WikiEnx.com

Otporan na vjetar film - materijal vetrogidrozaschity

Otporan na vjetar film ima dvije važne funkcije - štit za zaštitu od vjetra i vlage pare. To jednoslojni, dva sloja ili tri sloja materijala proizveden iz polietilena visoke gustoće niskotlačnom.

otporan na vjetar filmSvi grijači imaju tendenciju da propuštaju zrak. Ako on ne stavi zaštitu, značajno smanjiti učinkovitost izolacijskog materijala i njegovu debljinu u niskim problemi mogu pojaviti.

Otporan na vjetar film montiran zajedno s izolacijom, daje stabilizirajući učinak izolacijskih svojstava izolacijskog materijala očuvana, bez obzira na vremenske uvjete. Vjetrobran osigurati slobodan prolaz vodene pare iz grijača krovni pita ili zgrada fasada.

Pod pouzdan hidroizolacija u graditeljstvu razumjeti uklanjanje vlage na površini zaštićena od kiše, mokri snijeg, jake vjetrove i, naravno, zaštita prikupljenih kondenzata.Otporan na vjetar cijena filmaOtporan na vjetar film „Izospan” Ruska proizvodnja savršeno zadovoljava sve gore navedene zahtjeve.

Video: Uništavanje paropropusne membrane

To će osigurati sljedeće prednosti:

  1. Brisač „Izospan” može se postaviti izravno na toplinske izolacije materijala bez ventilacije jaz.
  2. Zbog ušteda prostora je moguće povećati toplinske izolacije sloj.
  3. Zaštitite drvenih konstrukcija od kontakta s vodom i njegove pare, a to sprječava truljenje.
  4. povećava život skupo izolacija.
  5. Otporan na vjetar film igra ključnu ulogu u aparatu ventiliranim fasadama. Njegova nazočnost u smanjenju od 30% gubitaka topline je, između ostalog, kao što je film (membrane) štiti izolaciju od uništenja i paket.

Video: Zagrijavanje drvena kuća (Pogledajte video)

Membrane komercijalne marke „Izospan” su podijeljeni u skupine. Postoje samo tri:

1. zaštitu od vlage, vjetra i pare.

Otporan na vjetar film IZOSPAN

Takve membrane su zaštićeni izolacijskih materijala i drugih zgrada od vjetra, kondenzacije i vlage ulaze iz okoline. U tom vanjskom zaštitom mora proći para koja omogućuju atmosferilije od izolacijskog materijala para u atmosferu. U skladu materijala „Izospan” ima jedinstvenu vodootporni film - „Izospan A” s teško zapaljivi ligature, koji se nazivaju "plamena", Takva struktura membrana štiti od požara na njihove ugradnje.

Video: Kako provjeriti film o paru i hidroizolaciju?

2. Izolacijski Struktura zgrada protiv vlage i pare.

Ova skupina membrane štiti izolaciju od kondenzacije i pare koja prodire iz unutrašnjosti svih vrsta kuća. Ovi filmovi nisu samo izolirati izolaciju i proširiti svoj radni vijek, ali i štiti strukturu zgrade od kondenzacije, korozije i gljivičnih onečišćenja pojedinih strukturnih elemenata.

Video: Montaža ventiliranim fasadama Kraspan dio 2 (Instaliraj otporan na vjetar film)

3. Treći tip filmova odražava topline, vlage, izolira grijač od pare i ima učinak za uštedu energije.

To je složen materijal, čime se odražava toplinu infracrveno zračenje i štite unutarnje elemente konstrukcije zgrade od pare koja dolazi iz kuće, ali i od vjetra i vodene pare iz vanjskog okruženja. Želite li uštedjeti na grijanju prostora i smanjiti vrijeme koje je toplo? Tada vam je potrebna upravo takav vodootporni film. Cijena od osam metara rolom membrane „Izospan” Rasponi tisuća rubalja. Njegov vijek trajanja - 50 godina.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pjena: tehničke karakteristike, kemijski, operativnaPjena: tehničke karakteristike, kemijski, operativna
„Izospan sam”: upute i specifikacije„Izospan sam”: upute i specifikacije
Otporan na toplinu brtvilo - jedinstveni izolacijska sredstvaOtporan na toplinu brtvilo - jedinstveni izolacijska sredstva
Folija izolacija zidova: Tehničke specifikacije i recenzijeFolija izolacija zidova: Tehničke specifikacije i recenzije
Glavni i dodatni elementi krovaGlavni i dodatni elementi krova
Pjenastog polietilena. O značajkama materijalaPjenastog polietilena. O značajkama materijala
Izolacija od lana: svojstva, instalacije, opsegIzolacija od lana: svojstva, instalacije, opseg
Zima Balaclava ispod kacige otporne: motorne sanke, snowboardZima Balaclava ispod kacige otporne: motorne sanke, snowboard
Kako izolirati zidove u privatnoj kući van? Bolje izolirati kuću izvana?Kako izolirati zidove u privatnoj kući van? Bolje izolirati kuću izvana?
Gidroparoizolyatsionnaya Film: karakteristične reakcije, primjenaGidroparoizolyatsionnaya Film: karakteristične reakcije, primjena
» » » Otporan na vjetar film - materijal vetrogidrozaschity