WikiEnx.com

Parna brana za krov materijali, instalacija, upute i povratne informacije

Unatoč činjenici da je krov je vrlo jednostavna, to se odnosi na složene strukture. Iz tog razloga, čak i većina beznačajan kršenje tehnologije dovodi do činjenice da je operacija je u pratnji problema. Neki od njih su otkrivene odmah, drugi - tek nakon nekog vremena. Međutim, rezultat služi početnu kršenje brtvljenje i naknadno uništenje krova. Kako bi se osiguralo udoban mikroklima u kući, morate ispravno opremiti krovni pita

među elementima koji imaju parna brana.

Video: Izospan Zahtjev za ugradnju krov

Potreba za korištenje parna brana

parna brana za krov

Parna brana za krov je apsolutno potrebno, jer su prostorije za bilo koju svrhu, da li je kuhinja ili kupaonica, pretpostavlja određenu količinu vodene pare. Oni su se popeti na vrh, nakon formiranja prodiru u prostor pod krovom, u kojoj se nalazi materijal za grijanje. Ako ne poduzmu odgovarajuće mjere, izolacija će apsorbirati vlagu, koja s vremenom će neminovno dovesti do destruktivnih procesa. To zahtijeva korištenje parna brana, koja mora biti prisutna u svakom krovište torte. Ti vlasnici privatnih kuća koje će uštedjeti na kupnju parna brana treba biti svjestan da je njegova uporaba omogućava da se neke pogodnosti. Među njima su iznimka vjerojatnost truleži i korozije koja se može pojaviti u međudjelovanju metala i drveta, kao i vodena para. Ako koristite opisan sloj, možete uštedjeti novac na popravke i održavanje krova sustava, koji neće biti predmet napada od vlage. Ove mjere pomoći će produžiti materijalnog života. Parna brana za krov će biti jeftinije u usporedbi s krova popravak i borbi protiv gljivica i vlage koja se mogu pojaviti u dnevnim sobama.

Materijali-paroizolyatory

parni krovište materijal

Video: Montaža sa parna brana Izospan

Obilazi trgovine građevinskih materijala, možete vidjeti niz posebnih filmova za uređenje parna brana. Oni su dizajnirani za obavljanje jednu funkciju, ali imaju različita svojstva i karakteristike kvalitete. Hoće li izabrati iz za brtvljenje, filmovi Sprečavanje kondenzacije materijali i parna brana. S obzirom na prvoj varijanti, ona se koristi za uklanjanje para koji ulazi u grijač sloj. Takav materijal ima posebnu strukturu unutarnju mikroperforiranih koji omogućava prolaz para u vanjski prostor. Montaža filma treba provoditi tako da je uklonjen iz krovnog pokrivača elemenata na debljinu letve. Taj jaz omogućuje slobodno kruženje zraka između mase krovnog prostora, poboljšanje kvalitete parna brana.Koristeći ovaj materijal, možete biti sigurni da će osigurati jednosmjernu propusnosti, zadržavajući suhu gradnju i izolacijski materijal.

protiv kondenzacije filma

Uređaj za krov parna brana

Takva parna brana za krov ima pilotima tkaninu iz koje se nanosi na unutarnju površinu. Struktura je u mogućnosti da zadrži vlagu, osim run-off na svojoj izolaciji. Cirkulacija zraka koji se javlja u ventilacijskim praznine, vlaga potiče brzu vremenskih uvjeta. S ovog materijala može pružiti pouzdanu parna brana, poboljšanje kvalitete izolacije. Prilikom postavljanja takav film, potrebno je platiti adsorpcijski sloj na unutarnjoj strani stambene prostorije. Razmak između rogova ne smije biti veća od 1,2 metara. Fiksacija sloj je izrađen na kontrobreshetku s malo ventilacije jaz.

parna brana film

para za ravne krovove

Video: Montaža parne izolacije Izospan AM

Parna brana za krov pomoću takvih materijala formira vrsta barijere koja se nalazi na unutarnjoj strani izolacijskog sloja. Ovaj film može imati refleks folija aluminija koji se koristi kao dodatni sloj. Nalazi tako da je energija zračenja reflektira u sobu. To omogućuje da se postigne učinak termos. Postavite sloj mora biti blizu izolacije, pružajući odobrenje za prozračivanje koji isključuje stvaranje kondenzata na unutarnjoj strani tkanine. Takav film ne samo da štiti izvrsno cijelu strukturu od vlage, ali i smanjiti gubitak topline.

