WikiEnx.com

Koji su savjeti za mljevenje zemler, Vitek i drugih marki

Kuhinjski aparati trebao biti višenamjenski. To štedi prostor u kuhinji. Za mljevenje mesa s velikim brojem različitih priključaka može se zamijeniti sjeckalica za hranu

i smanjiti vrijeme potrebno za kuhanje večere. Neki proizvođači, pored standardnog seta, u ponudi kupnju potrebne priloge za mljevenje mesa. Prije odabira brusilica potrebno je definirati one mlaznice koje moraju biti prisutni na vašem vozilu ili se mogu kupiti zasebno.

Mnoštvo mlaznica

Svi priključci za mljevenje mesa su podijeljeni u kategorije tih proizvoda, prerade kojima obavljaju:

  • prerada mesa i ribe;
  • rezanje povrća i voća;
  • oblikovanje proizvoda tijesta;
  • formiranje diskove.

glava za brusilicu

Obično mljevenje moćniji od hrane procesora, tako da oni mogu reciklirati više proizvoda. Posebne priloge za mljevenje mesa omogućuje obiteljima da se preinačiti izbornika značajno. Tijekom praznika sjeckalice spašavanja koja štedi vrijeme za pripremu mnogih jela, jer ubrzava obradu proizvoda.

Nisu svi modeli imaju različite mesa brusilice diskova. Samo nekoliko proizvođača stalno poboljšanje njihove tehnike i objaviti nove modele ili mijenjati već izdana. Na primjer, priključci za usitnjavanje mesa Zelmer zadiviti svojom raznolikošću i izrađeni od kvalitetnih materijala koji će trajati dugo vremena.

Riba i meso

Za pripremu mesa ili mljeveno riblje meso brusilice su u noževima i rešetke s rupama različitih promjera. Perforirane rešetke omogućuju da se konačni proizvod dobije željeni stupanj obrade: od malih komada kaše stanje.Head brusilica kocke



Mnogi moderni mlin opremljen kebbe mlaznicu, koja omogućuje da se pripreme šupljeg kobasica meso. Dobiveni proizvod punjen s bilo punjenjem i pržena.

Naglavak, koji omogućuje da se pripreme domaće kobasice je cijev koja pristaje oblik kobasica. Hostesa treba samo pogledati na jedinstvenom punjenje mljevenim obliku.

Pakiranje za povrće i voće

Ova vrsta mlaznica odnosi ovoscheterka. To je šuplji cilindar, koji je na sve strane ima rupe, omogućujući trljanje razno povrće: mrkva, repa itd Obično mljevenja opremljen s finu i grubu ribež ...mašina za mljevenje mesa s privitkom za povrće

Posebno mlaznica se koristi u pripremi krumpira palačinke, se također odnosi na ovoscheterkam. To je preko mnoštva malih rupa površine. Shredder vam omogućuje da brzo rasturati kupus i ostalo povrće za salate, juhe, kolače i tako dalje. D. Kao što plovka, je velika i mala.

Mlaznica za kockice za mljevenje mesa nalazimo samo u novim modelima. To vam omogućuje da brzo izrezati na proizvode za salate i druga jela. Prilikom odabira brusilicu s mlaznicom treba obratiti pozornost na količinu primljene kao rezultat kocke.

Mlaznica-sokovnik brusilica omogućava vam da pripremite sok od bobica, mekih voća i povrća. Postoje dvije vrste sokovnika: pritisnite cjediljka za agrume za bobice i rajčice. Obično je uključena samo jedna vrsta sokovnika, ali neki modeli imaju oba ili imaju priliku kupiti svoju tdelno.

miješenje

Ova vrsta mlaznica se koristi tijekom kuhanja tjestenine. Oni omogućuju vam da oblikuje tijesto za domaće rezance, špagete, ravioli i druge tjestenine. Oni mogu biti izrađene od plastike ili čelika. Prilikom odabira modela s plastičnim diskovima treba obratiti pozornost na kvalitetu materijala. Tanki i fleksibilni mlaznice na kraju može promijeniti oblik pod pritiskom previše gusta tijesta.

priključci za mljevenje zelmer

Najveći izbor pogona prikazana je u Kenwood marke modela, koji je dugo etablirala kao proizvođač visoko kvalitetnih i funkcionalnih kuhinjski aparati. Njegov sastav ima brusilicu, idealan za profesionalce i omogućiti tijesto kuhati razne proizvode, od jednostavnih domaće tjestenine s kovrčavom tjestenine.

Formiranje glave za brusilicu

Ova vrsta mlaznica koje se koriste u procesu oblikovanja gotovih proizvoda iz usitnjene i tijesta. Na primjer, to može pomoći da se formira lijepa meso ili ribu pljeskavice istu veličinu i gustoću.

Prešanje miješenje su disk ili ploča (ovisno o modelu mljevenja), koja ima jedan ili više otvora u obliku. Samo pogodan za kul umijesi tijesto, inače proizvod neće biti u obliku koji je zamislio.

Formiranje gotovog proizvoda također uzima puno vremena u kuhinji. Brusilica s prešanje mlaznica nekoliko puta ubrzati proces kuhanja hamburgere, kekse i tako dalje. D.

Kako odabrati mlaznica?

Svaka je opremljena s modernim helikopter baznih mlaznica (perforirane diskovi), a ima i nekoliko posebno.

Voditelj meso brusilica sokovnik

Izbor mamaca treba temeljiti na gastronomske sklonosti obitelji. Za mljevenje mesa s privitkom za povrće uključena je izabran od strane onih koji imaju puno vremena troši na rezanje povrća. Ljubitelji svježeg soka s press fit model za citrusa ili voćni sokovnika.

Brusilica s velikim različitim alatima, a cijene će biti skuplji. Stoga, treba obratiti pozornost na modele s mlaznica, koji su stvarno potrebno. Važan detalj je mogućnost naknadno priloga za mljevenje potrebnih u budućnosti. Na primjer, mnogi savjeti za Zelmer strojeva mljevenje mogu se kupiti zasebno.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako kuhati ribe kolačaKako kuhati ribe kolača
Industrijska brusilica mesa. Oprema za prehrambenu industrijuIndustrijska brusilica mesa. Oprema za prehrambenu industriju
Jednostavan recept za kekse kroz mljevenje mesa. Postupak pripraveJednostavan recept za kekse kroz mljevenje mesa. Postupak priprave
Kako kuhati kupatyKako kuhati kupaty
Jelo i mlaznice „kebbe”Jelo i mlaznice „kebbe”
Karakteristike mesa brusilice „Belwar.” Priključci za mljevenje…Karakteristike mesa brusilice „Belwar.” Priključci za mljevenje…
Priključci za mljevenje s metalnim zupčanicima: savjete o odabiru, raznolikost, a posebnoPriključci za mljevenje s metalnim zupčanicima: savjete o odabiru, raznolikost, a posebno
Električni mašina za mljevenje mesa „Axion”: mišljenja. Iževsk brusilica…Električni mašina za mljevenje mesa „Axion”: mišljenja. Iževsk brusilica…
Priključci za mljevenje "MOULINEX ME-4061": mišljenja. Nož, alati, rezervni dijelovi za…Priključci za mljevenje "MOULINEX ME-4061": mišljenja. Nož, alati, rezervni dijelovi za…
Slasni recepti: ogrozd pekmez, prošli kroz mljevenje mesaSlasni recepti: ogrozd pekmez, prošli kroz mljevenje mesa
» » » Koji su savjeti za mljevenje zemler, Vitek i drugih marki