WikiEnx.com

Što je krov aerator

Krovovi aerator je uređaj čija je ventilacija krova svrha, kao i povlačenje vlage i vodene pare. Izvana, to cijevi promjera 6,3-11,1 cm, prekriven gornjem kišobran za zaštitu od ulaska padalina. To se koristi na ravnim i kosim krovovima.

To vam omogućuje da zadrži operativan kvalitete izvedbe napravljen krov.

aerator krovište civilne i industrijske izgradnje vrlo popularan mekani krov. Konstruktivno je višeslojna struktura. „Krovovi pita” se često naziva. Pripravak takvih struktura su uključeni armirano betonska ploča, pare, izolacijski materijal tie-gravitacije sloja i vodonepropusnosti tepih. Vijek trajanja krova ovisi o tome koliko dobro formirana i hidro izolaciju. A najčešći kvar od tih projekata je nakupljanje vlage u izolaciju i estriha. Dakle, krovni aerator je bitno za meki krov.

Drenažni sloj toplinske izolacije provodi rasporedom ventilacijskih sustava. A za obavljanje tih zadataka uz uporabu aerator krovište. Njegov rad temelji se na korištenju razlike vanjske i unutarnje pritiske. Isto tako, njegov rad je moguće zbog stvaranja potiska u cijevi zbog niskog tlaka, koji je stvorio vanjskih tokova vjetra.Aerator krovište obavlja sljedeće funkcije:

- zaključak vodena para diže iz unutrašnjosti;

- smanjenje pritiska koji se pojavljuju u krovni sustav;

- sprječava nastanak kondenzacije na hidroizolaciju.

Video: Kako se riješiti gljivica i plijesni na zidovima i stropu, krov deflektor aerator

Odsutnost krova aerator ili drugog ventilacijskog sustava može dovesti do katastrofalnih posljedica.

krovni aerator za meke krovom1. mjehurići. Ova vrsta defekta je najčešće na ravnim krovovima. U ljetno vrijeme mekani krov zahuktava. Kao rezultat utjecaja bitumen-polimernih materijala postaju plastičnosti. Vlaga isti, koji se nalazi pod krovom, ona isparava, što rezultira prekomjernim povećanjem unutarnjeg pritiska. Ova dva faktora rezultira činjenicom da je plastični materijal širi pod pritiskom, i pojavljuju se mjehurići. Aerator krov u ovom slučaju će biti vrlo korisno.

Video: Montaža krova aerator. 1. dio.

2. povećanje toplinske vodljivosti. Poznato je da vlaga značajno smanjuje učinkovitost toplinska izolacija materijala. To dovodi do povećanja troškova za grijanje. Osim toga, on doprinosi razvoju plijesni.

3. Uništavanje estriha i hidroizolacija tepih. U ulozi izravnavanje estriha najčešće se koriste pijesak i cementnog morta. Oni pripadaju vrsti kapilarnih pora materijala. tj pore u takvim materijalima su međusobno povezani, te se pune zrakom. Pore ​​se mogu napuniti vodom kao rezultat ulaska vlage. To se može izbjeći pomoću krovnih aerators. Pri niskim temperaturama vode kristalizira i mijenja u drugo stanje agregacije - leda. Međutim, to povećava volumen, što dovodi do pojave mikropukotine i prijeloma estriha.

Video: Pravilo №3 instalaciju aerator na ravnom krovu. 5 Tajne ugradnju krovnog otvora

ugradnja krovnih aeratorsMontaža krovnih aerators kako slijedi:

  1. Krov membrana i glazure kutija izrezati sloj izolacije na mjestu gdje je otvor cijevi će biti montiran.
  2. Izolacijski materijal toplinske mora se provjeriti. Ako je mokar, mora ga zamijeniti.
  3. Niži baza cijev koju treba premazati s posebnim ljepilom za pričvršćivanje krova na krov aeratora. Da bi estrih, self-tapping vijci koriste. Oni bi trebali biti ravnomjerno raspoređen tijekom aerator suknje.
  4. Temelju mlaznica trebali bi dodatno vodonepropusne sloj.
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Krov sjenicom za materijale i oblike krovovaKrov sjenicom za materijale i oblike krovova
Elementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drvetaElementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drveta
Glavni i dodatni elementi krovaGlavni i dodatni elementi krova
Cestarina - je opcija proračun za krovoveCestarina - je opcija proračun za krovove
Otporan na vjetar film - materijal vetrogidrozaschityOtporan na vjetar film - materijal vetrogidrozaschity
Zagrijavanje krova s ​​unutarnje strane ruku. Krov tehnologija izolacijeZagrijavanje krova s ​​unutarnje strane ruku. Krov tehnologija izolacije
Kišnica lijevak krovKišnica lijevak krov
Glassine što je to? Glavni tehničke specifikacije, proizvođač možete vjerovatiGlassine što je to? Glavni tehničke specifikacije, proizvođač možete vjerovati
Vino aerator: Vrste. Za ono što se koristi za vino aerator?Vino aerator: Vrste. Za ono što se koristi za vino aerator?
Kuća s ravnim krovom u našem podneblju. Aplikacija ima ravni krovKuća s ravnim krovom u našem podneblju. Aplikacija ima ravni krov
» » » Što je krov aerator