WikiEnx.com

Industrijska brusilica mesa. Oprema za prehrambenu industriju

kuhinjski aparati segment odnosi se na područja koja pridonose tehnički napredak. Mikrovalne pećnice, hladnjaci, struju i plin peći često obdareni prve inovativne tehnologije, koja se dalje proširiti na druga vozila. U tom smislu, industrijska brusilica - jedan od najzahtjevnijih sklopova, jer ne samo pružiti osnovni set kulinarskih operacija, ali i za održavanje optimalne performanse za napajanje. Ugostiteljski objekti, linije za proizvodnju kobasica i drugih područja prehrambene industrije aktivno koristiti mogućnosti proizvodnje za mljevenje mesa, uz povećanje kvaliteta proizvoda

i stopa proizvodnje.

Video: oprema za mesnu industriju

Oprema za prehrambenu industriju

industrijski mlin

Tehnološka opremljenost poduzeća, čija djelatnost se odnosi na proizvodnju prehrambenih proizvoda, je opsežna i raznolika. To znači da za pripremu proizvoda i opreme za kuhanje i posluživanje sustava. Konkretno, prehrambena industrija uključuju postavke kruh, pritisnite za meso, mješalice, ravioli strojeva, tenderayzery, mješalice, mješalica, model što te mnoštvo višenamjenskih vozila. Ovo ne uključuje uređaje koji pružaju pakiranje gotovih proizvoda, čišćenje kuhinje alata, obuke primarnih proizvoda, i tako dalje. N.

U tom kontekstu je helikopter ne doživljava kao važan element od proizvodnih pogona, međutim, nije moguće bez provedbe većine kulinarskih lanaca u kojima se pretpostavlja uporabu mesnih proizvoda. Osim toga, industrijski Meso brusilice električna nije ograničena na preradu mesa za proizvodnju mljevenog mesa - njegova struktura također omogućuje samljeti ribe, povrća i voća.

karakteristike uređaja

industrijski električni mlin

Do danas, mehanička jedinice su još neki zahtjev, ali je trend u ovom segmentu je evidentno. S druge strane, stabilna potražnja za električne modele, dizajn što je važnije. Te bi trebao početi s razlikovnih obilježja. Tako je, u usporedbi s mehaničkim analogni električni industrijski priključci za mljevenje ima metalnu ili plastičnu vrat bez proširenja na vrhu. To je također gurnuo ladicu za prerađenog mesa.Glavna značajka je pokretač, koji u nekim verzijama dopunjuje ventilator za hlađenje. Ostatak uređaja za montažu je prilično jednostavna: aluminija ili čelika tijela sadrži vijak posebne noževa i stezni vijak. Osim toga, moguće prisustvo noža rešetke i element bodovanja.

Sigurnost sigurnost

Industrijska primjena električne mljevenje mesa može pružiti različite sustave zaštite Motor se pregrijava. Modeli su dostupni na ruskom tržištu, to je opremljen sa dva mehanizma, koji štite stroj u slučaju problema prerade mesa. Na primjer, ako se zaglavi kosti ili rana niti ometati okrenuti vijak mehanizme. U prvom slučaju brusilica isporučuje s plastičnim zupčanicima na vijak i mjenjača, koji je posebno break down, objavljivanju vrata. Kao rezultat toga, motor se ne pregrijava, a za zamjenu zupčanici imaju tendenciju da imaju drugi set.

oprema za prehrambenu industriju

Drugi princip na kojem chopper industrijska čuva od neuspjeha električnog motora, osigurava nazočnost-prekidač spojke. Njegova funkcija je također prestati odnos između motora i radnih tijela - osnovna spojka otvara, a pogon vijak, koji je tada ljenčari.

kompletan set

Objavio tri obloge od mesa brusilice, dizajnirane za profesionalnu uporabu. Standardna oprema stroja sastoji se od jednostranog nož, vijak i naribati. To je jednostavno skup mehanizama, optimalno za male Diners i kafića.

Industrijska cijena brusilica

Dalje o složenosti opreme se zove „poluunger”. Ova specifikacija uključuje vijak i reverzibilni noževa za industrijske mljevenje strojeve koji mogu biti instalirani nakon bodovanja komponente. Značajka takvih modela je mogućnost odvajanja mesa izravnom brušenje.

Komponente „Unger” karakterizira prisutnost dva rešetke (velike i male), i dvosmjerni vijka nožem. Kvaliteta izrade ovog ostvarenja je slična drugoj konfiguraciji, ali njegov dizajn s dva bara proširuje operativne sposobnosti.

