WikiEnx.com

Trg u St. Petersburgu. Trg Senat u St. Petersburg, Nevsky trg

Od mnogih lijepih mjesta St. Petersburga je vrlo atraktivna poznati trg. Oni su svjedoci tri revolucije, a neki ne zaboravite grad od vremena svog osnutka.

Senat, Nevskaya Trg područje Pobuna u St. Petersburgu ispunjen s mnogo tajni. Koji nisu zainteresirani za podići veo i otkriti ih? Pa, sad da svatko može dotaknuti povijest grada. Nakon mnogo renoviranja, promjene u izgledu, područje Petra i dalje privlače oba mještanima i turistima.

područje Pobuna

Ovo je jedna od glavnih atrakcija. područje Pobuna St. Petersburg nikada neće biti zbunjen s druge strane, budući da koristi poznati Obelisk „heroj grad Lenjingradu.” On simbolizira veliku moć vjere, hrabrosti i odanosti mještani, koji su bili spremni dati svoje živote za svoju zemlju i hrabro oduprli znatno vrhunske snage nacističke osvajača.

Video :. St. Petersburg. Razgled grada autobusom

Trg u St. Petersburgu

Na posebnom listu papira život St. Petersburg - metro. „Revolt Area” - to je ujedno i naziv postaje. U unutarnjem dijelu zemlje u predvorju otvara jedan od povijesnih St. Petersburgu stranica - brončanog Bas-reljefi na zidovima prikazuju bitke ustanka.

U prošlosti, znak

Prethodno je na mjestu obeliska bio znak Crkva, a područje zvalo Znamenskaia do 1918. godine. No, s obzirom na događaje koji su uslijedili na tom području - manifestacije veljače revolucije preimenovan je u području Pobune. Crkva stoji ovdje, srušena 1930. godine. Na njezinom mjestu izgrađena je nova Nicholas Station, jer ateistički boljševici nisu bili posebno zabrinuti arhitektonski spomenik. A budući da je ideologija prepoznala religija opijum naroda, očuvanje crkve ne može uzeti u obzir.

Obelisk, koji stoji u središtu trga u čast primanja naslov Lenjingradu grada-heroja, otkrivena je samo u 1985. Na izgradnji spomenika radio najbolje inženjere vremena, što je bilo moguće utvrditi monolitni kip vaganje 360 ​​tona - to je djelo prvi nakon slavnog Aleksandra stup. Važno je napomenuti da prema zamisli arhitekata zvijezdom na vrhu obeliska je u skladu s broda na Admiraliteta tornja, koji ističe doprinos Sjeverna flota za ukupnu pobjedu.Trg ustanak u Petrogradu

Površina Pobuna danas

Ispod njega položi pod zemljom, jedna je od najprometnijih područja općine Admiraliteta u St. Petersburgu, koja privlači brojne turiste svaki dan. Da bi ostali u tom području može biti u hotelu ili hostelu. Troškovi hotelskog smještaja počinje od 800 rubalja po noći.

Trg Alexander Nevsky

Nevsky Trg St. Petersburga smatra duhovno središte grada, ovdje je Alexander Nevsky Lavra. Osnovan u 1710, ona je doživjela mnoge promjene, to je gotovo uništio nekoliko puta. Sada je središte hodočašća za turiste iz cijelog svijeta. I ne samo u povijesnom smislu, ali u prisustvu velikog broja ikona znamenitosti.

Površina kruga sa sjedištem u formi, unutar kojih je postolje - Alexander Nevsky spomenik na konju. Ništa manje poznati Nevski prospekt, što dovodi do trga.

Trg Senat u St. Petersburgu

Trg Povijest Nevsky

To nije bio osnovan kao zaseban entitet od samog početka. Izgrađen u 1710, samostan je imao dugo vremena prije ne-pražnjenja prostora u. Tijekom vremena, pustinja je pretvoren u Agora, koji je označio kraj Nevsky samostana Alexander, nakon čega je dobio svoje ime.

Tijekom vremena, boljševici su ga preimenovali u Red. Opet, ovo područje Neva St. Petersburgu je započela tek 1952. godine. Ali ime nije zainteresirana lovorike.

Transformira do neprepoznatljivosti agora bio dovoljno sretan u 1965, kada je most bio dovršen Nevsky. Mnoge zgrade su srušene i na njihovom mjestu pojavila prometnih petlji.