Upute o odabiru materijala

Rampa pare pod krovom

Ako će se izvoditi pare krovni materijal mora se odabrati prije početka rada. Stoga je potrebno obratiti pozornost na paropropusnosti. Ova se vrijednost karakterizira brzinu pri kojoj je tlak pare između dva medija odvojenih film odnosu. Više bitan debljina filma je, to je niža paropropusne sposobnost. Važno je uzeti u obzir i snagu materijala. Više impresivan marža, više pouzdan će gotovi premaz. Ako se zagrijavanje sloj gubi svoj izvorni elastičnost, to će dovesti do progib, a para eliminirati uništenje izolacije, što gravitacija djeluje.

sigurnost od požara i trajnost

ugradnja parne brane krova

Prije nego što je uređaj će biti parna brana od krova, trebali biste razmotriti neke od karakteristika koje su trebale biti opisane sloj. Dakle, to bi trebalo biti svojstvena otpornost na plamen. Ovo stanje je potrebno kako bi se osigurala sigurnost od požara. Između ostalog, obratite pažnju na okoliša. Temelj bi trebao biti sastojci koji su sigurni za zdravlje. Obratite pažnju na trajnost, jamstveni rok se određuje razdoblje u kojem se točno ne moraju napraviti popravke.

instalacija

TekhnoNIKOL parna brana za krov

para je izabran nakon sebe ravnog krova, Te bi trebao biti upoznat s instalacijom tehnologije. Rekao sloj mora biti ojačan za vanjske obloge s unutarnje strane krova. U aranžman trebat će formirati dilataciju, čija širina iznosi 5 cm. To će eliminirati učinak vode na stropu završiti, ako je soba postoji visoka vlažnost. Parna brana i krovna hidroizolacija mora preklapati. Potrebno je uzeti u obzir prilikom rezanja materijala. Jedna slika treba ići u drugu za 15 cm. Fuge moraju biti čvrsto zatvorene ljepljivom trakom gradnje. Dizajn značajke sustava odredit će, da ostvari jednostrani ili dvostrani montažu.

čarobnjak preporuka

Ako će biti položen parna brana ispod krova, prije rezanja potrebno je uzeti u obzir sezonske varijacije u temperaturi i vlažnosti, koja će imati svoj utjecaj na sloj. To ukazuje na potrebu za fiksaciju materijala bez napora, progib treba biti 2 cm. U područjima gdje će para biti uz zidove ili krov, temeljito brtvljenje. Za sve bi trebao biti dobar za ljepilo perimetar. Prilikom instalacije potrebno koristiti klamericu, koja nosači su instalirani u elementima rogova. Prilog treba biti izvedena pomoću tračnica, to će eliminirati mogućnost vodom prodiranje u materijal za grijanje.

Recenzije parne brane "Technonikol"

Danas na tržištu građevinskog materijala je zajednička parna brana za krov "Technonikol", Potrošači govoriti o tome vrlo pozitivno. Prema stručnjacima, kao njegova osobina djeluje sposobnost da zadrži imovinu kada su vanjski uvjeti odlikuje visokom vlagom. Ovaj film pokazuje svoje karakteristike kvalitete u uvjetima ruskog klime. To ukazuje da je materijal i dalje obavljati svoje zadatke u širokom rasponu temperature koji se razlikuje od -40 do 80 stupnjeva.

Čitajući recenzije, možete shvatiti da u instalaciju ovog materijala je vrlo jednostavna, moguće je proizvesti pričvrsne nokte sa širokim šeširom, kao i sortirano pištolj. Ako morate raditi u prostoru izolirani stropovi, onda bi slike na zidovima mora biti 25 cm provođenjem temeljite brtvljenje.

zaključak

Montaža parne brane krova mora biti provedena strogo u skladu s tehnologijom. Na primjer, posebnu pozornost treba obratiti na nepropusnost koja je osobito vrijedi za one mjesta gdje je materijal u susjedstvu prodoran član. Među njima može se identificirati ventilaciju, dimnjaci, itd ... Ta pravila moraju uvijek biti uzeti u obzir te u skladu s radom, u protivnom novac i trud će biti uzaludan, a nakon nekog vremena je krov zahtijeva popravke, koji će biti dugotrajan i skup. Stručnjaci preporučuju najmanje, vjeruj izračun profesionalci.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Krov s rukama od metala: suptilnosti instalacijeKrov s rukama od metala: suptilnosti instalacije
Parna brana za krov. Cijene, materijala, montažaParna brana za krov. Cijene, materijala, montaža
Prirodni keramičkih pločica i njegova instalacijaPrirodni keramičkih pločica i njegova instalacija
Strop parna brana: kako to učiniti?Strop parna brana: kako to učiniti?
Elementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drvetaElementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drveta
Glavni i dodatni elementi krovaGlavni i dodatni elementi krova
Zagrijavanje krova s ​​unutarnje strane ruku. Krov tehnologija izolacijeZagrijavanje krova s ​​unutarnje strane ruku. Krov tehnologija izolacije
Glassine što je to? Glavni tehničke specifikacije, proizvođač možete vjerovatiGlassine što je to? Glavni tehničke specifikacije, proizvođač možete vjerovati
Tehnologija polaganje šindreTehnologija polaganje šindre
Koje strane da stavi parna brana? Parna brana: cijenaKoje strane da stavi parna brana? Parna brana: cijena
» » » Parna brana za krov materijali, instalacija, upute i povratne informacije