WikiEnx.com

Plank krov - posebna vrsta krova. Prednosti i nedostaci

Drvo materijali koji ljudi koriste za dugo vremena, pa čak u doba novih tehnologija, oni su vrlo popularni. Drveni krovovi nisu u potpunosti zastario. Koristite trend u gradnji drvom je dobivanjem zamah. To je zbog svojih prirodnih i ekoloških svojstava.

Što je krovna daska?

Plank krov - posebna vrsta krova, a koristi se za proizvodnju drvene ploče. Tipično, osnovni materijal bor. ovo pogled na krov Smatra se da je neophodna za pokrivanje kuća trupaca i drva, te koristi od nje u posljednjem periodu ne postaje manji.

Unatoč novim poteškoćama u procesu drvenog materijala, daska krov ide za kratko vrijeme, iako instalacije i ima određene karakteristike.

drveni krov Foto

Krov Krov dovoljno izdržljiv pod uvjetom da je ispravan Sloj će se izvršiti. U tu svrhu potrebno je imati na raspolaganju suhe daske roku 20-40 mm i širine ne više od 25 cm. Ako je njihova veličina navedeno, postoji mogućnost pojave iskrivljenja. Prema tome, tu će kršenje integriteta i gustoću površine daska.Daska krova - to je vrlo jednostavno Pogled na krovu, koja se brzo sagorijeva u vatru. Ona se sastoji u jednom sloju i dual-layer verzije. Prema mišljenju mnogih ljudi, druga opcija je više izdržljiv i pouzdan.

Prije upotrebe konzervansa za drvo unaprijed podložni postupku. Nakon tes će se primijeniti i kao rezultat će dobiti spremna krov, samo će nositi boje ulja ili pokriti s bitumenom. Prema tome, daska krov će biti zaštićena od raspadanja.

Briga za drvenim krovom

treba voditi brigu o tome kako bi produžili vijek trajanja krova daska. djelatnosti za njegu su kako slijedi: s dolaskom proljeća s potrebom da se očistiti cijeli krov površine snježnog pokrivača.

Ako su pronašli nikakve nedostatke što prije dobili osloboditi od njih. U slučajevima kada se drveni krov je obojen bojom, a zatim, za brtvljenje rupe i pukotine, potrebno je primijeniti poseban kit s crtica uljanom bojom. Onda morate čekati da se učvrsti suho, i možete početi sliku preko njega.

Male pukotine zatvoriti stvar koja se navlaži u uljanom bojom. Ako je krov pokriven daskom ne boje i bitumen, a zatim dobili osloboditi od negativnih entiteta kit, izrađena na osnovi krede i bitumena. Zatim, kad se suši, ovaj site je podmazani s vrućim bitumenom. To također može biti pokrivena s tkanina mrlje.

daska krov

vrste instalacija

Polaganje Tesovo premaz može se provesti u dvije varijante. U poprečnom postupku tijesta rasprostire odozdo prema gore, paralelno s grebenom. Gornji sloj ploča preklopi prethodni 5 cm Prilikom korištenja uzdužno slaganje tri načina .:

  • podudarni: postaviti dva sloja, prvi red se pomiče na temelju donje poldoski;
  • traka pokrovna ploča: primjenjuje kontinuirani sloj, a spojevi su pokrivene ploče;
  • vrazbezhku: donji sloj ustilke Tesa ostaviti određeni prostor, a gornji odbor treba obuhvatiti prethodne 5 cm.

Ako postoje dobri materijali su izabrani, a onda će biti ispravno rukovati i uz pravilnu njegu daska krova je najmanje 15 godina neće donijeti probleme svojim vlasnicima.

Prednosti drvenog krova

  1. Plank krov - krov od ekološki prihvatljivih, prirodnih materijala.
  2. Struktura drva s dasaka krovom ima skladnu i izvorni izgled. Takav premaz se može proizvesti u garažama, zgrade i razne kupke.
  3. Montaža je jednostavna, a odbor ima malu masu.
  4. U provedbi sanacije može izostaviti kvalificiranih profesionalaca. Svaki homeowner može nositi s tom slučaju točenja malu količinu alata i bez nedostatka specifičnih vještina.

Video: Polaganje pješčane šuplje betonske blokove

krov krov

Glavni nedostaci

Plank krov - to je, prije svega, vatra premaz, kao što je stablo predmet na vatru. Kako bi se smanjila vjerojatnost požara potrebno je napraviti posebnu obradu teško zapaljivim materijalom, a da misle ispravno dimovodnog sustava.

Tijekom vremena, krov krov može početi da prođe vlage. To se događa zbog skupljanja ili pucanja ploče.

Drvo trune tijekom vremena i negativno utjecati na biološke organizme. U tu svrhu, premaz je tretirana s antiseptičkim daskom jednom u 5 godina.drveni krov

Kao rezultat toga, utjecaj promjene temperature i vlažnosti drva materijala mijenja strukturu, što je najviše negativna pojava u instalaciju daska krova. Dakle, to je imperativ da se u obzir od skupljanja drva, što ponekad može doći do 10%.

Vrlo često, u posljednje vrijeme postoji krovovi izrađeni od prirodnih materijala. Originalnost i sklad dati kuću drveni krov. Fotografije vas vidio u članku. Kada kvaliteta obrađenog drva i ispravan sklapanje takvog krova može biti vrlo dugo.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Svjetlo i robustan polikarbonat krovSvjetlo i robustan polikarbonat krov
Neraspoložen krov s rukama. instalacije tajneNeraspoložen krov s rukama. instalacije tajne
Krov sjenicom za materijale i oblike krovovaKrov sjenicom za materijale i oblike krovova
Neraspoložen krov i podove. Što se krov popraviti ove stvari?Neraspoložen krov i podove. Što se krov popraviti ove stvari?
Krov od valovitog kartona - udobna moderna verzijaKrov od valovitog kartona - udobna moderna verzija
„Andaluzija” - visokokvalitetni metalni„Andaluzija” - visokokvalitetni metalni
Što je krovište pita?Što je krovište pita?
Neraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajkeNeraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajke
Andulinovaya krov: mišljenja i vrste. Pro i kontra od andulinovoy krovaAndulinovaya krov: mišljenja i vrste. Pro i kontra od andulinovoy krova
Krov od metala - jednostavno i praktičnoKrov od metala - jednostavno i praktično
» » » Plank krov - posebna vrsta krova. Prednosti i nedostaci