Video :. St. Petersburg. Turneja po helikoptera MI-8

Alexander Nevsky Lavra i djeluje odmah. Nevsky trg u St. Petersburgu, suprotno uvriježenom mišljenju, a ime je dobio ne zbog rijeke Neve, i to u čast Aleksandra Nevskog. Iako je naziv Zanevskaya trg nastaje iz rijeke.

Trg Neva u St. Petersburgu

Trg Senat

Uronjen u zeleni travnjak, kamenom popločane površine, krupan mramornom postolju na kojem je Petar I na konju. To je Senatski trg. Dalje - bez premca u ljepoti zgrade. Sam spomenik je možda jedan od glavnih simbola sjevernom kapitala.

Video: Laser show u Novu godinu 2016 na Trgu Palace u St. Petersburgu

To je ne samo jedna od najpoznatijih znamenitosti grada, ali i najstarije područje okruga St. Petersburgu. Osnovana je davne 1704. godine. A ime je dobio nakon postavljanja na njemu Senata u 1763-m. Sada u ovom trenutku - zgrade Ustavnog suda Ruske Federacije.

Žive u neposrednoj blizini područja je teško, jer najbliže hotelu - u roku od jednog kilometra, a njihova vrijednost nije dostupna svima. Da biste dobili isti iz bilo kojeg dijela grada - lako. Senatski trg St. Petersburg je u neposrednoj blizini metro stanice "ministarstvo ratne mornarice", Također se može doći javnim prijevozom ili automobilom. Nemojte zanemariti i planinarenje. Admiralitet četvrt poznata po skladnom arhitekturom, budući da se odnosi na najstarijem dijelu grada, izgrađena pod izravnim nadzorom Petra I.

Trg područja St. Petersburgu

Bivši Trg Decembrists

Senatski trg St. Petersburga postala prebivalište poznatom „Bronze Horseman” - spomenika osnivaču grada. Nakon što je uspostava pijedestal agora preimenovan u Petrovsky, ali narodnoj tradiciji da ga zovu Senat poraženi, a novi naziv ne drže.

Senat, kao i područje pobune Petrogradu svjedoci udara. Skupila vojsku koji je odbio zakleti na vjernost Nikole I. sto godina kasnije, 1929. godine, postao je poznat kao The Decemberists. Povijesno ime Senata Trgu St. Petersburgu ponovno tek u 2008. godini.

St. Petersburg Metro ustanak područje

Legendarni „The Bronze Horseman” spomenik Petru, ispostavilo se da nije bakar. On je baci u bronci. A kako bi se pronašli postolje za kip, bilo je potrebno dostaviti oglas u novinama. Ovo područje St. Petersburgu je omiljeno mjesto za domaće stanovništvo, žene su propisane datum dečki koji ne žele upoznati. Ovo je sasvim originalan način da odbije dečka jer je Peter bakra u sjevernom glavnom gradu.

u zaključku

Sve tri St. Petersburgu područja, što nam je rečeno u ovom članku su vidjeli razne udara i promjene režima. Isti St. Petersburg zove grad tri okretaja, jer je iz nje i stavite je početak jeseni.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
St. Petersburg tržišta: poljoprivrede, buha i buhaSt. Petersburg tržišta: poljoprivrede, buha i buha
O tome koliko je u St. Petersburgu mostaO tome koliko je u St. Petersburgu mosta
Karta Petra i izgledi za njegov razvoj MetroKarta Petra i izgledi za njegov razvoj Metro
Poznati vrtovi i parkovi SPBPoznati vrtovi i parkovi SPB
Vasilevsky Otok - strelica, Rostralna kolumna, RazmjenaVasilevsky Otok - strelica, Rostralna kolumna, Razmjena
Peterhof autocesta. Povijest i sadašnjostPeterhof autocesta. Povijest i sadašnjost
St. Petersburg: Proračun hotel za aktivan putnikeSt. Petersburg: Proračun hotel za aktivan putnike
Prevladavanje udaljenost od Moskve do Sankt PeterburgaPrevladavanje udaljenost od Moskve do Sankt Peterburga
Metro Chernyshevskaya. Najdublja stanicaMetro Chernyshevskaya. Najdublja stanica
Osnovni postupci St. Petersburg MetroOsnovni postupci St. Petersburg Metro
» » » Trg u St. Petersburgu. Trg Senat u St. Petersburg, Nevsky trg