WikiEnx.com

Uređaj za mansarda krovovi

Video: zabat mansarda krov. Rafter sustav na krovu savjeta iz osobnog iskustva

Korisna površina potkrovlja u zemlji ili u stambene kuće bi glupo to ne iskoristiti. Soba će postati manje nego na prvom katu, ali pobijediti potkrovlje sastav mogu biti različiti. ako pent krov, Potkrovlje je vjerojatno da će uspjeti, morate uređaja punu drugi kat. zabat krov s grebena u sredini sobe, učinit će prostor oko pola području prvom katu kuće. Uređaj za mansarde krovovi,

Sustav krovišta (krovni isprekidana linija): Video

Općenito, uređaj se može mansardi krovove prizemlju širine ne manje od 5 m. I kut između kosine krova i preklapanja bi trebao biti između 40º- - 55º-. Moguće da tavanskog prostora iznad prvom katu. Tada je oslanjanje na daljinsko konzole u strop i stupovi, koji raspoređuje težinu istureni dio potkrovlja. Na dnu napraviti ostakljena ili otvorenu verandu.Uređaj mansarda sustav krovna konstrukcija

Video: Ugradnja okvira krovnog zabatnim mansard krov u kući porobetona

Često su bočni zidovi u potkrovlju koso. Prisiljavajući želju da se poveća korisna površina u sobi. Ali, to je moguće napraviti sobu s okomitim bočnim zidovima bez ugrožavanja prostora. Ovaj uređaj je nagnut mansardi krova. Ispada neraspoložen, stingrays se nalaze jedan iznad drugog. Oblikovanje gornje rampe, tupi kut. ovdje Sustav nosač uređaja mansarda krov ne razlikuje od uobičajenog: stalci koji odmaraju na podu grede, bočne i grebena rogova cantrail zid. Broj vertikalnih greda obično jednak broj bočnih greda, ali tako da je udaljenost nije veća od 2 m između njih.

uređaj mansarda krov To sugerira izolacijskih ploča slična izolacija zidova prostorije. Višeslojnog krov pita izgleda ovako:

  1. krovište (za + mansarda pločica poželjno je koristiti);
  2. vanjski letva (suprotnom);
  3. paropropusne membrane;
  4. rogovi (složeni izolacija između njih);
  5. parna brana materijal;
  6. rešetkastom sanduk;
  7. Unutarnja podstava.

Potkrovlje (Strop na prvom katu) ima istu strukturu s jedinom razlikom da je izolacija je smješten između crtice čine mauerlat i bez krovnog pokrova.

Video: Pravilna ventilacija mansarda krov. Uređaj produhi + krov ventilirane klizati. Krovmontazh.

Prva operacija, koja počinje s uređajem za mansard krova - sklopom krov sustava. Koristi bar dio 100 100 mm, namočen u antiseptik pripravku. Pre-fit hidroizolacije. To se može koristiti kao krovnog materijala. Tada će podstropilnaya okvir postavljen na njoj greda, mauerlat (niz greda, koji podržavaju i temelj za bočne rešetke). Grede mauerlat složen s malom uvlačenja na vanjskom zidu kuće. Pričvršćene na zid zagrada ili vijcima.mansarda krov uređaj nagnut

Sada se osnivaju bočni rogova. Za njih, koristeći isti drvo, ali je poželjno odabrati minimalni broj čvorova. Ako je projekt uključuje prozore, krov ušivenim dvije prečke, koje služe kao osnova za daljnji prozor.

Uređaj završava mansard sljemena instalacije zrake i polaganje od gore spomenutih višeslojnog krovnog kolača. U načelu, proces instalacije je jednostavan, ako je učinjeno na tehnologiju.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako izgraditi zabat sa svojim vlastitim rukama?Kako izgraditi zabat sa svojim vlastitim rukama?
Zabat zabat krov. Završava izračun uređajaZabat zabat krov. Završava izračun uređaja
Stubište do krova - važan strukturni elementStubište do krova - važan strukturni element
Zabata - način kako bi se kući ljepšiZabata - način kako bi se kući ljepši
Što je potkrovlje - Prisiljeni štednju ili dobro rješenje?Što je potkrovlje - Prisiljeni štednju ili dobro rješenje?
Što je krovište pita?Što je krovište pita?
Neraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajkeNeraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajke
Sljemena - oko krune kućeSljemena - oko krune kuće
Kako izgraditi krov: važne točkeKako izgraditi krov: važne točke
Krov privatne kuće: raznolikost vrstaKrov privatne kuće: raznolikost vrsta
» » » Uređaj za mansarda krovovi