WikiEnx.com

12. Veljače: Dan radni dan ili blagdan?

Video: Vjenčanje Temirlan i Jamila Baykulovyh. Prikolica od 12. veljače 2016. godine

Dvanaesta veljače se može učiniti kao radni dan ili učiniti posebnim. Ispada, 12. veljače postoji pravi odmor, što je korisno znati sve.

Stručni odmor od bračnih agencija

Početkom veljače, već diše proljeće, bliži Valentinovo, Želim toplinu i ljubav. Prvi dan braka agencija pojavio na dugo pate sada Ukrajina u 2010. Ideja je bila u zraku, a počeli slaviti profesionalni odmor od ljudi koji biraju svoje zanimanje odijelu. Uz dostavu Ukrajini ovaj festival preselio u SAD-u, Kanadi, Švedskoj, Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. I u mreži se slavi sve web stranice online dating.

Video: Luntik - Valentinovo. Crtići za djecu 2016

12. veljače

Ovaj praznik dovodi ljubitelje zajedno, pa mu je tako dobro primljena. No, 12. veljače slavi ne samo to.

Imendan ili osobni dan svetac

Ime dan zove dan anđeo jer je na krštenju svaka osoba daje svoje ime sveca zaštitnika - svetac koji će podržati i stand up za život. Odabire naziv crkvenom kalendaru, ili kalendaru, a može biti različita od mondene.Festival 12. veljače

U pravoslavlju je odlučio podsjetiti nebeski zaštitnik na dan anđela. Tipično, to je najbliže do datuma rođendan osoba. Sveci istoimenog puno i treba izdvojiti točno kakav pitanje. Za čovjeka na ulici crkva kalendar je složen, i to je bolje saznati sve duhovnog mentora. Dana 12. veljače pada rođendanu svetaca: Petra, Fedor, Stjepan, Ivan, bosiljak i Gregory. Bili su izvanredni ljudi, oni imaju puno informacija.

Američki stil palačinke

Tako bi proslavili ovaj dan u Kanzasu: ispeći palačinke i organizirati utrku s vrućim tave. Izvoditi samo žene, a oni bi trebali biti odjeća zatvoreni i kuhinja pregače. Tijekom utrke palačinke u tavi morate baciti tako da on prevrnuo. To je učinjeno u gradovima Liberale (Kansas) i Albee, Južnoj Dakoti. Grad je mali, a zabava nema puno. palačinka blagdan pretvara u zabavu - svi preživjeli u toku utrke palačinke sretno jede mnoštvo gledatelja. Zahvaljujući toj tradiciji, dan 12. veljače pretvara u tim mjestima u slatka i prijateljski obiteljski odmor.

Treba napomenuti da je američki palačinke jako razlikuje od naše. Na ovom kontinentu bujne palačinke i slično našim palačinke 2-3. Najbolji dodatak za njih se smatra da javorovog sirupa.

Osobni slavlje Abraham Lincoln

To je rođendan nacionalnog heroja of America, koja okončava sramotu ove zemlje - ropstvo. Ova osoba je poznata činjenica da nikada nije odustao. Broj teškoćama i zastojima, pao je na svojoj dionici, je ogromna. Čini se da je sudbina sama osjetila njegovu snagu. Djetinjstvo mu je bila kratka - moja majka je umrla u 9 godina, a prije dvije godine je obitelj izgubila kućište. On je izgubiti posao, izgubiti mogućnost izbora da vrati dugove. Da vrati dug mu je trebalo 17 godina. Čak je i njegova zaručnica umrla. Malo je vjerojatno da je u teškim vremenima praznik 12. veljače bio je zaista svijetla za njega.

12. veljače rođendanSamo u dobi od 51, Lincoln je postao glavni čovjek u državi - predsjednik. Žilavost njegovog karaktera mu je omogućilo da se ukine ropstvo promjenom sustava moralnih vrijednosti u velikoj zemlji. Njegovo autorstvo pripada "Proglas nezavisnosti" i ukidanje ropstva amandman na Ustav. Oni su opravdano ponosni Amerikanci.

Dan šareni karneval

To se može vidjeti u Meksiku, koji je od stupanja na korizme u katoličkoj tradiciji. Svetkovina 12. veljače otvara se karneval tjedan u ovoj živoj zemlji. Smatra se da je glasne glazbe, ples dok ti pad i kostimi obranu od zlih duhova. Smiješni povorke na ulicama noću vatromet jasno će pasti zli duhovi ne po svojoj volji. Karneval može prikupiti oko pola milijuna ljudi. U sklopu karnevala je natjecanje neobjavljenih književnih djela domaćih autora.

Pravoslavni praznik 12. veljače

Imaju svoj karnevalski kraljica i „Posljednji kralj” ili najviše neatraktivnom Man festivalu.

Tko već Lincoln rođen je 12. veljače?

Na današnji dan rođeni su mnoge divne ljude koji su ostavili svoj trag na povijest. Neki značajni događaji obilježili ovaj dan. Dakle, to je taj dan smatra rođendan votke - prije pola stoljeća Mendeljejev obranio "Alkohola pomiješa s vodom", Sa svjetlom ruku povjesničari vjeruju da je upravo on pronašao idealnu udio tih komponenti i stvorio sorokagradusnuyu piće.

Kasnije toga dana 1914. Prvi let „Ilya Muromets” - Sikorsky po prvi put u svijetu koji je uzeo na brodu 16 putnika.

U prošlom stoljeću, prije samo 60 godina, odobrio je odluku o izgradnji Baikonur - svjetski poznatog sovjetskog kozmodroma.

Video: Dan Funny Valentine - Ural knedle (2011)

Godine 1900., 12. veljače - rođendan sovjetske maršala Vasily Chuikov, Heroji Staljingrada, jedan od sudaca na pobjedu.

Na isti dan, ali u 1809. rođen je Charles Darwin, njegova teorija evolucije živih bića.

Pravoslavni Trehsvyatie ili Vasiliev dan

Pravoslavni praznik 12. veljače - Dan sjećanja na sv Bazilija Velikog, jednog od otaca pravoslavlja. Sjećam se tog dana dobro Ivan Zlatousti, dobila popularni naziv za dar rječitosti. Uz njih se sjeti Grgur Teolog, bolje od svih prvih crkvenih studirao Pismo.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kada i kako je dan anđeo IreneKada i kako je dan anđeo Irene
Kada Valentina slaviti imendanKada Valentina slaviti imendan
Koji dan u oca u ruskom oznakeKoji dan u oca u ruskom oznake
Legenda Valentinovo - priča o snazi ​​ljudskog duha, koji zna kako voljetiLegenda Valentinovo - priča o snazi ​​ljudskog duha, koji zna kako voljeti
Što je Valentinovo? Čestitamo Dan sv Valentinovo. Valentinovo - priča odmorŠto je Valentinovo? Čestitamo Dan sv Valentinovo. Valentinovo - priča odmor
Ime dan na crkvenom kalendaru VyacheslavIme dan na crkvenom kalendaru Vyacheslav
Kršćanski blagdani razlikuju iz godine u godinuKršćanski blagdani razlikuju iz godine u godinu
Odmor veljače u Rusiji. odmor pravoslavna VeljačaOdmor veljače u Rusiji. odmor pravoslavna Veljača
Što je Groundhog Day: predviđanje američke životinjeŠto je Groundhog Day: predviđanje američke životinje
U veljači, neki praznici u Rusiji?U veljači, neki praznici u Rusiji?
» » » 12. Veljače: Dan radni dan ili blagdan?