WikiEnx.com

Aleksandar Mikhailov: biografija, filmovi, osobni život glumca

Video: Crta života. Aleksandar Mikhailov.

Aleksandar Mikhailov - popularni glumac. Njegov film „Ljubav i Golubovi”, „Momci”, a drugi - vrlo je volio od strane publike. Gdje je rođen, radio Alexander Mikhailov? Biografija glumca sadržajan njegovog umjetničkog i osobnom životu.

Video: Šokantni tajne Stas Mikhailov! To što je on skriva od svih? Nećete vjerovati!

Aleksandar Mikhailov biografija

Djetinjstvo i ranu mladost

Aleksandar je rođen 1944. godine, 5. listopada. u Chita regija. U selu Tin živio svoju majku - Stepanida Naumovna Mikhailova, a njegov otac - Yakov Baranov. Obitelj zatim se preselio u „stepe” stanice.Tu je dječak završio sedam godina i insistirao da se presele svi zajedno u gradu Vladivostoku. Aleksandar iz djetinjstva sanjao elementa vode i htio ući u trgovačke mornarice. No, u ovoj dobi djece nije prihvaćena u školi, pa je otišao na studij u mehaničara Aleksandar Mikhailov. Biografija ispunjava svoje stjecanje radnog specijalitet. Čovjek je na dizel-električni motor mehaničar učenik. Tako je mladić dobio bliže moru. Zajedno s kolegama, on je uzeo na seiners ribe i odvezao do Vladivostoka.

Aleksandar Mikhailov: biografija početnik glumac

Glumac Aleksandar Mikhailov - Biografija

Tada je mladić počeo da zatvori kazalište. I on ide u kazalište fakultetu Pedagoškog zavoda u Vladivostoku. Godine 1969. Mikhailov završi studij i otišao raditi u Saratov Drama glumac. Godine 1979. pozvan je u Moskvi kazalište Yermolova, gdje je radio na 1985.

Počela sam djelujući Tairov davne 1973. godine, što debitirao u filmu „To je jače od mene.” Nakon toga slijedi rad pod naslovom „Još uvijek možete imati vremena.” Nakon što je uklonjen u dva filma, Alexander Mikhailov. Biografija glumca tih godina - vojna drama „će postići u borbi” i „Živjeti do zore.” U potonjem filmu, on je igrao važnu ulogu. On je bio u mogućnosti prenijeti sliku hrabar i hrabar sovjetski vojnik koji se borio junački tijekom Velikog Domovinskog rata. Film se temelji na romanu Vasil Bykov.

Video: Omiljeni glumci iz sovjetske kinematografije (2)

Sjeti glumac i gledatelj ulogu u avanturu filma „Otmica” Savoy „(1979). Mikhailov postaje vrlo popularan - djelovao u nekoliko kazeta godišnje.

poznata uloga

Godine 1981. nastupio je na smislen film „Dečki” glumac Alexander Mikhailov. Njegova biografija je postala još više pojačava. Iste godine na ekranima iz komedije „karneval”, gdje je glumac igrao mali, ali nezaboravan ulogu. Nakon 3 godine čekanja Povzner pravi trijumf - na širokom zaslonu slike „Ljubav i golubova”. Do sada, ovaj film gledatelji gledaju sa zadovoljstvom. Za odrasle i mlade pridružio. Pa, kad nema takvih filmova, koji je doveo mladu publiku.

Video: Alexander Mikhailov. Borio sam se s ljubavlju

Od tada, više Mikhailov je glumio u više desetaka filmova. Ali ne samo filmovi hoće svoje obožavatelje. Alexander Y. glumio u raznim televizijskim programima. Ne tako davno je mogao vidjeti u natjecanju za pjesmu na prvom kanalu, gdje je glumac je pokazala svoj glazbeni talent, gledano s Povaliy. Ljubav za ruske pjesme iz djetinjstva, od majke.

Aleksandar Mikhailov biografija obitelj

Aleksandar Mikhailov: biografija, obitelj

No, to ne bi bilo cjelovito priču o poznatom osobom bez spominjanja njegov osobni život. Njegova obitelj u ovom trenutku - mlada supruga i kćer-učenica Aquilinom. Moj otac je bio vrlo ponosan na dijete, pjeva u duetu sa svojim narodnim pjesmama. Iz prvog braka u glumca imao sina, rođenog 1969. godine. Također ima prirodnu kćer Anastazija.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Aleksandar Tyutin - biografija, filmografija, osobni životAleksandar Tyutin - biografija, filmografija, osobni život
Aleksandar Pashkov: biografija i filmografiju glumcaAleksandar Pashkov: biografija i filmografiju glumca
Alexander pijesci: biografija i osobni život slavnog glumcaAlexander pijesci: biografija i osobni život slavnog glumca
Biografija Domogarova, glumac Mossovet kazalištuBiografija Domogarova, glumac Mossovet kazalištu
Natalia Mikhailova, klizačica i jednostavno lijepaNatalia Mikhailova, klizačica i jednostavno lijepa
Aleksandar Kuznjecov: biografija, filmografija i poučavanjeAleksandar Kuznjecov: biografija, filmografija i poučavanje
Stas Mikhailov: životopis popularnog pjevača. Život i karijera Stas MikhailovStas Mikhailov: životopis popularnog pjevača. Život i karijera Stas Mikhailov
Denis Nikiforov biografija glumcaDenis Nikiforov biografija glumca
Aleksandar Porokhovshchikov: biografija i filmografiju ruskog glumca. Uzroci smrti Aleksandra…Aleksandar Porokhovshchikov: biografija i filmografiju ruskog glumca. Uzroci smrti Aleksandra…
Glumac Aleksandar Khochinsky: biografija i filmografijaGlumac Aleksandar Khochinsky: biografija i filmografija
» » » Aleksandar Mikhailov: biografija, filmovi, osobni život glumca