WikiEnx.com

Kako odabrati dječji skateboard?

Svi roditelji današnje djece moraju znati da će doći vrijeme kada dijete traži da mu kupite skateboard. Da li mi je potrebno za vaše dijete? A ako je tako, što je najbolje odabrati? U ovom članku ćete naučiti kako odabrati dječji skateboard.

Da li mi je potrebno?

Gotovo sva djeca su danas veliki broj svog vremena na internetu. Gledanje ekstremne prijenosa, od njih se traži da kupi skateboard. U ovoj fazi, svaki roditelj misli: to je vrijedno toga da se na dijete brodu? U mnogim djece, osigurač je izgubio nakon nekoliko dana. Ako dijete sanjala o djeci skateboard, posuditi odbor za nekoliko dana na svoje prijatelje. Ako on neće odustati zabavu, a to neće prestrašiti pad tijekom treninga, trebali ozbiljno razmisliti o predstojećim izborima odbora.

djeca skateboard

izbor

Danas postoji širok izbor odbora za vožnju. Mnogi stručnjaci savjetuju da kupi gotove dječje prvi skejtbord za početnike Kompletan-verzija. Postoje montažne modela. No, takav model je bolje kupiti od trenutka kada dijete uči voziti i da će biti u stanju razumjeti ono što mu je potrebno stvarno jesu.

Video: Kako odabrati dijete klizati? Kako naučiti dijete voziti.

Na što treba paziti?

Prvi je da pogledate na palubi. To samo po sebi odbora. To mora biti visoke kvalitete. Na njegovoj površini ne smije prisutni simptomi bala. Sjetite se također da je cijena ploče ovisi o prisutnosti na slici, kao i njegove kvalitete.

Mnoga djeca koja su već naučili voziti, kupiti običan palube, koje kasnije možete primijeniti svoje vlastite slike ili posebnu naljepnicu.

kako odabrati djeca skateboard

Djetetova dob za početak učenja

Skateboard - vrlo opasna igračka. Dijete, u svakom slučaju će pasti za vrijeme treninga. Stoga, stručnjaci ne preporučuju da ga kupi za djecu mlađu od 8 godina. Mnogi mogu raspravljati na Internetu veći broj valjaka, u kojoj su četiri i djeca vješto voziti na daskama. Ne zaboravite da je u toj dobi dijete da se uključe u trening bi trebao iskusnog trenera. Osim toga, dijete mora imati veliku želju da nauče voziti.U djece starije od 8 godina koordinacije pokreta formirana puno bolje. U ovoj dobi, to će biti puno lakše držati ravnotežu, odnosno, bio bi manji od pada.

Model izbor prema dobi

Odabir dijete skateboard, biti vrlo oprezni. Model treba biti u skladu s ne samo dob, ali i rast djeteta. Standardna ploča ima duljinu od 78 do 83 cm, a širina -. Od 19 do 21,5 cm nije uvijek djeca mogu doći od tih parametara. Stoga, treba obratiti pozornost na takve organizirane grupe zajednice, koje su dizajnirane za različite dobne skupine.

- Djeca skateboard od 3 do 5 godina smatra da je najmanji. U ovom slučaju to je bolje koristiti Micro model. Ovaj forum namijenjen je djeci manje od 1 metar. Parametri modela su: 70 x 16,5 - 17 cm.

- Za djecu od 6 do 8 godina je bolje odabrati model Mini. Na takav skejtbord je pogodan dijete povećava se za 1,4 m Dimenzije :. 71 x 17,8 cm.

- Za djecu od 9 do 12 godina treba biti poželjna Mid-size model. To je savršen ploča za djecu rasti do 150 cm Dimenzije Skate :. 73,7 x 18,5 cm.

- Adolescenti (djeca u dobi od 13), stručnjaci preporučuju da odaberete palube-model. Pogodan je za dijete bilo koje visine, veličine cipela, ali ne bi trebao biti manji od 38.

djeca skateboard 3 godine

Konstrukcijski materijali

Najpouzdaniji drvo za proizvodnju Skateboards smatra kanadski javor. To je pažljivo pritisne i složen u više slojeva. Ova značajka daje za proizvodnju dugi vijek trajanja i visoku strukturnu snagu. Prodaja također mogu naći plastični palube. Oni su mnogo jeftinije od drva, ali njihova elastičnost i trajnost parametri znatno slabije od prve. Također, neki proizvođači nude drvene palube svojim klijentima u suradnji s stakloplastike ili aluminija. Prednost najnovijih ploča s pravom može procijeniti samo pravi profesionalac.

kotači

Često su kotači su izrađeni od poliuretana. Promjer minimalna kotača - 52 mm, maksimalna - 70 mm. Ako odaberete skateboard za početnike, trebali izabrati manje kotače promjera. Njihova kontrola će biti puno lakše, a brzina nije baš visoka.

