WikiEnx.com

Krov od valovitog kartona sa svojim rukama: kako je to učinio?

Video: kako kuhati farmu s rukama 2. dio

U posljednjih nekoliko godina, građevinska industrija u našoj zemlji doživljava pravu renesansu. količine Građevinski stalnom porastu, mnogi ljudi u praksi svoj san o izgradnji vlastite kuće.

krov folija sa svojim rukamaNaravno, u takvim uvjetima, osobito je važno jeftinoća i praktičnost upotrijebljenih materijala. Na primjer, krov folija, svojim rukama napravio, ne samo da će uštedjeti na izgradnji, ali i to učiniti bez žrtvovanja kvalitete skupštine.

Zašto profilirali?

U novije vrijeme, krovovi privatnim kućama Često cijela krila škriljevca. Srećom, to je teško i nije lako sastaviti materijal u posljednjih nekoliko godina je gotovo u cijelosti zamijenjena jeftinijim i funkcionalnih analoga, od kojih je najbolje se smatra da se profiliraju precizno. Ovaj materijal je lagan, jednostavan za instalaciju i jeftin, što dovodi do njegovog izbora u privatnoj gradnji. Ukratko, krov folija svojim rukama - odličan izbor koji će vam omogućiti da imaju kuću pod krovom, čak i bez velikog građevinskog proračuna.Bent rez na krovu s rukama

Gdje početi?

Čudno, ali prije nego što počnete, morat ćete izmjeriti kut vašeg krova, kao i mnogo će ovisiti o rezultatima mjerenja. Tako, na nagib od 14 stupnjeva u odnosu na ploče mogu biti vezani s preklapanjem od 20 centimetara. Kada je nagib krova do 30 stupnjeva, ova vrijednost može biti smanjena na 15 centimetara. Konačno, veličine od samo 10 centimetara je napravio kada je kut veći od 30 stupnjeva. Usput govoreći, to je u potonjem slučaju, krov od valovitog kartona, napravio svojim rukama, bit će najviše izdržljiva, jer je snijeg s njega će se mnogo bolje i brže.

Video: Krov od valovitog papira u garaži, njegov rukami.Chast 2.

dodatni materijali

Ni u kojem slučaju ne zaboravite da steknu vlažne iskušavanje materijala. Nažalost, mnogi graditelji potpuno zanemariti ovaj aspekt, pri čemu život krov je smanjen do apsurdnih vrijednosti. To je sve više čudno, s obzirom na činjenicu da je posebna „prozračna” membrana nisu toliko skupe. Ovi materijali su priključeni na krovu uz pomoć klamericu, lijepljeni šavovi i posebne ljepljive trake. Budite sigurni da ih se preklapaju (15-20 cm).

Radimo!

Počnite polaganje listova iz donjeg desnog ili lijevog kuta rampe. Imajte na umu da je krov je izrađen od valovitog kartona, sa svojim vlastitim rukama izgrađene tako nalaže povlačenje listova valovitog kartona za strehe liniji. Pričvrstite ih vijcima 4,8h35 mm navijanjem točno pod pravim kutom. Za svaki kvadratni metar 6-7 potrošnje spajala. Između listova također prešano vijci vijak ih svakih 50 cm.

Video: Krov od valovitog papira sa svojim vlastitim rukama.

Bent pokrivanje krova s ​​rukama

Koristan savjet! Ako ste vrlo ograničeni u svom proračunu, novi krov Brodski pod vlastite ruke može biti na vrhu uobičajene krovnog materijala.

Video: Krov od valovitog papira u garaži, njegov rukami.Chast 1.

Po završetku radova je snažno sugerirao da pažljivo obraditi sve šavova poseban silikon. Naravno, to je vrlo dugotrajan rad, ali vijek trajanja krova će se povećati za nekoliko puta.

Za grebena tipkovnici poželjno je koristiti poseban pečat i grebena je opet pričvršćen vijcima, čija dužina ne smije biti manja od 80 mm. Svi metalni čips izrezati i rukujte s ljepilom ili emajla.

Video: Krov od valovitog papira sa svojim rukama

Kad smo cut od krova brodski pod vlastitim rukama, možemo biti sigurni o kvaliteti obavljenog posla!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Vrata od valovitog kartona s elementima kovanja: instalacijskih mogućnosti, prednosti i maneVrata od valovitog kartona s elementima kovanja: instalacijskih mogućnosti, prednosti i mane
Neraspoložen krov s rukama. instalacije tajneNeraspoložen krov s rukama. instalacije tajne
Krov sjenicom za materijale i oblike krovovaKrov sjenicom za materijale i oblike krovova
Neraspoložen krov i podove. Što se krov popraviti ove stvari?Neraspoložen krov i podove. Što se krov popraviti ove stvari?
Kako izgraditi zabat sa svojim vlastitim rukama?Kako izgraditi zabat sa svojim vlastitim rukama?
Kao što su vrata napravljena od valovitog kartonaKao što su vrata napravljena od valovitog kartona
Krov od valovitog kartona - udobna moderna verzijaKrov od valovitog kartona - udobna moderna verzija
Kako izgraditi sjenicu sa svojim rukamaKako izgraditi sjenicu sa svojim rukama
Kuća pjene blokova sa svojim rukamaKuća pjene blokova sa svojim rukama
Što je su plastične škriljevcaŠto je su plastične škriljevca
» » » Krov od valovitog kartona sa svojim rukama: kako je to učinio?