WikiEnx.com

Krov sjenicom za materijale i oblike krovova

Strukturne značajke vidikovaca i njegov položaj u prostoru su uzrokovane samo pojedinačnim preferencijama vlasnika i nije regulirano. Uvijek možete pronaći takvu strukturu, koja će stvoriti jedinstvenu arhitektonsku strukturu s stambene kuće.

Krov pergolom

Izbor konfiguracija i materijala za paviljona država To utječe obično estetski iskušenju. I to traži krova sjenice, jer u stvari mi je vidjeti još iz daljine. To je za nju cijeniti stil gradnje cijele građevine.

Unatoč raznolikosti vrsta vrtnih paviljona ne bi trebalo biti slična strukturi kapitala. Vrtna garnitura - to je „zrak” struktura za slobodno vrijeme ili zaklon od kiše i sunca neugodno. Dizajn je izabran na temelju vremenskih uvjeta u tom području. Horizontalni ili kosim krovom će odgoditi snijeg, a nadstrešnica formirana s velikim nagibom se deformira pod jakim vjetrom (zbog jedara).

Nakon što je definirana krovna konstrukcija, odabrati svoj oblik. To može biti kupola, šator ili mnogoskatnoy. Često zamišljena majstor krov za arbors može nastati kao kompozitne strukture. Kritični elementi za nošenje krova su rogovi.

Materijal za krovovePostoje dvije različite vrste materijala za krovište opreme - tvrde i meke.

Krovovi foto sjeništaZa kruti tip uključuje:

  • škriljevca;
  • Polimerni ploča;
  • crijep;
  • stakla, kartona bazi.

Za meke - krovni papir ili šindre.

Je relativno mekan polikarbonata. Meka stog premaz na ravnu i čvrstu podlogu.

Vrlo je važno odabrati pravi materijal. Na primjer, za krov ili arbors od valovitog metala crijepa će biti siromašni zvučni izolator. Kada je kiša će biti u nemoguće. Zvuk će biti cvate. Za zvuk kiše ne uznemirio i neugodnosti, to je poželjno da odaberete jednu od mekih materijala, smanjenje buke visokih performansi.

Ako je krovna konstrukcija u kombinaciji, polikarbonat - to je ono što vam je potrebno. Polikarbonat - moderan i trajan materijal. On ima puno prednosti:

  • ekonomičan;
  • lako;
  • To mješavine dobro s bilo koje baze;
  • kašnjenja ultraljubičastom.

krov za pergola napravio materijala otporan oštre temperaturne promjene. To je trajan i pouzdan.

Neraspoložen krov za sjenicomoblika krova

- Zasvođen krov. To je primamljiva i činjenica da je snijeg na krovu nije odgođen.

- Pent krov - strukturno počiva na vanjskim zidovima sjenica, koji se nalaze na različitim nivoima. Drugim riječima, to je ravno kosim krovom.

- Ravni krov nije tako lijepo kao pent krov, zbog malog nagiba. Međutim, dobro se koristi za ozelenjavanje. Danas je vrlo popularan.

- Zabat krov - trokut planarni oblik, konvergiraju u gornjem središnjem sjenica.

- neraspoložen krov za arbors (neraspoložen) sastoji se od četiri staza: dvije imaju trokutasti oblik (kuk), te još dvije - u obliku trapeza.

- Kosi krov savršeno pogodna za kvadrat sjenice ili paviljona u obliku poligona s jednakim stranama. Kosina neraspoložen krovovi su jednakokraki trokuti, koje se spajaju na sredini gornjeg dijela krova.

- Istočna krov - to je isto neraspoložen gradnja, samo kutovi Podigla.

Iznad smo predstavili glavni vrste krova sjeništa. Fotografije ovih i mnogih drugih strukturnih varijanti baca sjenice se može lako naći na World Wide Webu i specijaliziranih publikacija.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sorti krovova (foto)Sorti krovova (foto)
Glavni i dodatni elementi krovaGlavni i dodatni elementi krova
Šator dati - svoj spas vrući ljetni danŠator dati - svoj spas vrući ljetni dan
Što sjenica izgradili svojim rukama?Što sjenica izgradili svojim rukama?
Sjenica projekt s roštiljem, roštiljem i pećnicom. Projekti kupke sa sjenicom i roštiljemSjenica projekt s roštiljem, roštiljem i pećnicom. Projekti kupke sa sjenicom i roštiljem
Šator-šator: vrste, aplikacijaŠator-šator: vrste, aplikacija
Vrtni namještaj od trupaca: gradnjaVrtni namještaj od trupaca: gradnja
Roštilj sa pergolom. Cjelokupni Plan gradnjeRoštilj sa pergolom. Cjelokupni Plan gradnje
Kako izgraditi sjenicu sa svojim rukamaKako izgraditi sjenicu sa svojim rukama
Što je krovište pita?Što je krovište pita?
» » » Krov sjenicom za materijale i oblike krovova