WikiEnx.com

Kako odabrati parna brana materijala: stručne savjete i mišljenja. Para brtvljenje materijala za zidove

Parna brana materijal se najčešće koristi u vlažnim i toplim uvjetima. To se odnosi i na grijanim kupke i podrumima.

potreba za korištenje

pare materijal barijera

Nanesite tih materijala u prostorijama, koje se nalaze ispod razine zemlje, kao i na one koji su posebno osjetljivi na pojavu vlage. Unutar takvog prostora nastaje obilna proizvodnju pare, koja je topli zrak sa česticama vode. Za takve uvjete potrebne su put vlage iz prostorije. Ovi putevi su strop i zid. Pare je proces koji je štetan utjecaj na građevinske konstrukcije i materijala. Njegov učinak postaje uzrok uništenja zgrade. Kako bi se spriječilo takve pojave, uređaj parna brana nosio, za koje sve vrste materijala mogu se koristiti.

Materijali za parne brane

hidro para Materijali koji su prepreka

Parna brana materijal ne mora posjedovati osobine potpuni otpor pare. Moderni materijali za membranu su u mogućnosti pružiti prolaz određenu količinu protoka zraka. To osigurava da nema tzv efekt staklenika. Višak vlage kasni podataka slike, dok je oslobođen iz njega zrak više ne može naškoditi materijala zidova.

Sorte parne zapreke materijala i povratne informacije o njimapara-izolacijskih materijala za pokrivanje krovova

Ako se odlučite parna brana materijala, potrebno je iskoristiti potrošača. Najčešće danas se odluče za ovaj tradicionalni materijal, koji djeluje kao polietilena. Tijekom instalacije morate biti oprezni, jer jaka istezanje može povrijediti film. Kada je stroži, film kada je izložen do značajnog promjene temperature tijekom promjene godišnjih doba, rizik od oštećenja je znatno povećana. Ali to nije samo nedostatak materijala.

Prema majstora ako koristite ne-perforirane plastične, onda to neće propustiti ni pare ili zraka. Dakle, ugodno okruženje uz pomoć takvog materijala bi bilo nemoguće stvoriti. To je razlog zašto se ne koristi kao parna brana. Neki potrošači, odabiru parna brana imovinsku korist polietilen film, koji se onda pokušava da se bušiti. Oni su to učinili pomoću valjka u kojoj su nokti usađen pre ili drugih oštrih elemenata. Takva modernizacija polietilena nije u mogućnosti pružiti parna brana sustav toplinske izolacije i građevinske strukture. Membranski materijali posjeduju sličan kvalitetu filma polietilen, međutim bitno različitu strukturu višeslojne.

kitova

para brtvljenje materijala za zidove

Nakon odabira parna brana materijali za zidove, neki ljubimci postanu majstori posebno dizajnirana za tu svrhu mastiks. Ako se takva smjesa nanosi se na površinu stropa ili zida, onda će proći kroz dah i trap vlage. Primjenjuju smjese takvih površinski tretman prije slaganja ili sklop završni dekorativni sloj.

Membranski filmova i stručne savjete

para za brtvljenje materijala za strop

Video: Kako izolirati potkrovlje. Škola izolacija ROCKWOOL

Na prodaju parom izolacijskih materijala za krovište. Među njima su membrana filma. Takvi materijali se koriste kao paropropusna vodootporne podloge. Osim svoje osnovne funkcije, prema riječima stručnjaka, to je u stanju izolirati parna soba. To je savršeno štiti od snijega, kiše, prašine i čađi. Koristi se ako je potrebno kako bi zaštitili strukturu od učinaka vjetra. Stručnjaci ga preporučujemo kao materijal, pri čemu odlične paropropusnosti.

Membrane se može nazvati univerzalnim materijala, to znači da su oni dozvoljeno korištenje bilo kojeg izolacijskog materijala. Vrlo često, ove hidroelektrane, parna izolacijski materijali sastoje se od tri sloja. Svaki od njih daje snagu, izolacije i zaštite od negativnih utjecaja. Stog sloj takve membrane, na savjetima iskusnih graditelja može se izravno na izolaciju ili nekom drugom bazom koja zatvara podržava krovnu konstrukciju. Takva membranski sloj je svestran, budući da se može primijeniti ako je potrebno, vanjski izolacije vertikalnim zidovima zgrada od bilo koju svrhu.

Raznolikost rola parna brana

pare cijena za brtvljenje materijala

Ako odaberete parna brana materijala, cijena im trebali biti zainteresirani. To će ovisiti o različitim i producent. Ako govorimo o Pergamino, koja je ranije služila kao parna brana, njegova cijena je 100 rubalja po 1 roll. Trenutno, profesionalni graditelji i privatni majstor koristiti ne samo njemu, već i više modernih materijala. Među njima su i jednoslojni film, na temelju - polietilen niske gustoće. Ovaj materijal razlikuje dovoljno labave strukture i ima nedostatak.

Mogu se izdvojiti i ojačana plastičnih filmova koji su također u rolama od 50 mikrona debljine. Kada je uređaj hladan krov vreći tkanina koristi i danas, bez obzira na činjenicu da su ne tako impresivna svojstva parna brana.

Video: Lijepljenje parna brana ispod tavanskog izolacije. Kao što?

U trgovini postoje kompozitne materijale, propusnost vodene pare koja može varirati od 15 do 25 grama po četvornom metru dnevno. Takav materijal smije koristiti samo za instalaciju hladne krovove, jer on ne posjeduje potrebne kvalitete parna brana. Ako ste zainteresirani za pare izolacijskog materijala za strop kupelji, možete odabrati aluminija ili druge metalne folije. Propusnost materijala je jednaka nuli, što je razlog zašto se koristi u završnu parne sobe.

zaključak

U DIY trgovinama sada se mogu naći pare izolacijskih materijala u velikom rasponu, a neki od njih su folije film, koji imaju zajednički strukturu. Prema graditelji, oni bi trebao biti korišten u područjima gdje su uvjeti koje karakterizira visoka razina vlažnosti i običnim temperaturnim uvjetima. To se odnosi na bazene, saune i tuševi. Potrošači reagira pozitivno i kartona koji je laminiran na jednoj strani s polietilena. Ona se koristi kao parna brana prostorijama u kojima su povezani ciklički grijanje. Indikator propusnosti pare ovog foruma je između 3 i 5 grama po četvornom metru dnevno.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Strop parna brana: kako to učiniti?Strop parna brana: kako to učiniti?
Dorada drvenu kuću izvana: opcijeDorada drvenu kuću izvana: opcije
Elementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drvetaElementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drveta
Otporan na vjetar film - materijal vetrogidrozaschityOtporan na vjetar film - materijal vetrogidrozaschity
Glassine: primjena, svojstva, osobineGlassine: primjena, svojstva, osobine
Zagrijavanje kadu unutra i snazhuzhiZagrijavanje kadu unutra i snazhuzhi
Kako mogu završiti u kadi?Kako mogu završiti u kadi?
Gidroparoizolyatsionnaya Film: karakteristične reakcije, primjenaGidroparoizolyatsionnaya Film: karakteristične reakcije, primjena
Glassine što je to? Glavni tehničke specifikacije, proizvođač možete vjerovatiGlassine što je to? Glavni tehničke specifikacije, proizvođač možete vjerovati
Tehnologija polaganje šindreTehnologija polaganje šindre
» » » Kako odabrati parna brana materijala: stručne savjete i mišljenja. Para brtvljenje materijala za zidove