WikiEnx.com

Ona pomaže molitve svete luk?

Video: Čudesni Molitva sv Luke Krimski

Što suvremeni čovjek se boji? U stvari, svatko ima svoje strahove. Netko ne zaustavljanje alarma povezana s radom, da, s obzirom na prilično teška situacija u svijetu, vrlo je čudno, netko se boji gubitka voljene osobe, nekoga strah od sudbine samoće. A netko troši sve svoje slobodno vrijeme na "hodočašće" liječnicima. A to, opet, ne postoji ništa čudno.

Video: „Sveti došao na intenzivnoj njezi spasiti Vanya” čudesna ozdravljenja Luke Krimu. od 8/8/16

Bolesti dvadeset i prvom stoljeću

"Našao sam se u sve bolesti, osim babinje groznice!" - uzvikuje klasik. U stvari, sve nije tako smiješno kako se čini, zbog bolesti, poput raka, to je puno više opasan nego prije sto godina. Sada čovjek može živjeti, a ne znaju da je imao Četvrta faza raka. U pravilu, to je osuđeno na trećem stadiju bolesti, iako neki mogu živjeti izvan bolnice, naravno, može.

Video: Molitva sv Luke (rat Yasenetsky)

čudotvorna izlječenjaNije poznato da li se rak postoji u vrijeme Krista ili ne. Prvi spomen ove strašne bolesti otkriveni su u egipatskim spisima, ali kao što je proširena na teritoriju Palestine i Izraela, ne zna se. Ali Isus ozdravio gubavce, slijepe, hrome, gluhe, nijeme ... i podići mrtve. Nakon uzašašća, ova vlast je dao apostolima, i od tradicije znamo kao sjena Sv.Petra, koji je pao na lešu, podigao ga. Trenutno, prema onima koji se suočavaju s ozbiljnim bolesti ili njihovi najmiliji bio bolestan sam, on stvara pravi čuda molitvu svetog Luke.

Video: Molitva Sveti Serafim Sarovski je čudotvorac pomaže svima!

Čuda Svetog Luke Krimski

Nakon što je bio liječnik i profesor medicine. Njegova djela gnojni operacije zaradio brojne nagrade, ali pravoslavci ga štuju kao prekrasan iscjelitelj, i molitvu u St. Luke zdravlje, pročitao iz srca, bez sumnje, i pomaže i udobnost.

Molitva svetom Luki

Bez obzira na to koliko se nacerio nevjericom skeptici su u svijetu je nešto što se ne može objasniti tko. Vjernici ga zovu čudo, ateisti - neistražena značajke ljudskog tijela. Ovdje je beskorisno raspravljati, jer, kao prvo, "pas laje, ali karavan kreće"I drugo, molitva sv Luke za ozdravljenje, što se toga tiče, i druge molitve, pomaže samo onima koji vjeruju u ono što je čuo, vjerujem u svoje snage. Molitva svetom Luki o ozdravljenju

Ne tako davno je javnost probudi vijest da su neki mladi pijanist nakon teške ozljede liječi vezivno tkivo prstiju. Prema mladić pomogao molitvu svetog Luke, što je njegova majka čitala u doslovno dana.

Drugi čovjek, usput, javnog identiteta, jednom ispričao kako je, buđenje nakon komplicirane operacije srca, vidio je kako stoji pokraj svog kauča sv Luke s rukama podigao u molitvi. Majka i supruga, koji su čekali rezultat operacije, poslije je rekao da sve vrijeme moleći sveca za pomoć. Molio. A tu su i stotine i tisuće slučajeva.

Video: Molitva sv Luke Voyno Yasenetsky

Molitva za Lukinu zdravljeSada unuci svetog Luke Krimski liječnici također raditi i na umu da je fraza jednom rekao profesor Voyno-Yasenetsky (Lk) u odgovoru na pitanje o duši ušao u obiteljsku folklor. Oni iskreno vjeruju da je liječnik, posebno kirurg, ne može biti ateist, a san da će jednog dana molitva sv Luke će se čitati od strane liječnika diljem svijeta.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pantelejmon molitva za ozdravljenje - najmoćniji, ako je osoba bolesnaPantelejmon molitva za ozdravljenje - najmoćniji, ako je osoba bolesna
Čudesna molitva za ozdravljenje Krimski luk pomaže ne samo pravoslavciČudesna molitva za ozdravljenje Krimski luk pomaže ne samo pravoslavci
Snažan molitva rak VsetsaritsaSnažan molitva rak Vsetsaritsa
Moderna kršćanstvo. Molitva za zdravlje djeceModerna kršćanstvo. Molitva za zdravlje djece
Vrijeme Molitva - za početnike veliki duhovni podrškeVrijeme Molitva - za početnike veliki duhovni podrške
Molitva svetom Nikoli za pomoć: pitajte - i to će se datiMolitva svetom Nikoli za pomoć: pitajte - i to će se dati
ČUDESNA IKONA na molitvu”čudo-radi„Majka BožjaČUDESNA IKONA na molitvu”čudo-radi„Majka Božja
Iskrena molitva protiv bolestiIskrena molitva protiv bolesti
Molitva za pomoć živih izraz ljubavi za ljudeMolitva za pomoć živih izraz ljubavi za ljude
Vozač Molitva - pomoć nebeske sileVozač Molitva - pomoć nebeske sile
» » » Ona pomaže molitve svete luk?