WikiEnx.com

Budite u Kazan. Sadržaja, zabave, izleta

Srce cijele Tatarstan je šareni grad Kazan, koji je ne samo ugodno arhitektura različite dobi, ali i koegzistirati zajedno muslimane i pravoslavce. Ime grada je obavijen puno najmisterioznijih priča, od kojih jedna priča o potrazi za Bugarima mjesta pogodna za život. Najveći čarobnjak ih savjetuje da traže teritoriju, što bi bio kotao može kuhati bez vatre, a tu su čekali putnike sreća. Kazan grijao samo u zemljama jezero Kaban, koji se sada nalazi u srcu velikog grada.

Kada planirate odmor u Kazan, turneja je dobro isplati raditi sve transportne rute tako da ne propustite najzanimljivije mjesta u gradu i osjetiti duh veličinu višestrukih ruskog trećinu kapitala.

Kazan odmor na Volgi

Bauman ulica

Prvi korak je da odlučite gdje prošetati u Kazan. Planinarenje nije samo ispunjena tijelo vitalnih kisika, ali i omogućiti temeljito diviti arhitekturu, krajolike, ljude i nebo. Grad ispruži u dobroj vjeri najstariji Bauman ulici. Ona je postojala u danima Kazan Khanate. U to vrijeme to je bio pozvan Nogai i izgrađena u skladu s mogućnostima. Dakle, u ovom trenutku, hodajući po poznatoj ulici, to se može smatrati kao moderan, elegantan zgrade, te dobrim kućama prošlog stoljeća.

spomenik Šaljapina

Gdje hodati u Kazanu? S obzirom dodatno mjesto, bez iznimke bi se trebao pojaviti na spomenik velikog Fjodora Šaljapina, koji je postavljen na istoj ulici Bauman, u istoimenoj luksuznom hotelu „Shalyapin Palace”. Brončana figura publike otvara čitav niz osjećaja pjevača u trenutku rastanka s Rusijom. Osnovana je u kolovozu 1998. godine i do danas okuplja navijače i turiste čudesan grad.

Video: Luka Aventura 2016 sam odmor u Španjolskoj I IZLETI I ZABAVA

Trener i spomenik Katarine kompasa

Dalje niz ulicu, možda ćete naići na najviše lijevanog željeza prijevoz Katarine II, koji je instaliran u memoriju carice dolaska natrag u 1767. Dizajn spomenika je tako realno i dobro osmišljenog, koji već dugi niz godina je uživao veliku popularnost među lokalnim djeci i posjetiteljima podjednako. Nakon putovanja hirovita Carica istočnim područjima njihove zemlje, grad je dobio dovoljan protok sredstava koje je omogućilo aktivno graditi gimnazije, muzeje, crkve i bogatu džamiju.Kazan jezero odmor

Lutajući ulicama, možete naići na neobičan spomenik kompas koji ukazuje na nulu kilometru Kazan. Izrada piramidu je napravljen u šarene arapskom stilu, što daje mjestu brdo. To također pokazuje točan interval udaljenost do svjetske legende New York, Tokio, glavni grad Rusije, a na suprotnoj Sjevernom polu.

Video: Kazan atrakcije grada i okolice

Kazan Kremlj

Ljetovanje u Kazanu u ljeto, možete krenuti na najcjenjenijih dijelu grada, gdje se nalazi na odličnoj lokaciji Kazan Kremlj, datum rođenja smatra X stoljeća, ali sve zgrade motivi ukazuju na duže vrijeme erekcije. U početku, moćni utvrda služila kao obrambena obilježje velikog grada. U ovom trenutku to je sjedište moćnog republike Tatarstan. U sunčanom vremenu, prekrasne građevine od lijevanog nenadmašnu svjetlost i veličanstvo, što je utjecalo ne samo ugodan obilazak grada, ali i za lokalno stanovništvo, otvor u poznatom Kremlja sve nova lica.

Odmor u Kazanu u rujnu

kula Syuyumbike

Ansambl zgrada možete dobiti upoznati s naglaskom toranj Syuyumbike koji izgleda veličanstven zgrade od ostatka zahvaljujući visini od 60 metara, a ističu dizajn.

Video: Odlazak u Kazan Hotel Riviera Idi na vodeni park u prosincu 2015. godine

Razlozi za podizanje spomenika hodanja najneobičnijih legende, od kojih jedna pokazuje strastvenu želju da car Ivan Grozni da se u savršen supruga namjesnikove Syuyumbike ali razuzdana djevojka skočila iz katu tornja, ne želeći tu sudbinu za sebe.

Odmor u Kazanu u ljeto

Palača za poljoprivrednike

Da bi ostali u Kazan je bio pun, gosti grada svakako vrijedi posjetiti palače poljoprivrednika. Velikih zgrada u baroka i renesanse dvosmislene rasprostire se na trgu Palace, u srcu tatarske grada. Izgrađen je 2010. godine, ali sporovi i afere nije prestalo do današnjeg dana. Sjedište brojnih Ministarstva poljoprivrede Republike primio čudovište nadimak zbog prevelike: luksuzni kupole, simetrije cijelu strukturu, brončani stabla sa svijetlo zelena u središnjem portalu. O stilu i važnosti veličine prilično veliki stambeni prostor u zgradi je rekao i arhitekti, i novinari i obični građani, ali njegov integritet i harmoniju palače staviti u rangu s stoljetne susjeda - u Kazan Kremlj.