Snaga i performanse

Pravilno korelacija od uvjeta za proizvodnju volumena proizvoda sa značajkama jedinice će se riješiti moguće probleme u radu. Općenito, oprema za prehrambenu industriju u početku fokusirala na obradu velike količine proizvoda. Ipak, postoji razlika u poduzeću ugostiteljstvu opskrbe razmjera i dostaviti malu blagovaonicu i trgovinu - iz tog razloga, trebali biste odrediti snage brusilicu.

rezervni dijelovi za industrijske brusilice

O obavljanju postoje četiri kategorije jedinica. Ova brusilica sposoban isporučiti do 50, 150, 300 i 600 kg mljevenog mesa po satu. Što se tiče snage potencijalne industrijske brusilica može dokazati pokazatelje 1,5-3 kW. Dovoljno je da služi kobasica trgovine, rade oko sat.

Video: Klanje i primarna prerada peradi

Greške i popravci

Složenost opreme za obradu mesa uzrokuje prilično jasna pravila rada. Ipak, postoji problem koji se ne može osigurati od. Obično popravak industrijskih mlinova izvode kada ne pomaže čišćenje dužnost. Među glavnim uzrocima kvara je izolirana pukotine u zglobovima, oštećenje zupčanika, nije uspio motor i problemi s rezanjem mesa za nadev.

Video: Industrijska proizvodnja pelmeney_ravioli

Ovisno o kvara sustava zaštite na vijak ili reduktor mjenjača, kao što je već navedeno, može biti zbog kašnjenja u obradi mesa - u ovom slučaju može se zamijeniti elementima alternativni set. Isto vrijedi i za druge radnje popravka - uvijek mora biti spreman na rezervne dijelove za industrijske brusilice, uključujući - pogonske osovine, blokovi, vijak elemente, noževi, rešetke cijevi i drugih elemenata. Prisutnost takvog skupa će omogućiti da se motor nositi s popraviti, zamijeniti ili popraviti tupi nož, obnoviti vezu, i tako dalje. D.

noževi za industrijske mesa brusilice

Mlaznice za meso brusilice

Proizvođači industrijskih brusilice imaju tendenciju proširiti svoje funkcionalnosti, ne samo povećanjem strukturne mogućnosti, ali i zbog raznih vezanosti. Konkretno, moderne jedinice setove sadrže posebne kupatnitsy - to dodatak koji vam omogućuje da ispunite kobasica meso ili kobasice.

Postoje i druge alate pomoću kojih industrijska helikopter preuzima novih funkcionalnih svojstava. Mlaznice se mogu razlikovati i vrsti proizvoda proizveden. Neki uređaji omogućuju preskočiti meso, ribu ili povrće kroz ribež, drugi modeliranjem na principu zajedničkih mljeveno rezanci u jednakim dijelovima, a treći i radila kao sokovnik.

popravak industrijskih brusilice

zaključak

Procjena prednosti i mogućnosti stručnog mljevenje, siguran sam da će mnogi žele imati stroj kod kuće, iako je odluka da kupi takve modele po potrebi, a, kako komercijalnih i javnih poduzeća. O tome svjedoči i činjenica da je industrijska mašina za mljevenje mesa, čija cijena varira od 25 do 40 tisuća. Trljati. u prosjeku, vrlo koristan u redovitim proizvodna ciklusa. To plaća za sebe u kratkom vremenu, a ako puni potencijal stroja, stavljajući ga i srodnih kulinarske operacije, možete to učiniti bez druge industrijske opreme na radnom mjestu. Na primjer, funkcija za rezanje, rezanci, kobasice i okruglice i omogućiti za određene modele profesionalnih brusilice. Opet, glavna stvar - da se usporediti zahtjeve proizvodnje i funkcionalnosti opreme.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tehnologija proizvodnje hraneTehnologija proizvodnje hrane
Za ravioli oprema: proizvodnju, oblikovanje i proizvodnju. Oprema za proizvodnju okruglicaZa ravioli oprema: proizvodnju, oblikovanje i proizvodnju. Oprema za proizvodnju okruglica
Sumporna kiselina. Metode pripreme. primjenaSumporna kiselina. Metode pripreme. primjena
Kada obilježavanja Dana lake industrijeKada obilježavanja Dana lake industrije
Koji su savjeti za mljevenje zemler, Vitek i drugih markiKoji su savjeti za mljevenje zemler, Vitek i drugih marki
Tehnološka oprema - to je ... Glavna tehnološka opremaTehnološka oprema - to je ... Glavna tehnološka oprema
Tehnološki procesi i oprema za proizvodnju hrane pekarskih proizvoda.Tehnološki procesi i oprema za proizvodnju hrane pekarskih proizvoda.
Obračun troškova proizvodnje - definicija i metodeObračun troškova proizvodnje - definicija i metode
Priključci za mljevenje "MOULINEX ME-4061": mišljenja. Nož, alati, rezervni dijelovi za…Priključci za mljevenje "MOULINEX ME-4061": mišljenja. Nož, alati, rezervni dijelovi za…
Grane industrijske sfere. Klasifikacija industrijeGrane industrijske sfere. Klasifikacija industrije
» » » Industrijska brusilica mesa. Oprema za prehrambenu industriju