WikiEnx.com

Tehnologija polaganje šindre

Krov - jedan od najskupljih dijelova kuće. Čak i specijalizirane građevinske ekipe koje se bave izgradnjom stambenih po nalogu, uzmi ga plaća poseban jazavčar. Ona se ponekad može usporediti s troškovima zgrade okvira.

Video Uređivanje šindre Dio 1

herpes zosterTako je prilika da spasi malu i krevet za jednu osobu krov pozdravili su mnogi. Na primjer, low-cost i dovoljni kvalitativne metode uključuju polaganje šindre, trošak što ga čini moguće koristiti nije jako bogati ljudi.

pripremanje baze

Nije potrebno reći mnogo o tome što bi trebalo biti sigurno i bez oštećenja. Jednostavno rečeno, splavar baza mora biti ne samo trajan, ali i obrađivati ​​antiseptički sastav protiv truljenja. Zato je upotreba antiseptika i prisutnost parna brana je preduvjet.

Video: Privatna kuća za ugradnju šindre sa svojim rukama Dan 3 SAVJETI KrovmontazhNe zaboravite da je parna brana mora biti pakiran ispravno. Posebno pažljivo pripremljena uglovima i drugim mjestima komplicirano konfiguraciju kao da ispravi nedostatke u tim slučajevima to je ne samo teško, nego i nemoguće u principu. Imajte na umu da su stari specijalisti školske općenito savjetuju prije polaganja šindre obrade ploča tokarenje salivene bitumen, ali to nije vrijedno radi.

Zglobovi ploča mora pasti na gredama, jer u suprotnom nećete biti u mogućnosti pružiti adekvatnu strukturnu snagu.šindre Shinglas

ventilacija

U svakom slučaju ne može zaboraviti uređaja normalan sustav ventilacije, jer bi u suprotnom čak i sa normalnim parna brana vaš krov neće dugo trajati. Napomena: samo ispušni otvor imati što je više moguće. Rupa za usis zraka precizno postavljeni što je niže moguće ispod rampe crvenilo.

polaganje

Prvo montiran Stražnja strana parna brana. Preklapanje - barem 10-15 cm, materijal pričvršćen čavlima u intervalima od ne manje od 20 cm, su izbušeni brtveni zglobova ili posebnim ljepilom krovni ..

stezaljke

Imajte na umu da je za šindre pričvršćivanje je neprihvatljivo da koristite konvencionalne krovne nokte. U tu svrhu, to se odnosi samo specijalizirane pocinčani zatvarači. Takvi nokti su široke i vrlo glatke kape, koje pridonose njegovu čvrstom spoju materijala na površinu.

Video Uređivanje mekana pločica Shinglas TekhnoNIKOL (dio 1).

u nagib krova 60 stupnjeva je prikovan šest nokte. Ako je nagib krova iznad, par zakovica prešao u gornjim uglovima (ne manje od 25 mm od ruba).IKO šindre

Imajte na umu da se na sobnoj temperaturi do 15 stupnjeva Celzija, preporučujemo da se ugrijemo donji dio lista uz pomoć Zgrada za kosu. U tom slučaju, crvenilo «Iko» trajno zaštititi svoj krov curenje.

Neki graditelji tvrde da bi se povećala kvaliteta veze je najbolji prekriti strip šindre na krovu. U tu svrhu, plamenik se može koristiti, ali jednostavnija metoda se koristi, salivene bitumen.

Sve točke u kojoj je fleksibilna „Shinglas” pločica priljubljuje na prozorima, vijenaca i drugih konstrukcijskih elemenata, budite sigurni da rade lijevani asfalt ili brtvljenje.

Video: Montaža bitumenske šindre. Brovari. Krovovi. Krovni. Rad krov. (067) 100 46 24

Posebno obratite pažnju na konja: da nije bilo puno buke s takvim složenim elementa, lim krovnog materijala jednostavno preklopiti na pola, te se stavio na vrh konja.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Parna brana za krov. Cijene, materijala, montažaParna brana za krov. Cijene, materijala, montaža
Strop parna brana: kako to učiniti?Strop parna brana: kako to učiniti?
Elementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drvetaElementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drveta
Solarni šindre. Simptomi. liječenjeSolarni šindre. Simptomi. liječenje
Koje strane da stavi parna brana? Parna brana: cijenaKoje strane da stavi parna brana? Parna brana: cijena
Šindra: prednosti i izjave. Instalacija, polaganje šindreŠindra: prednosti i izjave. Instalacija, polaganje šindre
Parna brana za krov materijali, instalacija, upute i povratne informacijeParna brana za krov materijali, instalacija, upute i povratne informacije
Što je krovište pita?Što je krovište pita?
Kako odabrati parna brana materijala: stručne savjete i mišljenja. Para brtvljenje materijala za…Kako odabrati parna brana materijala: stručne savjete i mišljenja. Para brtvljenje materijala za…
Izgradnja okvira kuće sa svojim rukamaIzgradnja okvira kuće sa svojim rukama
» » » Tehnologija polaganje šindre