vodeni park u Kazan

Kul-Sharifu džamija

Mnogi muslimani su ponosni što se šalju na veličanstven Kazan. Kuća na Volgi može se kombinirati s kampanjom da rekonstruira Kul-Šarifa džamiju. To je savršeno nadopunjuje ansambl Kremlja u zapadnom dijelu. Poznati džamija uništena gotovo do tla silama Ivana Groznog u storming Kazan, u restauratorskih radova koji su uključeni pobjednike republikanske natjecanju dizajnera. Kupole najfinije ručno, fine rimski mozaici, jedinstvene vitraji - sve to privlači turiste i vjernike tijekom dana i noći savršeno ugrađen u projekt rasvjete cijelog kompleksa privlači oči svih ljudi u prolazu.

gdje hodati u Kazan

jezero Kaban

Želi uroniti u vodu rekreaciju također mogu lako putovati u Kazan. Jezero, ostatak na čijem području se može dati lijep ten, vježba za cijelo tijelo, kao i dati estetski užitak, sa zadovoljstvom prihvati turiste i posjetitelje. Tatarstan najveće bogatstvo je nevjerojatna jezero Kaban, koji se sastoji od tri slikovitih jezera u ukupnoj dužini od 10 kilometara.

Video: Yurkino Parco kreće dinosaura tematski park i zabavu u gradu Kazanu

Povijest nastanka tatarske svetišta obavijene u različitim verzijama, ali najveseliji od njih govori o starom čovjeku koji plače izbrisani močvarno zemljište i otkrio svijet tri velika jezera. Ali sam naziv iznenađujuće ribnjak se najčešće povezuje s legendarnim Prince divljih svinja, čije rane zacijelilo i akvatorija. No, glavna tajna jezera smatra se da je nestanak Khan blago. Legenda kaže zlata skrivenog na dnu, koji ne mogu naći odvažne i znanstvenike do danas.

„Rivijera”

Na slikovitim obalama veličanstvenog jezera pruži vodeni park u Kazanu pod senzualne nazivom „Riviera”. Mnogi gosti dolaze da znaju trećinu kapitala neponovljiva boja, sjaj i praktičnost ogromne zabavnog centra. Zahvaljujući pomno se razraditi dizajn, vodeni park može primiti goste u zimskim hladno, a na vrućim danima. Za posjetitelje da se „Rivijera” je proizvela oko 50 moderno tehnički dobro razvijene vožnje, skijanje, bazen s valovima, kao i majstorske tečajeve za ronjenje.

Odmor u Kazan

Vodeni park u Kazan nudi u želji da uronite u egzotični prekrasne rijeke „Amazon”, koje pokriva zvjezdanog neba tajanstvene nebo, prekrasan sjaj u jutarnjim satima. Tko želi razmaziti svoje tijelo sa spa tretmane možete sigurno ići na lokalnom dućanu, gdje je teško raditi vodeće stručnjake u zemlji.

Tatarstan muzej

Kada planirate odmor u Kazan, u društvu obitelji, treba posjetiti Nacionalni muzej Tatarstana, koji stalno štiti arheološke, znanstvene i istraživačke radove cijele republike. Lijepa zgrada nalazi se na ulici Kremlju na mjestu bivše Gostiny Dvoru. U ovom trenutku, fond ima 800 tisuća proizvoda, kao i nekoliko znanstvenih i metodološki savjet. U luksuznoj zgradi muzeja ima svoje restauratorske radionice, praktičan tehnički opremljena spremište za književnih večeri i izložbi.

Stadion "Kazan-Arena"

Vaš odmor u Kazanu mogu provesti sretni i sportaša, jer je pravi sportski srce - stadion „Kazan-Arena”. Moderna, tehnički promišljen struktura ima kapacitet od oko 45 tisuća ljudi, što je potaknulo navijačima Tatarstan. Zgodan parkiranje, ugodne restorane i dvorana za velike konferencije proširenje kapaciteta stadiona u provođenju kulturne događaje. Područje od 32 hektara puna dinamike, žudnja za život i postignuća. Posebno lijepo je šetnja oko stadiona mladih sportaša.

zaključak

Mnogi smatraju opuštanje u Kazanu u rujnu, najveseliji i nadahnuća za male i velike tvrtke. Grad prožeta duhom Kazan kanata, uronjen u živim tonovima lišća, zrak je ispunjen toplinom, svježine i dobrote.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Grad dan "Kazan 2013": svečani program zaGrad dan "Kazan 2013": svečani program za
Jezero svinja - umotan u misterija atrakcija KazanJezero svinja - umotan u misterija atrakcija Kazan
Odmor u gradu Kazanu. Zabavni park "Kyrlay"Odmor u gradu Kazanu. Zabavni park "Kyrlay"
Kako doći od Sheremetyevo do Kazan stanice optimalnoKako doći od Sheremetyevo do Kazan stanice optimalno
Atrakcije Kazan. Gdje ići u zimi u KazanuAtrakcije Kazan. Gdje ići u zimi u Kazanu
Metro „Kazansky željeznička postaja” - kako doći tamo?Metro „Kazansky željeznička postaja” - kako doći tamo?
Glavna džamija u Kazanu. Džamija Kazan: povijest, arhitekturaGlavna džamija u Kazanu. Džamija Kazan: povijest, arhitektura
Ikona „Kazan božanska majka”: povijest otkrića i važnostIkona „Kazan božanska majka”: povijest otkrića i važnost
Tatarstan Atrakcije - od antike do današnjih dana. Što vidjeti u Tatarstan - Kazan, Sviyazhsk i…Tatarstan Atrakcije - od antike do današnjih dana. Što vidjeti u Tatarstan - Kazan, Sviyazhsk i…
Kazan, Tukay trg (foto)Kazan, Tukay trg (foto)
» » » Budite u Kazan. Sadržaja, zabave, izleta