WikiEnx.com

Orbitalni brusilice. Pregled, odabir, preporuka

Video: Pregled brušenje i poliranje stroj. Princip rada

Ekscentričnim orbitalnog brušenje stroj dizajniran za površinsku obradu različitih materijala. Najčešće alat brusiti drvo ili metal. Istovremeno je površina savršeno glatka, bez ikakvih nedostataka.

Video: Pregled orbitalne strojeva

Brusilica uređaj

Slučajna orbitalna brusilica ima motor, kolektor prašine i radni jedini. Osim toga, instrument je kontroler s kojim se brzina može kontrolirati. Tu je i gumb Start na ručku. U blizini kolektora prašine, pak, je prekidač za promjenu hod ekscentrični. Kada je baza uređaj okretati oko svoje osi. Osim toga, ona je malo pomaknuta od njegova središta, a time vibrira brusilica je sposoban od rukovanje radnu površinu brže.

orbitalni brusilica

Preporuke za kupce

Prilikom odabira kvalitetnu brusilica trebate pažljivo razmotriti njegove karakteristike, navedene u putovnicu. Glavni parametar je snaga uređaja. U prosjeku, ta brojka je oko 300 vata. Zatim, provjerite disk koji ima vibrirajuće Sander. Obično se proizvodi s promjerom od 125 mm. U principu, to je normalna veličina, koja vam omogućuje da brzo izgladiti površinu. Za veće pogone treba uređaj s visokim kapacitetom. Sljedeće istraživanje parametara vibracija amplitude. Obično, to je 2,8 mm.

podešavanje okretaja je potrebno da bude prisutan. To vam omogućuje da promijenite vlast ovisno o materijalu. Također, proizvođači obično označavaju broj okretaja koje pogon. Ovaj parametar ovisi o snazi ​​uređaja. Parametar 10.000 okretaja u minuti se smatra normalnim. Kada se to minimalna vrijednost mora biti unutar oko 4000. / min.

Osim toga, proizvođači odrediti frekvenciju oscilacija. U prosjeku je bilo 20.000 oscilacija u minuti. Kada se to minimalna vrijednost mora biti na 8000 oscilacija u minuti. U nekim modelima brusilice imaju mekanu funkciju start. U mnogim slučajevima, to će biti korisno, stoga će biti samo plus. Sposobnost da se spojite uređaj na usisavačem su također dobrodošli. Slučaj sama brusilica igra važnu ulogu. Da bi alat može lako držati u ruci, to bi trebao biti gumirane.

Bilo kvaliteta orbitalna brusilica (zrak) je opremljena bravom. To omogućuje da rade dulje bez štipanje gumb Start. Kompaktnost brusilica općenito dobrodošla. Osim toga, njegova težina treba biti između 1,4 kg. U tom slučaju, ruka neće brzo umoriti od rada.brusilica betona

brusilice tvrtke "Metabo"

Ovi uređaji se razlikuju dobru moć. Međutim, oni imaju odličnu brzinu rada. CD koji dolazi uz proizvod, kvaliteta je napravio, on je u stanju izdržati teške terete. Indikator oscilacija sklop u 2,7 mm. Osim toga, treba napomenuti da je set kompaktni modeli, koji će mnogi uživati. Unatoč činjenici da je tvrtka "Metabo" Nije dobro poznato, proizvodi dobre brusilice.

Orbitalna pjeskarenje cijene

model "Metabo FSX 200 Intec"

Promjer nosivog diska u ovom modelu je jednak 125 mm. Bez opterećenja brzina 11.000 u minuti. U tom slučaju, nominalni potrošnja energije To je u roku od 240 W. pod maksimalnim opterećenjem orbitalne brusilice proizvodi 9000 okretaja u minuti.

Uslijed oscilirajućeg sklop ovog modela je jednak 2.7 mm. Težina brusilica bez mrežnog kabela je 1,3 kg. Uključeni u uređaj je kolektor prašine, filter i plastična transport slučaj. Osim toga, skup je uključen kabela duljine 2,8 metara. Postoje takvi orbitalni pjeskarenje (tržišne cijene) od oko 6200 rubalja.

brusilice proizvedeni "Boche"

poduzeće "Boche" Dugo sam imala vremena da se dokaže na pozitivne strane. Od značajki brusilice iz ove marke se može razlikovati izvedbu. Osim toga, imajte na umu dobre kvalitete svih dijelova.

