WikiEnx.com

Ime Dan Svetlana prema pravoslavnom kalendaru

Imendan - stari kršćansku tradiciju koja predstavlja dan sjećanja na sveca čije ime se daje osobi po rođenju i krštenju. Datum proslave dana anđeo imenovan u skladu sa pravoslavnom kalendaru, popis najcjenjenijih mučenika sveca. To se događa tako da nije točno poznat, ime Redovnik je to ili ta osoba. U tom slučaju, prema tradiciji, naziv dan crkvenom kalendaru, slaviti i dan sveca, čije pamćenje je kalendar poklapa s rođendana kršćanina ili slijedi neposredno nakon njega. Stoga, unatoč ogromnim brojem rođendana za neke pojedinačne imenima, svaka osoba može biti samo jedan imendan

godišnje, što se utvrđuje u skladu s memorijom od dana jedan od redovnika.

Video: Ime dan Victor

Imendan Svetlanaime Svetlana vrijednost

Video: Tajna Yury

Ime Dan Svetlana imaju presudnu važnost u oblikovanju obilježja djeteta karaktera. Beba rođena takav dan, od rođenja utvrđene određene osobne karakteristike i kvalitete. Podrijetlo naziva Svetlana Ona ima slavenske korijene. Djevojka po imenu, iz djetinjstva razlikuje prilično kontroverzna. Činjenica da je to vrlo visoko mišljenje o njegovoj osobi, iako joj je učenje medij i nema posebne sposobnosti koje će vam pomoći ističu među svojim vršnjacima. Na poslu i kod kuće, ona je vrlo zapovjednički, a ona je dobro. Istovremeno Svetlana - vrlo ljubazno i ​​iskrena osoba, spremna pomoći čak i stranac. Kao mlada djevojka promatra njezin izgled, uvijek nastoji biti trend. Svetlana voli komunicirati s ljudima, ženske društvo je manje zanimljivo. Ona uvijek zna kako učiti iz grešaka i da je spremna da se drastično promijeniti način života, ako je to potrebno. Na primjer, za promjenu posla, postaju mekši i društven. Najvažnije je znati djevojka slavi rođendan party Svetlana da joj je sreća ovisi samo o sebi. Dakle, prije nego što se oženio, djevojka treba osigurati da njezin ljubavnik - dobar čovjek, a on ju je volio za real. Bila je vrlo diplomatski u suočavanju s in-zakoni, tako da je, u pravilu, vrlo draga svekrva i tasta. Svetlana jako vezan za svoju djecu, radi sve što je moguće kako bi im dati izvrsnu obrazovanje. Dobra domaćica i vjerna supruga.

Svetlana rođendan na crkvenom kalendaru

Video: 007 Ime značenje, Igor

Ime dan na crkvenom kalendaru, Svetlana

Naziv je Svetlana je skovao AH Vostokov i prvi put korišten u ljubavi „Svetlana i Mstislav” na kraju 18. stoljeća. Nadaleko poznat nakon objavljivanja imena postala poznata balada „Svetlana” V. Zhukovsky. To je bio korišten u opće prakse tek nakon Oktobarska revolucija, kada je crkva uklonjena ograničenja na imenovanje običnih ljudi svetih imena. Popularnost mu je donio vrijeme Staljina, kada je imenovan kći poznatog političara. Milozvučan oblik jezika i jednostavan naziv zvuči to pridonijelo brzom širenju među ruskog stanovništva.

Naziv dana u crkvenom kalendaru

Ime Dan Svetlana tradicionalno obilježava u čast dvojice najpoznatijih pravoslavnih svetaca. 26. veljače - Dan sjećanja na velečasnog Svetlana Palestinca. 2. travnja slavi imendan rimski Svetlana.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kada i kako je dan anđeo IreneKada i kako je dan anđeo Irene
Kad su slavni dani Anna AngelKad su slavni dani Anna Angel
Imendan George. Dani rođendan George (Jurij)Imendan George. Dani rođendan George (Jurij)
Kako se zove dan Elena? Idemo saznatiKako se zove dan Elena? Idemo saznati
Angel Dan i ime NikoleAngel Dan i ime Nikole
Imendan roman. Datum rođenja u pravoslavnom kalendaruImendan roman. Datum rođenja u pravoslavnom kalendaru
Kada je naziv dan Denis?Kada je naziv dan Denis?
Naziv dana u ožujku. Kalendar pravoslavnih imenaNaziv dana u ožujku. Kalendar pravoslavnih imena
Ime dan na crkvenom kalendaru VyacheslavIme dan na crkvenom kalendaru Vyacheslav
Ime dan Igora u pravoslavnom kalendaruIme dan Igora u pravoslavnom kalendaru
» » » Ime Dan Svetlana prema pravoslavnom kalendaru