WikiEnx.com

Selo Kamala, Abhaziji

Video: Crkva Sv Ivana Zlatoustog u selu Kamala (Abhazija) - prostor - Vjera Radio - Jelica

Čuo sam tko od vas o ovakvom mjestu Kaman? Abhazija ima mnogo zanimljivih gradova i ruralnih područja, među kojima je naselje smješteno 15 km od grada Sukhum.

Kamala AbhazijePut do Kamau ide preko malih lokalnih sela i Shroma Yashtuha prilično uništena tijekom žestoke borbe od 1992-1993. Ovdje turisti lijep pogled na dubokim klancima zapadne i istočne Gumista. A između njih stoji ponosno Gumbihu planinu, na vrhu kojih je mala srednjovjekovna crkva. U Yashtuhe možete posjetiti staru crkvu i groblje grobnica opata Glinsky pustinju Otac serafina.

Malo povijesti

KAMA - je drevna mjesto koje ima bogatu povijest koja seže po mnogo stoljeća prije.

Abhazija Kaman fotografijeJednom davno, ruralno naselje zvalo - Guma. Do sada je u 1884. nisam došao ovdje Vrisis arheologa iz Grčke. Nakon što je radio ovdje neko vrijeme, istražiti ruševine hrama, on je napravio nevjerojatno otkriće: mjesto nije ono drugo, kao drevnog grada Koman, a riječ je o ovo mjesto se spominje u svicima! Bilo je na ovoj zemlji je preminuo na putu za povezivanje poznati propovjednik Ivana Zlatoustog i svetog mučenika Basiliscus, koji je također pokopan. Od tada, selo je postao poznat kao Kamala Guma. Abhazija ima mnogo mjesta koja su legendarni i razvili neke tradicije, ali to ruralno naselje ističe u odnosu na pozadinu.

Video: Abhazija Kamala Chernigovka Asir / Abhazije Kamal Chernigovka Asir

Prema legendi, na mjestu gdje je mučenik je odrubljena glava Bazilisk čudom pojavio izvor. Voda iz njega izliječio od raznih bolesti, pa čak i izliječiti rane. Međutim, piti ljekovite vode Sv Bazilisk izvora došao danas. Tu je i drvena kapela sagrađena je u čast kršćanskog mučenika, tu su relikvije sveca.

Dostorimechatelnosti naselje Kamala

selo Kamala, AbhazijaU selu je hram Ivan Zlatousti. Danas je mjesto gdje je sahranjen, Ivan Zlatousti, postalo središte hodočašća, a grob mu je sada u crkvi. Ona je izgrađena na ruševinama crkve iz XI stoljeća, a zanimljiva činjenica može biti pozvan da se u procesu izgradnje zvonika nove crkve radnika slučajno otkrili sarkofag s tijelom propovjednika.

Video: Odlazak u samostan u planinama Abhazije Kaman

Uskoro ostaci sveca su prebačeni u Carigrad sa svim počastima.

Nepotrebno je reći, mnogo štuje pravoslavaca iz sela Kamala? je Abhazije atraktivno mjesto za turiste, a to naselje nije iznimka. Do vode Sv Basiliskos izvora dolaze ne samo piti vodu, ali i umočiti u nju s glavom. Kao drevnoj legendi, okupan u ozdravljenje, voda može dobiti osloboditi od bolesti, poboljšati zdravlje, pa čak i naći smisao života.

Predivna priroda, opojni zrak i puno zanimljivih mjesta - svi prikupljeni u sebi Abhazije. Kaman (foto naselja mogu se vidjeti u ovom članku) je impresivan po svojim starim mjestima i zadivljujući krajolik. A oni koji su se odlučili posjetiti ovo selo, moći će vidjeti sve te ljepote iz prve ruke.

Kaman kao središte hodočašća

Kamala AbhazijeIpak na prvom mjestu, to mjesto je mjesto hodočašća. Deseci vjernika dolaze ovdje na dodir svetišta. Prazni se ne događa ovdje. Uvijek možete vidjeti barem jedan ili dva šatora podigli.

Tu su u blizini Hrama svetog Ivana Zlatoustog, još središtu hodočašća, koji je cijenjen u cijelom kršćanskom svijetu. Ovo mjesto je treća akvizicija u glavu Ivan Krstitelj. Prije mnogo stoljeća, relikvija potajno uzima iz Bizanta i sakrila nekoliko kilometara od Kaman.

Abhazija Kaman fotografije

Nakon nekog vremena ona je pronađen i vraćen u Carigrad. Do danas Kamansky Pećina smatra sveto mjesto za sve kršćane.

Osim svega navedenog, postoji nekoliko ljekovitih izvora, koji se nalaze u selu Kamala. Abhazija je bogat u svojim mineralnim izvorima, a selo neće biti iznimka. Ne možete samo hodati okolo i posjetiti razne znamenitosti i svetišta, ali i dobro kako bi poboljšali svoje zdravlje, kao i za opuštanje u prirodi u ovom jedinstvenom mjestu, ne samo tijelo, već i dušu!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Abhazija (Alahadzy) - odmor za dušuAbhazija (Alahadzy) - odmor za dušu
Vjerskih objekata Novi AtosVjerskih objekata Novi Atos
Kako doći do Abhaziji na različite načineKako doći do Abhaziji na različite načine
Yelabuga atrakcije. Fotografije i recenzijeYelabuga atrakcije. Fotografije i recenzije
Gudaut (Abhazija): privatni sektor. Abhazija, Gudauta - putnici recenzijeGudaut (Abhazija): privatni sektor. Abhazija, Gudauta - putnici recenzije
Putovanje vlakom „Moskva - Abhaziji”. U Abhaziji, u vlaku: cijena ulaznicaPutovanje vlakom „Moskva - Abhaziji”. U Abhaziji, u vlaku: cijena ulaznica
Republika Abhazija. Pansion „sunčana”. RecenzijeRepublika Abhazija. Pansion „sunčana”. Recenzije
Atrakcije Sukhumi fotografije, cijene i recenzijeAtrakcije Sukhumi fotografije, cijene i recenzije
Bogolyubovo, Vladimir regija. Selo BogolyubovoBogolyubovo, Vladimir regija. Selo Bogolyubovo
Kako doći do Abhazije iz MoskveKako doći do Abhazije iz Moskve
» » » Selo Kamala, Abhaziji