WikiEnx.com

„Zhuravinka”: sokovnik i hrana procesor u jednu bocu

Sezona berbe i pripreme za zimu - možda favorit ruralnih stanovnika i ljetnih stanovnika. Konačno možete vidjeti rezultat svog rada i truda, te ih poštovati. Međutim, problem je dovoljno, jer je potrebno imati vremena za obradu velikih količina proizvoda brzo i učinkovito, tako da nije pogoršalo i nije bio uzaludan. U ovom slučaju najbolji asistent - nalaziti sokovnik. Tržište domaćih i stranih kućanskih aparata svake sezone nas oduševljava s novim i novim poboljšanim modelom, a sokovnik danas - to je gotovo univerzalni uređaj za obradu povrće, voće i bobice bilo tvrdoće iu bilo kojoj količini. Nudimo da se na bjeloruski marke „Zhuravinka”. Sokovnik ovaj model, više od godinu dana je vrlo popularna među potrošačima.

Video: Sokovnik zhuravinka.flv

Zhuravinka sokovnikSokovnik „Zhuravinka”: princip radaKao i mnoge druge slične modele „Zhuravinka” ima sljedeći raspored: snažan električni motor spojen na centrifugi. Dnu centrifuge - u većoj disk i zidovi imaju strukturu mreže. Dobivanje unutra, povrće ili voće je tlo na ribež, ta masa pod utjecajem centrifugalna sila pritisne na zidovima i tako izdvaja sok, koji se prikupljaju u posebnom spremniku. „Zhuravinka” - sokovnik, koji je također opremljen s odjeljak za prikupljanje kolač i ima dodatnu funkciju rezanja i rezanje na kriške.

sokovnik recenzije Zhuravinkatehničke karakteristike

Uzimajući kao primjer takvog modela kao cijeđenje „Zhuravinka-102”, sljedeći aspekti mogu se razlikovati u uređaju i rad:

  1. Snaga uređaja - 120 vata.
  2. Visoki kapacitet omogućuje stisnuti malo manje od 1 kg čistog soka po minuti (u 830 g).
  3. Sok se dobiva čisti od 92% po učinkovitosti ekstrakcije od 50%, odnosno komina može ponovno koristiti.
  4. „Zhuravinka” - sokovnik ima plastično kućište, a na pola metra fleksibilni kabel, što olakšava rad i održavanje aparata.
  5. Nekoliko prilozi na raspolaganju u kompletu, napraviti sokovnik je gotovo univerzalna: možete dobiti ne samo čisti svježi sok, ali i velike ili sitno nasjeckajte povrće i voće, izrezati ih na kriške ili samljeti

sokovnik 102 ZhuravinkaSokovnik „Zhuravinka”: potrošačke recenzije

Video: Sokovizhimalka

Analizirajući odgovore stvarnih kupaca, osoba testiranje aparata na mom imanju, skoro smo nismo našli negativan. Točnost, jednostavnost rada i održavanja, visoke učinkovitosti ekstrakcije, uštedu energije, jednostavnost uređaja - sve to „Zhuravinka”, sokovnik, koji mnogi nazivaju sadašnje hrane procesor. Jedina stvar koja malo zbunjen vlasnici tih modela - to je malo ružan uređaj. Elegantan i ergonomski dizajn nećete vidjeti ovdje, pa je vjerojatno da će biti u mogućnosti riješiti takav sokovnik na istaknutom mjestu u kuhinji. Ali, to se plaća za sebe mnogo puta njegovu učinkovitost i izdržljivost. Dakle, ovi modeli su prilično vrijedan pažnje i ulaganja novca.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lijek „niacin”: upute za uporabu. Vitamin B3 (niacin) - svjedočenjeLijek „niacin”: upute za uporabu. Vitamin B3 (niacin) - svjedočenje
Zašto u uho klikova?Zašto u uho klikova?
„Nijinsky” krastavac salata: biljna poslastica zimi„Nijinsky” krastavac salata: biljna poslastica zimi
Uzbudljive filmovi o budućnostiUzbudljive filmovi o budućnosti
Domaći kotlovi. Crteži domaće kotloviDomaći kotlovi. Crteži domaće kotlovi
Lijek „magnezijev sulfat”: upute za korištenjeLijek „magnezijev sulfat”: upute za korištenje
Preobraženje Gospodnje - blagdan vizualnog fenomena Božjeg Kraljevstva na svoj zemljiPreobraženje Gospodnje - blagdan vizualnog fenomena Božjeg Kraljevstva na svoj zemlji
Ženske ljepote: što učiniti ako je lakat granatama?Ženske ljepote: što učiniti ako je lakat granatama?
Zašto hodanje golubovi kimnuti? Objašnjenje u biologijiZašto hodanje golubovi kimnuti? Objašnjenje u biologiji
Kako zatvoriti za zimske rajčice na grožđe?Kako zatvoriti za zimske rajčice na grožđe?
» » » „Zhuravinka”: sokovnik i hrana procesor u jednu bocu