WikiEnx.com

Vrste skela: opis vrste i dizajna, veličina

Što može zahtijevati skele, i što oni predstavljaju? U ovom stadiju pod takvim dizajnom treba shvatiti pouzdan i čvrst strukturu, koja je jednostavno dovoljno da se okupe u slučaju potrebe. Da biste to učinili, trebate koristiti odvojene sastavne elemente. Skela - moderni sustavi, koji su uglavnom izrađene od metala. oni su potrebni kako bi se osiguralo obavljanje posla u visini. Prije toga, gotovo sve vrste skele izrađene od drva. A ime je dobila primjereno.

Istaknute karakteristike građevina

vrste skele

Različite izvedbe ove vrste, postoje razlike. I oni mogu biti vrlo velike. Međutim, postoje neki parametri koji su isti, bez obzira na to kakav skele koriste u određenom području djelovanja. Oni bi trebali biti lagan, pouzdan, svestran, jednostavan za instalaciju i pristupačne.

Nanesite instalacija ove vrste može biti unutar ili izvan zgrade. Prema trenutnom dizajnu odnosi na kostur sustava prostornih sastavljen od metalnih dijelova. Ovakva rješenja omogućuje da ih koriste bez obzira na teren ili topografija karakterizira osebujan oblik konstrukcije.

Video: Okvir skele marke LR-10. Ažurirani dizajn. https://mdnvizit.ru/

Što je šuma?

Nitko gradnja se ne može zamisliti bez upotrebe dodatnih struktura. I treba shvatiti što vrste skela može se koristiti u zgradarstvu.

Pod šumom je značilo neku privremeni, tim, konstrukcija okvira, koji može biti podignut ispred zgrade kako bi se provesti vanjsko popravka ili unutar zgrade. Oni se mogu smjestiti zaposlenike s posebnim materijalima i opremom. Standardne standardizirani elementi koji se koriste za montažu. Proizvodimo skele potrebno je prije početka rada na popravak zgrade.

Osnovne preporuke za ugradnjuNeka pravila instalacije su iste bez obzira na to što vrste skela će se koristiti. Tijekom stvaranja takve strukture pod svaki od njegovih stopala treba staviti prst. To će pomoći da se poveća dodirna površina. Pod aksijalnog ležaja jastuk treba staviti. Kada su svi vodovi povezani na različite načine (ovisno o tome što vrste skele koriste), što im je potrebno postaviti podove od drveta ili aluminija. Potrebno je osigurati da su radnici stavljen na dizajn sa svim potrebnim materijalima. Kada koristite drvene podove, što je ranije potrebno da obrađuju posebne tvari koje sprečavaju povećane zapaljivost i izloženost prema atmosferskim pojavama.

Kako bi se premjestiti gore / dolje, koristite stepenice. Materijali ili radnici ne pada, potrebno je koristiti sintetičke mreže. Također će pružiti zaštitu od prašine i izravne sunčeve svjetlosti. Potrebno je uzeti u obzir detaljnije što bi moglo biti skele. Opis vrste i dizajna takvih struktura za popravak rad neće dugo trajati

Koji su konstrukcija okvira?

Skele opis vrste i dizajna

Okvir skele. Za njihovu izgradnju se koriste pripremljene metalne dijelove. Oni zahtijevaju spajanje jedni s drugima, i horizontalno i vertikalno. Što prednost karakterizira strukture podataka za popravak? Visoki troškovi ne razlikuju kao skela. Oblici i vrste šuma Iz tog razloga su najbolji izbor za mnoge situacije. Osim toga, okvirne konstrukcije su lagan i jednostavan za instalaciju, koja je ujedno i njegovo dostojanstvo. S takvim skela može se provesti rad na visini do 60 metara. Set od 36 m² može koštati 7000 rubalja.

Instalacija s klinovima

sve vrste skele

Video: mobilni skele (skela) sa svojim rukama. 2. dio.

Klin skele. Skupština takvih građevinskih objekata je zbog začepljenja posebnih klinova u utore rezervirana za te namjene. Dizajn sastoji od horizontalne i vertikalne komponente. Razlika između takvog skele? Oni su pouzdani u upotrebi, naznačena potez. Takvi konstrukti mogu se koristiti tijekom popravka građevina, koje se razlikuju u nelinearnom konfiguraciji. Što je još drugačije, kao skela? Vrste, veličina takvih struktura omogućiti da ih koriste kao platforme za razne koncerte. Ovi dizajni omogućavaju rad na visini od 100 metara. Cijena ovisi o predmetu.

