WikiEnx.com

Molitva sv Spyridon - vrlo učinkovit alat

Molitva za vjernika - to nije samo formalnost. Molitva - živo razgovor s Bogom i svecima. Postoje takozvane molitvenih pravila

ali to je samo skup preporučuje u različito doba dana molitve. Najčešće je to njima i korištenje, ali se često dodaju takvog pravila, a nešto od njega o situaciji. To može biti zahvala Bogu uspješno dozvoljeno duhovnu i materijalnu situaciju, zahtjev za zdravlje ili mirovanju rodbine.

Molitva sv Spyridon

o različitim potrebama molitve

Tu je čak i tradicija da se mole neki svetac sa zahtjevom da se riješi određeni problem. Na primjer, Majko Božja moli posebno za djecu. To je razumljivo, jer je i sama imala dijete, razgovarati s njom osobno žena, sa svojim životom, briga i brige o djeci bi joj blizu i jasno. Da svaka žena želi riješiti s molitvom za njegovu Čadu drugim majkama.Sveti Nikole čudotvorac mole često putuju. Od njegovih poznatih živote slučaju kad je spasio brod koji tone, tako da bilo koji pravoslavni putnik uvijek ima ikonu samoga sv.

Pomoć iz St.

Molitva sv Spyridon zvuči u mnogim domovima. To je nevjerojatna svetac! Ona pomaže u najtežim situacijama, koji su vidjeli potpuno beznadan. Osim toga, često se čini da nije čudo i ne događa - samo sreću. Samo vjernici znaju da je stvarno pomogao molitveni Saint Spyridon.Molitva sv Spyridon braka

Video: Molitva i plod. A.I.Osipova predavanje

U pravoslavlju, vjeruje se da je duhovni problemi su mnogo važnije od materijala. O problemima ovog svijeta mole samo onda kada je to prava katastrofa. To može biti rat, glad ili kuga, onda je epidemija. U tom kontekstu, zahtjev za novi stan, povećanja plaće ili povoljan pregled izgleda sasvim ozbiljan.

No, molitva sv Spyridon pomaže u svim tim slučajevima, čisto materijal. Ova sveta mole cijelu obitelj o dobivanju stana, a nakon housewarming prenositi ikone pozntatim previše molili. Tu je čak i tradicija posegnuti upravo na ovom svecu u slučaju problema s kućištem. Molitva sv Spyridon braka često se čuje i obavlja na najbolji mogući način.

Video: Molitva za novac

nevjerojatna snagamolitva za zdravlje sv Spyridon

Relikvije sveca nalaze se na otoku Krfu u Grčkoj. Moderni ljudi su čuda s velikom skepsom, ali Saint Spyridon je cijenjen. Njegov rak je ukrašena brojnim zlatnim svjetiljkama, koje je donio na dar od zahvalnih vjernika. No, većina iznenađujuće činjenice mogu reći čuvari raka. A ostaci sveca su tjelesne temperature ljudska. I što je zanimljivo je da je u sveti redovito nosi odjeću. Dojam da je molitva sv Spyridon zdravlje ili druga pomoć čini ga osobno prisustvovati potrebitima. Čini se da on nije uvijek u mrštiti i šetnje po otoku, a možda i cijelog svijeta, kako bi se pomoglo svima koji mole za njega.

Video: Molitva sreća ugodan ženski glas

Molitva sv Spyridon - učinkovit alat, ali ne možete zaboraviti zahvalnosti, ako ste uspjeli dobiti zahtjeve napravili. U tom slučaju, potrebno je otići u hram i red zahvalnosti. Ipak, hvala za sve pogodnosti primljene nisu sveci, ali sam Bog.

Hierarch Spiridon Oče, moli za nas!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Roditelj mora biti ispravna molitvaRoditelj mora biti ispravna molitva
Što je molitva, i zašto je to potrebno?Što je molitva, i zašto je to potrebno?
Moderna kršćanstvo. Molitva za zdravlje djeceModerna kršćanstvo. Molitva za zdravlje djece
Vrijeme Molitva - za početnike veliki duhovni podrškeVrijeme Molitva - za početnike veliki duhovni podrške
Molitva svetom Nikoli za pomoć: pitajte - i to će se datiMolitva svetom Nikoli za pomoć: pitajte - i to će se dati
Najmoćniji molitva - ona koja dolazi iz srcaNajmoćniji molitva - ona koja dolazi iz srca
Što bi trebao biti molitva za zdravlje djeceŠto bi trebao biti molitva za zdravlje djece
Kako moliti Boga da čuju? Mi učimo!Kako moliti Boga da čuju? Mi učimo!
Molitva za pomoć živih izraz ljubavi za ljudeMolitva za pomoć živih izraz ljubavi za ljude
Molitve zahvalnosti - način da se kaže Bogu o ljubaviMolitve zahvalnosti - način da se kaže Bogu o ljubavi
» » » Molitva sv Spyridon - vrlo učinkovit alat