S obzirom na motoru ventilatora za hlađenje je brzo. Sve to omogućuje za dugo vremena za rad s površinom bez rizika od pregrijavanja. Koristite instrument je u cjelini je vrlo povoljno. To je uglavnom zbog jedinstvenog kotačiću, koji je instaliran u mnogim modelima. Također možete istaknuti sustav za uklanjanje prašine vrlo visoke kvalitete. Uređaj će uvijek ostati čist. dobro upravljanje, kontrola brzine ispravno.

vibrira brusilica

model "Bosch GEX 125-1 AE"

Ovaj orbitalni brusilica ima kapacitet od 250 vata. Najmanji broj okretaja 7000 U tom slučaju najveće vrijednosti dosežu do 12.000 okretaja u minuti. Amplituda osciliranja - točno 5 mm. Promjer kotača abrazivne jednak 125 mm, što je standardna veličina. Između ostalog se može identificirati male težine uređaja (to je 1,8 kg). Općenito, ovaj model može se opisati kao ekonomičan i jeftin. Njegova cijena na tržištu u prosjeku od 7.600 rubalja.

uređaji za tvrtke "DeWalt"

brusilice "DeWalt" To stoji dobro gori. Od nedostataka može se primijetiti nespretno rukovati na nekim modelima. Tu su i neki problemi s Motor sustav hlađenja. Prednosti mogu razlikovati dobru stabilizaciju i izvrsnu balansiranje disk. Tako vibracije iz električnog alata ne prenosi na ručku.

Također, mnogi od pozitivne strane karakterizira strojevi za brušenje, u kojoj je posebni prašinu ležajevi instaliran. Dizajn mnogim modelima je vrlo zanimljiva. Oblik drške je zgodan. udobnost za kontrolu brzine. Sve to nam omogućuje da uspješno rade s različitim materijalima.

električni orbitalni brusilica

uređaj "DeWalt D26453"

Ova brusilica ima konkretne krug promjera 125 mm. Amplituda oscilacija unutar 2,4 mm. Brzina praznog hoda je 7000 Maksimalna vrijednost ovog parametra doći do 12.000 okretaja u minuti.

Video: Pneumatski i Electric Orbitalna brušenje razlike stroj

Osim toga, možete istaknuti dobru izvedbu poteza na 24.000 snagu ovog modela je 280 vata. Ovaj orbitalni brusilica se prodaje sa kolektor prašine. Težina alat u sklopljenom stanju - 1,6 kg. Cijena ovog modela na tržištu je 9000 rubalja.

uređaj za brušenje "Makita"

poduzeće "Makita" Ona se bavi proizvodnjom električnih alata za dugo vremena. Svi poliranje su proizvedeni sa gumiranom kućištu i vrlo je udoban.

Osim toga, oni instaliran sustav zaštite za uklanjanje prašine. Ventilator koji hladi motor dobro radi. Također, u mnogim modelima, proizvođači su postavili okrenuti ručicu za jednostavnu uporabu. Pričvršćivanje brušenja listove za dobro. Promjena radnog alata dobiva vrlo brzo i bez problema. Osim toga, treba napomenuti da je upravljanje brusilice "Makita" vrlo udobna. stopa promjene mogu biti vrlo jednostavna pomoću posebnog upravljača.

Stroj za mljevenje orbitalni ekscentar

model "Makita BO5041"

Ova brusilica za beton radi dobro. Snaga modela je 300 vata. Promjer diska, koji je instaliran na alatu je 125 mm.

Tu je elektronski kontroler i može biti povezan s usisavačem. Među nedostatke, napominje odsutnost soft-start funkcija. Mnoge prednosti kompaktnosti modela je bio izoliran, a mala masa, koja je 1.4 kg.

Brušenje jastučić formirana vrlo učinkovito, dopuštajući dobro očišćenu površinu. U ovom slučaju, to je pozitivna strana utječe na indeks raspon pokreta. Od modela najviše snage, parametri brzine su dostojni. Usluga je nepretenciozan, ova brusilica. Prašina od površine na detalje motora i uređaja bitno nedostaje. Cijena ovog modela na tržištu u prosjeku od 10.000 rubalja.

orbitalni pneumatski brusilica

sažimanje

S obzirom na navedeno, najviše preferira izgleda orbitalne električne brusilice "Boche", Ona ima razumnu cijenu i zadovoljavajuće parametre. Za profesionalce preporučene brusilice marke "Makita", Imaju odlične parametre i da će trajati godinama.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kat brušenje. Brušenje betonski pod: cijenaKat brušenje. Brušenje betonski pod: cijena
Žrvanj električni. Svrha i izborŽrvanj električni. Svrha i izbor
Mlinac za kavu ručni mlin, ocjena i mišljenjaMlinac za kavu ručni mlin, ocjena i mišljenja
Restaurator: recenzije i mišljenjaRestaurator: recenzije i mišljenja
Zid za izradu navoja sa usisavačem: kako ga odabrati?Zid za izradu navoja sa usisavačem: kako ga odabrati?
Stambeni iz tvrtke Bosch: BugarskiStambeni iz tvrtke Bosch: Bugarski
Brusilice (LBM) "Makita"Brusilice (LBM) "Makita"
Priključci za mljevenje s metalnim zupčanicima: savjete o odabiru, raznolikost, a posebnoPriključci za mljevenje s metalnim zupčanicima: savjete o odabiru, raznolikost, a posebno
Električni mašina za mljevenje mesa „Axion”: mišljenja. Iževsk brusilica…Električni mašina za mljevenje mesa „Axion”: mišljenja. Iževsk brusilica…
Oštrenje: dostojanstvo, vrsta i ima izborOštrenje: dostojanstvo, vrsta i ima izbor
» » » Orbitalni brusilice. Pregled, odabir, preporuka