Jednostavan, ali robustan dizajn

kakav skele koriste

Bič drvo. Oni su jednostavni metalni, za koristi je izgradnja cijevi. Oni su pričvršćeni pomoću stezaljke. To čini ovu vrstu skele teške. Također, oni su teško izgraditi, jer vam je potrebno puno vremena. Ali na kraju se dobije stabilan i robustan dizajn koji može izdržati teške terete. Ove šume omogućuju rad na visinama do 100 metara. 20x50 set košta 390.000 rubalja.

mobilni dizajn

Vrste skela Cijena

Mobilni toranj strukture. Dizajn uključuje više dijelova raspoređenih na mobilnim bazama. Ti dijelovi su postavljeni jedni protiv drugih. Ova vrsta šuma omogućuju podizanje i spuštanje radnika. Sekcija se može pomicati ovisno o tome gdje nužne popravke. Tijekom parking drvo podaci moraju biti osigurani za svaki drugi. Otisak može se povećati kliznih elemenata. Osim toga, šuma je dužan priložiti prema naprijed. Dopustite za rad na visinama do 60 metara. Cijena ovisi o predmetu i izračunava pojedinačno.

Koje su sedla i vješanje rublja?

Vrste skela veličinama

Video: Izrada drvene skele

Stezaljka šumu. Ovaj naziv dizajn dobiva na račun metode ugradnje. Svi horizontalni i vertikalni montažne spone su. Instalacija objekata ove vrste razlikuje trajanje. Što Prednost imaju sedlo dizajna? Njihov oblik može varirati po širini i visini. Loša strana treba uzeti u obzir visoku cijenu, jer je potrebno koristiti veliki broj stezaljke. Visina na kojoj se mogu obavljati posao obnova nije ograničen. Kit 20x50 košta 400 tisuća rubalja.

Spušteni strukture. Ovaj dizajn ne podrazumijeva podršku na terenu. Ona ga uključuje u nekoliko dijelova od metala. Kako bi se povećala krutost, potrebno je uspostaviti određeni način poseban dijagonale. Oni su fiksne s dužnim stezaljke. Rad s takvim strukturama može biti u bilo kojem visini. Cijena ovisi o predmetu i izračunava pojedinačno.

Iznad svih vrsta skele su na popisu. Ne smijemo se bojati raznolikosti. Ako niste sigurni što je potrebno vrsta dizajna, onda možete sigurno odabrati okvir skele. Oni su svestrani i struktura low-cost za izgradnju.skele vrste i tipovi

Kako instalaciju skele?

Ovisno o vrsti skele su odabrani mogu biti različiti instalater. To bi trebao obavljati samo stručnjaci. Koje radnje je potrebno napraviti prilikom instalacije izgradnje objekata?

  1. Na pripremljenu stranice potrebno je instalirati poseban obloge za cipele od drveta. Ako je potrebno, bit će potrebno utvrditi prirodu i vijke nosače.
  2. Cipele trebaju biti postavljeni na dva susjedna okvira. Dakle tu je prvu fazu postavka.
  3. Prije skupi okvir mora biti osiguran. Da biste to učinili, trebate koristiti vodoravno sa dijagonalnim vezama.
  4. Potrebno je napraviti instalaciju susjednih okvira. Oni također onda moraju biti priključeni na svaki drugi.
  5. Ovaj postupak treba ponavljati sve dok sve dok se ne postigne potrebna dužina.
  6. Uz rubove šuma potrebno je napraviti posebnu ograde.
  7. Potrebno je postaviti sljedeći red elemenata, povezujući ih međusobno pomoću veze.
  8. Gornji red da se montira pomoću okvira i greda, čija visina je 150 cm.

Šume treba biti učvršćen pomoću utikača ili kuka kroz stezaljke. Oni su pričvršćeni, pak, mora biti na policama. Stezaljka estrih može biti potrebna u slučaju da je potrebno da bi se okrenuti oko strukture se popraviti.

zaključak

U ovom članku ćemo se smatraju neke od problema koji utječu na skele: vrste, cijena, dimenzije, karakteristike instalacije. Nadamo se da ovaj pregled će vam pomoći da napravite izbor u korist određenog dizajna.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Odvodi za krovove izrađene od metala: erekciju. Odvodi za pocinčani metalni krovOdvodi za krovove izrađene od metala: erekciju. Odvodi za pocinčani metalni krov
Bačvi-stezaljke - sigurno fiksiranjeBačvi-stezaljke - sigurno fiksiranje
Vrata: veličina i karakteristike instalacije kutijeVrata: veličina i karakteristike instalacije kutije
Ograda od valovitog kartona: montaža i izbor materijalaOgrada od valovitog kartona: montaža i izbor materijala
Kako napraviti Gabioni sa svojim rukama? detaljan opisKako napraviti Gabioni sa svojim rukama? detaljan opis
Ploča „štednjak” za garaže s rukama na rad van i na drva. Kako je…Ploča „štednjak” za garaže s rukama na rad van i na drva. Kako je…
Što je infracrveno lemljenje stanica, a što je to?Što je infracrveno lemljenje stanica, a što je to?
Što se proteze bolje rečeno, ako nema zube?Što se proteze bolje rečeno, ako nema zube?
Grablje izravnavanje: njegov raznolikost i opsegGrablje izravnavanje: njegov raznolikost i opseg
Metalna ploča: oblici, materijal izrađenMetalna ploča: oblici, materijal izrađen
» » » Vrste skela: opis vrste i dizajna, veličina