WikiEnx.com

Topli strop u privatnoj kući? Izbor materijala

Mnogi vlasnici privatnih domova nisu ni svjesni da je najveći propuštanje topline događa kroz strop. Ova činjenica može se objasniti vrlo jednostavno: zrak zagrijava u sobi ide gore i kroz praznine između podne ploče izlazi. Tako je izgubio oko pedeset posto topline. Dakle, posjede vlasnici bi trebali razmišljati o tome što izolirati strop privatnoj kući.

Uostalom, na taj način možete znatno uštedjeti na skupim energije.

nego izolirati strop u privatnoj kući

Topli strop u privatnoj kući: izbor materijala

mineralna vuna

Ova izolacija je izrađena od umjetnog vlakna. Kao sirovine za proizvodnju materijala je vapnenac, bazalt, dolomit. , Nedvojbeno je prednost mineralna vuna To je njegova izdržljivost, niski higroskopnosti i sposobnost da izdrži plamen.

stiroporOvaj je materijal pripremljen od pjene izrađen od konvencionalnih plastičnog materijala. Odlikuje se lakoće, lakoćom. Osim toga, to je jednostavan za transport i instalaciju. Među pozitivnim kvalitetama ovog građevinskog materijala može se primijetiti dobru toplinsku i zvučnu izolaciju.

Video: Izolacija za krov kao topli krov

Penoizol

takozvani tekući pjena gdje je relativno niska cijena. Ako razmišljate o onome što se izolirati strop u privatnoj kući, to je sasvim pristojan izbor. Penoizol savršeno ispunjava sve praznine savršeno štiti sobu od niskih temperatura. Međutim, na vlastitu nalijevanje tekućine pjena je vrlo problematično, jer ti ciljevi će zahtijevati pomoć stručnjaka.

Video: krov izolacija

Kako izolirati strop u kućiEcowool

Osnova ovog izolacije - celuloza. Njegova montirati na strop uz pomoć posebne opreme. Materijal se sastoji od tankih drvenih vlakana dobivenih obradu otpadnog papira. Ecowool ima visoku toplinsku izolaciju i relativno jeftin trošak. Međutim, prilikom instaliranja suhi materijal može biti prašnjavom okruženju.

proširena agregat gline

Materijal otporan na smrzavanje. Njegova glavna komponenta-glina koja je prethodno bila kalcinirane u pećnici. Treba napomenuti da je topla proširila glina može biti samo prilično čvrsta konstrukcija izdržati dodatno opterećenje. Ovaj materijal je mnogo teža od mineralne vune i pjena. Nakon proučavanja karakteristike osnovnih materijala će biti lakše napraviti izbor onoga što je izolirati strop privatnoj kući.

Video: Stropno izolacija između greda za njegovu rukami.WARMING stropa IZMEĐU greda ruke.

nego izolirati strop privatnoj kućitehnologija

Mnogi ljudi misle da je njihov vlastiti čine ga praktički nemoguće. Međutim, to nije tako teško vježbati. kako izolirati strop u kući? Prvo, morate staviti parna brana materijala. Obično se koristi za ovaj polietilen svrha filma ili polipropilena. On će i dalje rasti toplo. Također su pogodne glassine papir ili drugi grub na jednoj strani film. Parna brana materijala moraju savršeno prianjati na zidove i grede. Nadalje veže izolacija (mineralna vuna, polistiren, ekspandirani glina, ecowool). Pričvršćivanje materijala na površinu stropa mogu se provesti i pomoću lijepljenja i mehanički (pomoću zatvarače gljivice). Na kraju strop obloženi sa gips, plastike ili drugih dorade materijala. I ne zaboravite da se rupe za čvora. Sada je pitanje što je izolirati strop u privatnoj kući, više neće biti problem za vas.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Strop parna brana: kako to učiniti?Strop parna brana: kako to učiniti?
Izovol (izolacija) specifikacije i karakteristikeIzovol (izolacija) specifikacije i karakteristike
Kako je za montažu napetost strop sa stropa?Kako je za montažu napetost strop sa stropa?
Spušteni strop u kupaonici: recenzije i izvedivost montažuSpušteni strop u kupaonici: recenzije i izvedivost montažu
Negorivo izolacije. Njegove vrste i značajke zahtjevaNegorivo izolacije. Njegove vrste i značajke zahtjeva
Kako izolirati zidove iznutra u privatnoj kući pjene blokova?Kako izolirati zidove iznutra u privatnoj kući pjene blokova?
Mi smo radili zagrijavanje lođe. Tehnika izolacije korak po korakMi smo radili zagrijavanje lođe. Tehnika izolacije korak po korak
Što bolje napraviti strop u kuhinji: izaberiteŠto bolje napraviti strop u kuhinji: izaberite
Kako izolirati zidove u privatnoj kući van? Bolje izolirati kuću izvana?Kako izolirati zidove u privatnoj kući van? Bolje izolirati kuću izvana?
Bolje izolacija za kupaonice i saune: Savjeti za odabir materijalaBolje izolacija za kupaonice i saune: Savjeti za odabir materijala
» » » Topli strop u privatnoj kući? Izbor materijala