WikiEnx.com

Tehnologija kojom se meko krov: kako montirati evroruberoid

Ako želite imati čvrstu krov, tehnologija slaganja mekanu krov treba pažljivo promatrati. Za početak to uzeti u obzir njegove zasluge. Dakle, takav krov je vrlo jednostavan za instalaciju, ima malu težinu, ne zahtijeva dodatne građevinske opreme. Osim toga, vrlo je otporan na negativne učinke, izdržljiva i lako popraviti.

Tehnologija kojom se meko krovTehnologija kojom se mekani krov omogućuje preliminarni trening bazu. Na primjer, trebate napraviti solidnu sanduk. Najbolje od svega, ako je čvrsta. To se može koristiti za iverica, Ili OSB ploče položili s malim jaz između njih. Naravno, sanduk prije ugradnje treba tretirati s antiseptičkim i vatrogasne opreme. Potrebno je postaviti vodootporni film.Tehnologija kojom se mekani krov savjetuje početi s donjeg ruba. Zglobovi materijal mora biti postavljen tako da vlaga nije bilo moguće kroz njih da se u sobi. Ako krov nije standard, potrebno je montirati krov u nekoliko slojeva. Treba širiti ravnomjerno bend, razinu i bez nabora. Za pričvršćivanje potrebno je koristiti plin ili benzin plamenik. Na ovaj način, postupno je cijeli bend je spojena.

Video: Polaganje mekani krov // FORUMHOUSE

ugradnja mekom krovu CijenaOvaj postupak zahtijeva maksimalnu preciznost i oprez. Bolje trenirao sa kojim se spajaju unaprijed kao ni specifično iskustvo može biti bilo koji materijal pregrije ili rastopiti slabo površine zaslona film. Tehnologija kojom se mekani krov pruža dodatne ispune osobito teške dijelove krova mastiks.

Preklapajući trake trebao biti oko 10 cm. Ta vrijednost može biti nešto veći u dimnjaku, grebena otvore. Sva mjesta bliskosti materijala na krov zglobova i bendova treba pažljivo ispitati da je u zimi pod krovom nije mogao dobiti povjetarac. Osim toga, loše legao kraj, mogao je lako iskočiti.

Video uređivanje šindre RUFLEX

Tehnologija kojom se TekhnoNIKOL mekom krovuTehnologija kojom se meko krov "Technonikol" gotovo identična onom opisanom gore. To mora biti montiran na pripremljenu betonsku ili drvenu podlogu. Treba napomenuti da je širina materijala predstavljen je prilično velik, tako da ne odustaju od drugih ljudi. Prije postavljanja krova potrebno je implementirati pecivo i neka legne tako završiti list za poravnanje. Tada možete okretati leđa.

Bez obzira na vrstu zastupa krovnog materijala, ima visoku kvalitetu i razumnu cijenu. Instalacija je izrađena fuzijom materijala na podlogu. U kojoj premazanu površinu kako bi osigurao maksimalnu snažnu adheziju za završiti.

Video: Jedinične ravni krovovi deponiranih materijala. TekhnoNIKOL

Polaganje mekani krov, čija cijena nije visoka, to će biti izvrsna alternativa za druge materijale koji se, iz bilo kojeg razloga, nisu pogodne za taj posao. Euroruberoid - standard kvalitete, stila i udobnosti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Andulinovaya krov: Vodič za ugradnjuAndulinovaya krov: Vodič za ugradnju
Neraspoložen krov s rukama. instalacije tajneNeraspoložen krov s rukama. instalacije tajne
Prozirni krov - lijepa, sigurno, izdržljivProzirni krov - lijepa, sigurno, izdržljiv
Krov od valovitog kartona - udobna moderna verzijaKrov od valovitog kartona - udobna moderna verzija
„Andaluzija” - visokokvalitetni metalni„Andaluzija” - visokokvalitetni metalni
Saznajte kako postaviti BikrostSaznajte kako postaviti Bikrost
Stubište do krova - važan strukturni elementStubište do krova - važan strukturni element
Kao Croutes krovu metala: jednostavan odgovorKao Croutes krovu metala: jednostavan odgovor
Neraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajkeNeraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajke
Andulinovaya krov: mišljenja i vrste. Pro i kontra od andulinovoy krovaAndulinovaya krov: mišljenja i vrste. Pro i kontra od andulinovoy krova
» » » Tehnologija kojom se meko krov: kako montirati evroruberoid