WikiEnx.com

Poliliniju mansarda krov s rukama: korisni suptilnosti

Video: Potkrovlje Rafter sustav mansarda krov

Teška dizajn mansarda padajuće krovnu konstrukciju čini izazov. Ali trud se opravdava činjenicom da je rezultat vrlo lijep i praktičan struktura. Prostor pod krovom se može koristiti kao stambeni prostor. Glavna stvar - da izradi projekt i odabrati kvalitetne materijale Poliliniju mansarda krov: crtanjei za izgradnju krovnog sustava i krovište rad.

Video: Izgradnja potkrovlja sa svojim rukama Video

Poliliniju mansarda krov: crtež buduću izgradnjuPočeti raditi bez scenografija u svakom slučaju nemoguće. Osim toga, nije svaki dom je pogodan za sve krovu tog tipa. Njegova širina bi trebala biti dovoljno velika. Skladan poligonalni potkrovlje Krov sa svojim rukama To se događa samo kad je baza će biti najmanje šest metara. Unaprijed izračunati parametre svim potrebnim elementima za ugradnju mogu biti sklopljeni u kompletnom modula. Montaža krovnih sustava ovih priprema odvija brže i jednostavnije.

Video: MANSARDA.LOMANAYA KROVA (uređaji dodjeljuje KAKO DO) BROKEN KROVA (uređaja, imenovanja)

dijelovi konstrukcije

Trebat će vam visoke kvalitete, vatra retardant obrađeno za proizvodnju predmeta kao što su mauerlat, rogova, podupirači, greda s kontrobreshetkoy, konja. Preporučljivo je odabrati crnogorice. Za učvršćivanje, rogova i greda mauerlat potreba, a za ostale elemente obzavedites Rezanje odbora. Osim toga, za sanduke zahtijevaju male drvene letvice. Izgradnja mansarda krova kosimZa čvora zahtijeva čelične nosače, pocinčani vijci i spojnice. Konačno, trebali razmišljati o materijalu za završnu obradu krova, kao i izolaciju i izolacijskih slojeva.

Video: Potkrovlje. Spušten strop, bez stupova. Kuća 6x6 i pun tavan.

složenih linija krova Krov s rukama: s početkom gradnje

Rad započinje s lokacijom na perimetru mauerlat objekata. Na njemu su fiksne bočne elemente nosač sustav. Povezuju greben i gornji dio. Kutovi dizajn pojačan debeli šperploča. Nakon toga, instalacija preostalih rogova zajedno s braces i stupića, osigurati čvrstoću. Sljedeći korak je izolacija. Poliliniju mansarda krov sa svoje ruke treba temeljito Poliliniju mansarda krov sa svojim rukamazagrijati, kao i hidro paroizolirovatsya. Tada soba će biti zaštićeni od kondenzacije i gubitka topline.

Video: BC: Potkrovlje Dio 1 - Dijagram opterećenja, DCS

U završnoj fazi

Iz izbor krovnog materijala ovisi o tome kako će izgledati vaš slomljena mansard krovom. Ruke su mu ležala neće svaki materijal. Na primjer, keramičkih pločica zahtijeva puno iskustva za krovove i završnih radova. Poželjna upotreba ili ondulin šindre. Ovi materijali su vrlo izdržljiva i pristupačne, ali s instalacijom čak i početnik može nositi. Nešto teže će biti ukrasiti meke crijep. Za uređaje i druge vrste pokrivenost je bolje koristiti usluge kvalificiranog stručnjaka kako se zaštititi od curenja i pogrešaka. Nakon krivo strukturiran materijala može dovesti do uništenja cijele strukture.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Krov kuće s potkrovljem. Vrste krovova s ​​potkrovljem u privatnim kućamaKrov kuće s potkrovljem. Vrste krovova s ​​potkrovljem u privatnim kućama
Krov s rukama od metala: suptilnosti instalacijeKrov s rukama od metala: suptilnosti instalacije
Neraspoložen krov: krov za montažu sustavaNeraspoložen krov: krov za montažu sustava
Neraspoložen krov s rukama. instalacije tajneNeraspoložen krov s rukama. instalacije tajne
Kako izgraditi zabat sa svojim vlastitim rukama?Kako izgraditi zabat sa svojim vlastitim rukama?
Stubište do krova - važan strukturni elementStubište do krova - važan strukturni element
Što je potkrovlje - Prisiljeni štednju ili dobro rješenje?Što je potkrovlje - Prisiljeni štednju ili dobro rješenje?
Što je krovište pita?Što je krovište pita?
Neraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajkeNeraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajke
Kako prekriti krov s metalnim rukama: karakteristike postupkaKako prekriti krov s metalnim rukama: karakteristike postupka
» » » Poliliniju mansarda krov s rukama: korisni suptilnosti