabala i drugog raslinja iz grada Abhazije ostavili žive dojmove za turiste da posjete ovdje. Od atrakcija dostupne su ovdje Athos samostan i špilja. Legenda kaže da je pećina bila bi sama Šimun Revnitelj. Ova šupljina, koja ima krški izvor, izuzetno je slikovito, a sastoji se od devet soba. Također, na obali New Atos je lijepa crkva.

Osnovni smještaj u naselju - privatni sektor. Naselja malo, postoji nekoliko hotela.

Video: jamtour.org naselje Amra (Gagra, Abhazija), šetališta i plaže

Bichvinta je bolje odabrati ljubitelje miran, opuštajući odmor. Sve je više poznatih Bichvinta borova. Disati zdrav zrak je dobar za osobe s bolestima pluća i alergija.

Abhazije naselje gradoviSve Zabava, kao i kafići, restorani usmjerena na Bichvinta rivi. Ovdje je dobar za opuštanje s djecom, osim lokalni restorani često nude dječji jelovnik. Što vidjeti u Bichvinta? Patrijarhalna katedrala sa zanimljivim freskama, svjetionika, skulptura „Medeja”, „Kamen Girl” i „ronioce”.

Video: Pansion "Rivijera" Gagra, Abhazija

Grad Sukhum, osnovan u VI stoljeću, s razvijenom infrastrukturom, uvijek je bio privlačan za turiste. Poznat je prije svega botanički vrt. Oni dolaze ovdje s ciljem poboljšanja. Sukhumi - divno lječilište. Što vidjeti? Mnoge crkve i hramovi, riva Muhajirs, različite stare zgrade, koje su arhitektonski spomenici.

No, u interesu je ne samo grad Abhazije. Biser južne regije - nalazi visoko u planinama jezera Rize. Izleti se organiziraju ovdje iz bilo kojeg grada. Da bi se izbjegla zabuna u zemlji, pomoći će kartu Abhaziji s gradovima. Ljepota Ritsa ne ostavljaju ravnodušnim. Odlazak na jezero, morate nositi odgovarajuće cipele za hodanje i toplu odjeću, s obzirom da je Ritz se nalazi visoko u planinama.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Abhazije. Gdje i kako doći do tamoAbhazije. Gdje i kako doći do tamo
Abhazija (Alahadzy) - odmor za dušuAbhazija (Alahadzy) - odmor za dušu
Vjerskih objekata Novi AtosVjerskih objekata Novi Atos
Hotel „Zlatna obala”. AbhazijaHotel „Zlatna obala”. Abhazija
Kako doći do Abhaziji na različite načineKako doći do Abhaziji na različite načine
Abhazije. Bichvinta. Ovo mjesto je vrijedi posjetiti!Abhazije. Bichvinta. Ovo mjesto je vrijedi posjetiti!
Gagra, Abhazija - hoteli. Fotografije, cijene i recenzijeGagra, Abhazija - hoteli. Fotografije, cijene i recenzije
Putovanje vlakom „Moskva - Abhaziji”. U Abhaziji, u vlaku: cijena ulaznicaPutovanje vlakom „Moskva - Abhaziji”. U Abhaziji, u vlaku: cijena ulaznica
Republika Abhazija. Pansion „sunčana”. RecenzijeRepublika Abhazija. Pansion „sunčana”. Recenzije
Mirovine Abhazija: samo iskreni odgovori. „Drvo gaj” (Bichvinta)Mirovine Abhazija: samo iskreni odgovori. „Drvo gaj” (Bichvinta)
» » » Grad Abhazije. Glavni naselja