WikiEnx.com

Molitva svetom Nikoli za pomoć: pitajte - i to će se dati

Video: Pitajte i imat ćete 2 seriya.flv

Gotovo svi kršćani znaju da ako imate nešto pođe po zlu, ili početak niza neuspjeha, svakako treba tražiti pomoć od Sv. Molitva Svetog Nikole za pomoć - jedan od najjačih i Svete brzo reagira na poziv. Pravoslavni kršćani slave 19. prosinca kao St Dan Nikole. Čudotvorac starih smatra zaštitnik putnika, pomoraca, pomažući siromašne i potrebite, a blaženim nesreće.

Video: Pravoslavni kalendar. Utorak, 16 kolovoz, 2016/3 kolovoz 2016 (u starom stilu)

Život svSveti Nikola moli za pomoć

Cijeli život sv dokazi da su siromašni blagoslovljeni, i na nebu. Životni put Svete potvrđuje istinitost tih riječi. On je bio u središtu života siromašnih, nije imao dom. No, čak i nakon usvajanja dostojanstva biskupa Likiji svetac uzeo hranu jednom dnevno - u večernjim satima.

Video: Sveti proljeće Gremyachiy ključ, što je Sergije RadonMolitva za pomoć u pitanjima u Sveti Nikola, To je vrlo često koristi, jer je svetac - jedan od najpoznatijih svetaca Božjih. Rođen je u Patara, grad u Mala Azija poluotoka u 258 godine. Njegovi roditelji nisu imali djece za dugo vremena i molio Gospodina da im dijete, a obećavajući da će biti posvećen Bogu. I oni su svoju riječ. Nikola služio Gospodina Boga od djetinjstva, stalno trudili za svoju korist, bila u molitvi, on je došao u pomoć onima koji pate.

molitvene čuda

Molitva sv Nikole za pomoćKada je svetac putovao u Svetu zemlju, on je predvidio oluju koja prijeti kolaps brodova. Imao je viziju đavla, koji je došao na brod, ali je svetac svojim molitvama ga otjerao, umiren oluja, pa čak i podigao mornara koji je pao s jarbola i pao u smrt. Od tada, molitva - tražeći pomoć mornara i putnika - ususret Sv. Saint čuda izvode tijekom svog života. Većina prošlo od usta do usta čudo - to je kada je spasio od smrti troje ljudi nepravedno osuđene gradonačelnika.

Molitva sv Nikole u pomoć je uvijek bio vrlo učinkovit. Čak iu davna vremena ga za pomoć obratio i moćan, a siromašni. Jer molitva je dostavljen Svetog Nikole u pomoć, Myra je spasio od teške gladi. Svetac pomogao pustinjak izaći iz zarobljeništva i iz zatvora. Sada relikvije sveca u Italiji, u gradiću Bari. Hodočasnici idu na grob starca zahvaliti čudu odobren u životu, ili tražiti zaštitu.

Kako moliti?

Danas pravoslavci često traže pomoć od Svetog Nikolushka kako izbjeći nevolje. Molitva sv Nikole čudo-radni pomaže osobi da se drastično promijeniti svoju sudbinu na bolje. U tijelu kršćanske molitve, kao u pitanju nove snage, snagu i energiju prijevoznika.

Video: Oče naš, Očenaš, Luka, 11. poglavlje, kruh naš svagdašnji

Zahtjev Molitva za pomoć

Reći molitvu i tražiti pomoć od čuda, sa svojom slikom ikone staviti na čistu stolu. U blizini ikonu s lica svete svjetlosti svijeća i početi molitvom. To bi trebao pročitati tri puta: prvi put - glasno, glasno, a onda drugi put - pola šapat. Treći i posljednji, put sam čitao o sebi. Molitva sv Nikole pomoć čitati svaki dan za 40 dana. Ako slučajno ili iz nekog razloga propustili jedan dan, opet početi brojati 40 dana. Glavna stvar - to je potrebno da vjeruju u moć molitve, a kad u životu dogodi čudo, Nicholas će se već dugi niz godina na vašim zaštitnikom.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pantelejmon molitva za ozdravljenje - najmoćniji, ako je osoba bolesnaPantelejmon molitva za ozdravljenje - najmoćniji, ako je osoba bolesna
Angel Dan i ime NikoleAngel Dan i ime Nikole
Na koje treba rješavati molitava svetačkih za prodaju stanaNa koje treba rješavati molitava svetačkih za prodaju stana
Vozač Molitva - pomoć nebeske sileVozač Molitva - pomoć nebeske sile
Ona pomaže molitve svete luk?Ona pomaže molitve svete luk?
Molitva za vrijeme trudnoće. Molitva za Djevice i matrone u MoskviMolitva za vrijeme trudnoće. Molitva za Djevice i matrone u Moskvi
Ikona Svetog Nikole. Ikona Nikola (svetac): vrijednostIkona Svetog Nikole. Ikona Nikola (svetac): vrijednost
Molitva sv Spyridon - vrlo učinkovit alatMolitva sv Spyridon - vrlo učinkovit alat
Molitve za novac, kako pravilno rukovati svecaMolitve za novac, kako pravilno rukovati sveca
Molitva Svetog Nikole zdravlja. Molitva za zdravlje bolesnika Svetog NikoleMolitva Svetog Nikole zdravlja. Molitva za zdravlje bolesnika Svetog Nikole
» » » Molitva svetom Nikoli za pomoć: pitajte - i to će se dati