WikiEnx.com

Glassine što je to? Glavni tehničke specifikacije, proizvođač možete vjerovati

bilo koji izolacijskih materijala,

se koristi u suvremenoj gradnji, zahtijeva zaštitni premaz parna brana, ulogu koja se trenutno obavlja asfalt. On je postao dostojan zamjena materijala kao što su krovni i tolkozha sadrži veliku koncentraciju kancerogenih katrana.

glassine recenzije

glassine proizvodnja papira eliminira emisije i ne treba odlaganje otpada. Važno je koristiti zaštitni krovni materijal kada je u pitanju krov izolacija preko toplinskim izolacionim materijalom, npr mineralne vune, koji se lako upija vlagu, buja i propada. Da bi se to izbjeglo, parna brana ispod popločavanje Minplita i gore.

Asfalt - što je to?Glassine papir zove krovište materijal primijeniti, ne samo za zaštitu krovova, ali i zidovi vjetra, vlaga i kondenzata. Napravljen je natapanjem kartonske bitumena s niskom točkom omekšavanja od 45-50 stupnjeva. glassine što je toOsnova za posebne glassine je krovni filca, koji se sastoji od 20-40 slojeva vlakana drveta, slama, pamuk, celuloze. Također se sastoji od netkanih materijala koje pružaju bolju sposobnost apsorpcije vlage. Da bi se postigao izvrsne tehničke karakteristike njegovog Odbora baza glassine papir prolazi kroz tiska s pritiskom od 300 g / m2.

sfera primjene

Učenje kako proizvesti asfalt, što je, razmotrimo ono što vrste rada bez njega ne može učiniti. Ovaj jastuk materijal se koristi kao kontrolni sloj pare, ne samo kod gradnje krova, oni su također korice drvenih konstrukcija u svojim mjestima kontakta s tlom ili betona kako bi se izbjegao vlagu i oticanje drvnih proizvoda. To se koristi u izgradnji kupke i saune, ako su ugrađeni kao samostalni zgrade na ulici. U ovom slučaju, kupelj za popločavanje opseg 2-3 glassine sloj koji služi kao graničnik za toplinsku izolaciju unutar i izvan. Raširena upotreba njega pronađena u izgradnji višekatnih stambenih zgrada.asfalt krovište proizvođač

Asfalt služi kao dno baze obloge u inhalaciji krov "pita", kao iu podrumima ga valjane po podu, što bočna visina 0,5 metara, prodire na zidovima. Ovdje nastupa vodonepropusni funkciju u podrumu nije prodrijeti usko leži podzemne vode.

Glassine: karakteristike i svojstva

Postoji nekoliko vrsta glassine papir, za razliku od drugih u debljini koristi i vrste bitumena kartona potrebne za impregnaciju. Ovi pokazatelji također utjecati na cijenu materijala.

Oznaka glassine P 250

Unatoč svojoj mršavosti, vrlo je izdržljiv i fleksibilan krovište materijal osigurava dugi vijek trajanja. Prednosti uključuju nižu cijenu. To je u mogućnosti zaštititi površinu od vlage tijekom 10 sati. Razbiti asfaltnu P 250, trebate uložiti napor u napetosti koja nije manja od 16 kg.

Oznaka glassine P 300

Vrlo fleksibilan i izdržljiv. Izdržati silu od 21 kgf vlačnu bez vidljive deformacije. Može zadržati vlagu na površini, bez penetracije od oko 20-22 sati.

Oznaka glassine P 350

Najviše gusta i jaka od tri opcije. Cijena, iako više nego u prethodnih predstavnika, ali još uvijek prihvatljivo za kupca. Ostaje snagu 25 kgf i zadržava vlagu preko 22 sata.glassine karakteristikeKarton za glassine, više se upija bitumen postaje elastična i izdržljiva, povećanje njegove vodoodbojna svojstva. Visoka čvrstoća to je zato što se koristi kao donji sloj u uređaju krova, koji ne sama posuditi do visokih mehaničkih naprezanja. Glassine (ono što je gore opisano) razlikuje drugu imovinu, kao što su otpornost na toplinu. Nakon što je visoko talište, to se lako prenosi toplinu ljeta. Zbog svoje fleksibilnosti, nije sklona pucanju u zimskom hladnoćom. Vijek trajanja glassine najmanje 10 godina. To je vrlo lako postaviti, zbog svoje lakoće se može nositi s jednom osobom. Sve ove osobine mogu biti pozvani vrline. Konačna akord - jest njegova niska cijena, koja ga lišava gotovo svih konkurenata.

Najpoznatiji asfalt - krovni proizvođač "TechnoNikol", Tvrtka kaže da je materijal doveo do savršenstva, dajući mu još bolje osobine od one predviđene u Izreži i GOST. Zbog visoke kvalitete, što daje proizvođaču asfaltirane, ocjene korisnika u obraćanju samo pozitivne.

asfalt krovište

Unatoč svim prednostima, glassine papir ne koristi kao zaseban element za krovište, jer ne posjeduju zaštitni sloj, koji je se mogao zaštititi od agresivnih utjecaja okoliša: oborina, visoke i niske temperature, posebno na njihove nagle promjene , dalje od izravnog sunčevog svjetla, kao i sve vrste mehaničkih oštećenja. Studiranje specifikacije materijala kao što su glassine (što je to, od kojeg je izrađen), moguće je formulirati zaključak da je njegova glavna područja primjene - ove vježbe hidro i zaštitnog krova parna brana funkcioniraju kao supstrat.

Tipično, glassine stele vrh izolacija kako bi se zaštitio od kondenzata i pare vlage, a zatim postaviti izravno krovni, da li škriljevca, pločica ili metalni profil. Najčešće se koristi za kosim krovovima, s obzirom na činjenicu da je vrlo fleksibilan, lagan i ima odličan zaštitna svojstva.

Glassine ispušta širine role 1, 1,025 i 1,05 metara. Masa 1 role 15 kg (20 m2) i 30 kg (40 m2).

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Elementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drvetaElementi krovište: mekane, izrađene od valovitog kartona, drveta
Glavni i dodatni elementi krovaGlavni i dodatni elementi krova
Cestarina - je opcija proračun za krovoveCestarina - je opcija proračun za krovove
Glassine: primjena, svojstva, osobineGlassine: primjena, svojstva, osobine
Kako mogu završiti u kadi?Kako mogu završiti u kadi?
„Technonikol”: Tehničke specifikacije i značajke„Technonikol”: Tehničke specifikacije i značajke
Tehnologija polaganje šindreTehnologija polaganje šindre
Parna brana za krov materijali, instalacija, upute i povratne informacijeParna brana za krov materijali, instalacija, upute i povratne informacije
Što je krovište pita?Što je krovište pita?
Kako odabrati parna brana materijala: stručne savjete i mišljenja. Para brtvljenje materijala za…Kako odabrati parna brana materijala: stručne savjete i mišljenja. Para brtvljenje materijala za…
» » » Glassine što je to? Glavni tehničke specifikacije, proizvođač možete vjerovati