WikiEnx.com

Krov s rukama od metala: suptilnosti instalacije

Metal kombinira nekoliko prednosti. Ova niska cijena, robustan i jednostavan za korištenje materijala. Nije iznenađujuće, mnogi se zaustavi svoj izbor na krovu. Shvatiti kako stog metalnu pločicu na krovu, čak možete nositi sami, za pokrivanje krova sebe. za Krov od metala sa svojim rukamaOvo bi trebao biti svjestan nekih važnih točaka.

Analiza i izračuniPrije svega, on mora shvatiti da je takav materijal nije prikladan za sve dizajne. Krov od metala sa svojim rukama je moguće samo za gradnju sa kosom krovu i nagibom od 14 stupnjeva. Kompleks dizajn je vrlo nepoželjno, kao što je potrebno učiniti mnogo podrezati i izgubiti neke od materijala u otpadu. Da prije kupnje odrediti potrebnu količinu krovište, potrebno je izmjeriti parametre zraka. Metal bi trebao biti oko četiri centimetra preklapaju dužine rampe, ovaj aranžman će pružiti dodatnu ventilaciju. Također je za mjerenje bočnih elemenata krova - krov mora biti simetrična, u suprotnom se tijekom instalacije će se morati suočiti mnogo neugodnosti.

potrebna oprema

Ne morate biti profesionalni u zgradi do krova s ​​rukama od činio metal vama izvediv zadatak. No, neke posebne alate i dalje su potrebne. Na primjer, trebamo pila za metal Kako napraviti krov metala?drvo i nizkobortnaya Bušilica, odvijač, poseban metalne škare i pila za metal, kao rulet i olovkom. Osim toga, prije kako napraviti krov od metala, potrebno je pogodan za stjecanje obuće. Svjetlo cipele s gumenim potplatima dobro uklopiti. Teški cipele s tvrdim potplatima mogu oštetiti tankih limova pločice, pa čak i Pierce kroz njih kao što se kreću po krovu. Da bi se to izbjeglo, razmišljati o pravim cipelama unaprijed.

Što je potrebno sanduk i nosač sustav?

Glavni uvjet za rešetkastog sustava - stabilnost. Ona mora izdržati vjetar i snijeg akumulira. Osim krova, sa svojim rukama od metala uređen, trajati duže, njegov sanduk mora biti temeljito vodu. Brtvljenje folija To sprječava nakupljanje kondenzata na krovu i štiti od curenja. Također treba voditi brigu o parna brana i izolacije, pogotovo ako namjeravate koristiti tavan kao stan. samo Kako stil metalni krov na krovu?onda možete početi raditi na krovu.

Montaža krovnih

Stog listova treba biti kraj, ako je krov sa svojim rukama metala na zabatnim strukture i gornjem trenutku, ako neraspoložen krov. Svaki element je pričvršćen vijcima. Preklapanje u istoj valnoj duljini će biti dovoljna da se dobije čvrstu oblogu. Pokušajte to mjesto listove ravnija i pažljivo raditi tako da ih ne oštetite. Posebna pozornost će morati biti plaćeno na krovnu doline sljemena i okapnice. Za više krova života i obzavedites snijeg stražari, koji su učvrstili vijka na vrhu gotovog krova.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Neraspoložen krov i podove. Što se krov popraviti ove stvari?Neraspoložen krov i podove. Što se krov popraviti ove stvari?
Krov od valovitog kartona - udobna moderna verzijaKrov od valovitog kartona - udobna moderna verzija
„Andaluzija” - visokokvalitetni metalni„Andaluzija” - visokokvalitetni metalni
Stubište do krova - važan strukturni elementStubište do krova - važan strukturni element
Kao Croutes krovu metala: jednostavan odgovorKao Croutes krovu metala: jednostavan odgovor
Dimenzije: duljina metala krovište, debljineDimenzije: duljina metala krovište, debljine
Krov od metala - jednostavno i praktičnoKrov od metala - jednostavno i praktično
Kako prekriti krov s metalnim rukama: karakteristike postupkaKako prekriti krov s metalnim rukama: karakteristike postupka
Krov privatne kuće: raznolikost vrstaKrov privatne kuće: raznolikost vrsta
Aerator krov i njegova svrhaAerator krov i njegova svrha
» » » Krov s rukama od metala: suptilnosti instalacije