Također treba obratiti pozornost na krutosti. To može biti od 87 do 100 i +. Prvi kotač meka za njih harakterino odličan grip. Drugo - teško, oni se koriste od strane stručnjaka za razvoj velike brzine.

Za početnike je bolje odabrati meko kotačima koji će ugladiti vibracije. skateboard upravljanje će biti lakše, i malo brzine. Sjeti se da je ova šasija nosi van brzo, tako da je potrebna redovita zamjena.

Ležajevi

Ležajevi su dizajnirani kako bi se smanjilo trenje i uravnoteženje opterećenja. klizati kotača podržan na ležajevima. Bolje je izabrati zatvorena. Oni će dobiti prljavštine koje imaju pozitivan utjecaj na trajanje njihovog rada.

Dječji skateboard za početnike

privjesci

To je poseban dio koji se montira ispod palube. Njegova duljina je 12-14 cm. Truckee ili suspenzije mogu imati različite težine. Teška smatraju da se više izdržljiva, te pruža širok stabilnu bazu. Visoka ovjes pružaju veću brzinu.

konkavan

To je strana zavoja. Zbog prisutnosti ovog elementa klizačice može obavljati razne trikove. Neki palube na donjoj strani imaju posebne plastične mlaznice, koji omogućuju klizanje na Perillo. No, za početnike stane jednostavnu ravnu ploču.

rok trajanja

Začudo, a ima rok trajanja skejtbord djecu. Foto zajednice su atraktivni, ali trebali biste biti vrlo oprezni prilikom odabira. Prvo, trebate pogledati na datum proizvodnje skate. Vi želite da se služio za vas koliko god je moguće? onda dati prednost ploče proizvedene u tekućoj godini. Također, ne kupiti skejtbord za rast, jer drvo teži warp tijekom vremena.

Video: Kako odabrati skateboard? Cruiser, longboard ili znakova

briga

To bi trebao voditi brigu o skate i obavljanje jednostavnih pravila da se brine za njega.

skateboard djeca fotografije

Prije treninga, provjeriti sve vijke. Oni moraju biti čvrsto zategnuti. To je osobito važno za osobe koje obavljaju teške trikove i skokove. Napuknuti vijci treba zamijeniti.

Video: Kako odabrati klizati? Duga, Cruiser ili štos?

Gornji dio ploče moraju povremeno čistiti. U tu svrhu, kistom i malom količinom vode.

Sjeti se da stablo nije jako dobro podnosi vlagu, tako da se često ne primjenjuje vode.

Video: Kako odabrati skateboard

Male ogrebotine i pukotine neće ometati učenje. Ali ako na površini su duboke pukotine ili delaminaciju, odbor je zamijenjen.

Obratite pažnju na volanom. Ako je površina napukao, zamijenite ih.

Držati odbora, poželjno je u prostoriji s niskom vlagom. Poželjno je da je površina ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Velokreslo dijete - kako odabrati?Velokreslo dijete - kako odabrati?
Kako odabrati dječji krevetić? Lijepa Dizajn djeceKako odabrati dječji krevetić? Lijepa Dizajn djece
Kako odabrati tri kotača skutera dječji: recenzije i savjeteKako odabrati tri kotača skutera dječji: recenzije i savjete
Dječji edukativni crtani film od 1: opis i mogućnostiDječji edukativni crtani film od 1: opis i mogućnosti
Svatko želi znati koliko kalorija dnevnoSvatko želi znati koliko kalorija dnevno
Tabla za crtanje Dječje obostrane: prednosti i značajke odabiraTabla za crtanje Dječje obostrane: prednosti i značajke odabira
Što se uči moderne lutka: voditi brigu o djeci ili biti u trendu ljepotu?Što se uči moderne lutka: voditi brigu o djeci ili biti u trendu ljepotu?
Djeca kreda tabla za crtanje. Dječji easels za slikanjeDjeca kreda tabla za crtanje. Dječji easels za slikanje
Jakne za djecu plivati ​​je potrebno za Vaše dijete!Jakne za djecu plivati ​​je potrebno za Vaše dijete!
Što bi trebao biti magnetska ploča za dijete?Što bi trebao biti magnetska ploča za dijete?
» » » Kako odabrati dječji skateboard?