WikiEnx.com

Za ravioli oprema: proizvodnju, oblikovanje i proizvodnju. Oprema za proizvodnju okruglica

Ritam suvremenog života tako brzo da ponekad nemaju dovoljno vremena za pripremu osnovnu korisne večeru nakon posla. I premda mnogi pate od nje, ali ne i proizvođači poluproizvoda. Proizvodnja u nizu „toplo-up akt (pržena, kuhana) i jeli” postaje svaki dan sve više i više popularan i tražen. A ako želite nabaviti svoj posao, trebali biste odabrati prehrambenu industriju. Bez novog kaput možete učiniti na mjestu na odmoru ne ide, ali gladni, malo tko bi se složio. Dakle, kupci će uvijek biti.Oprema za raviole

Knedle - proizvod s visokim zahtjevima

Samo mali postotak domaćice koje se bave modeliranjem kod kuće. Dakako, trgovine okruglice ne idu na bilo koju usporedbi s onima koji su s ljubavlju u vlastitoj kuhinji. Ali, kao što je gore spomenuto, vrijeme za kulinarske eksperimente su sve manje i manje - morate raditi i zaraditi novac za život. Dakle, proizvodnja poluproizvoda - odlična ideja za pupi poduzetnik. Oprema za ravioli - i zaseban glavni predmet izdataka u ovom slučaju. No, prije nego što razmotri ovo pitanje detaljnije, potrebno je znati gdje i kako početi.

Video: Proizvodnja peljmeni. Knedle stroj.

ravioli proizvodnje - profitabilan posao

Koje su prednosti ove ideje:

 • Ne previše start-up kapital (oprema za raviole uzima najveći dio ulaganja).
 • Izostanak sezonske čimbenike.
 • Visoka potražnja za takvim proizvodima.
 • Dobro profitabilnost.
 • Mogućnost daljnje širenje asortimana (to može biti naknadno knedle, palačinke, naljepnice, i tako dalje. D.).
 • Pristojan maržu na gotovom proizvodu.

visoka razina konkurencije može se pripisati nedostacima poslovne ideje. Ali objavljivanju kvalitetan proizvod, od vas će biti u mogućnosti naći svoju nišu, bez ikakvih problema. Dakle, otvaranje trgovine zahtijeva s jednim vlasnikom, pretraživanje prostorije ispod dućana. Dalje, morate kupiti opremu za proizvodnju raviola.

Oprema za prešanje peljmeniPrvo smo razmotriti mogućnost otvaranja veliku trgovinu. To jest, mi se pogled na procesnom lancu, koja je, zapravo, i recite nam što oprema će vam trebati za izradu knedle.

Prva faza

Pretpostavlja se iskoštavanja i siječenje lešine. To je samo ako koristite prirodno meso za punjenje, za kvalitetu koje će biti u mogućnosti odgovoriti kasnije. Trebat će vam tablicu hrane od nehrđajućeg čelika za rezanje proces, kuke za iskoštavanja trupova, kao i niz profesionalnih noževa. Sva ova oprema će vas koštati u prosjeku od 10 tisuća rubalja.U prvoj fazi ćemo obraditi ne samo meso, nego i brašno. To mora biti očišćen (prosijan) prije gnječenje tijesta. Ako se odlučite za to „zastarjela” način - ručno, možete dobiti vrlo teško i dugo. To jest, samo koristiti veliki ekran. Metoda je pogodna za male trgovine.

Bolje je kupiti brašno sita. Počnite s malim modela s kapacitetom od 150 kg na sat. Takva oprema knedle koštati oko 22-25 tisuća rubalja. Da, zadovoljstvo ne zvati jeftino, ali odustati fizički rad.

Drugi dio

Ovdje, kao iu prethodnom slučaju, dva procesni koraci su izolirani. Mi smo počeli s pripremom mljevenog mesa. Meso u ovom trenutku ste već učinili. To treba dobro brusilica. industrija agregati predstavljen veliki izbor. Kina je, naravno, zadovoljan s niskim cijenama. No, europski proizvođači nude višu kvalitetu opreme. brusilica cijena obično ovisi o dva parametra: zemlji podrijetla i moć uređaja. Osnovna brusilica može dati oko 120 kilograma mljevenog mesa po satu. No, ponekad to nije dovoljno za velike trgovine. Stoga je potrebno tražiti učinkovitiju opremu za raviole. Cijena mesa brusilice počinje s 25 tisuća rubalja, i izlaz - 200 kilograma na sat. „Kineski” kapaciteta do 120 kilograma košta u prosjeku 10-13 tisuća.

Video: Izrada okruglice "modeliranje ruka" okruglice stroj HLT-700 XL ANKO

Oprema za proizvodnju okruglicaOprema za proizvodnju knedle, cijena je još veća, to meso mikser. Ručni model će koštati 10 tisuća, a mehanizirani proces će pružiti mogućnost, trošak koji je - od 30 tisuća.

Dakle, uz meso i meso smo shvatili, sad što se tiče tijesto. Tu su i opcije. Najviše optimalna - uređaj za proizvodnju tijesta 150 kilograma po satu. Takav stroj može imati različite funkcije miješanja: C-oblika, oštrica, cik-cak. Prosječna serija vrijeme je 15 minuta. Koliko je to oprema za proizvodnju knedle? Cijena je prosjek od 36 tisuća rubalja.

Treća faza

To pretpostavlja izravnu proizvodnju peljmeni. Postoje dvije opcije:

 • U mini-radionicu o posebnom uređaju najprije nastaje prazan, a zatim ih predaje doleplivayut. Međutim, to je također pogodan za velike poduzetnike. Na ovaj način, pripremite žličnjake premija. Ova opcija je atraktivan niska cijena.
 • Mehanizirani proces će zahtijevati kupnju posebnog aparata, proizvodnju i oblikovanje, te sleplivanie.

U načelu, oprema za prešanje peljmeni, koja bi odgovarala svoju cijenu, odaberite lako. Na primjer, ako privlači opcije doleplivaniem, preporuča jedinice tipa JGL-135. Njihova cijena je oko 80 tisuća rubalja. U jednom takvom stroju proizvodi 135 raviole da je ime implicira, težinu svakog od njih - oko 10 grama.

Oprema za proizvodnju okruglicama cijeneNo, univerzalni uređaji za cijenu modeliranje okruglicama opisuje kao vrlo skupo. Na primjer, kineski model uređaja, te obavlja oblikovanje i sama sculpting, vrijedan 800 tisuća rubalja. Teže poduzetnik je vjerojatno da će nadvladati takve iznose.

Četvrta faza

Isporuka gotovih proizvoda u zamrzivačima. Potrebno je provesti zamrzavanje ravioli na -18 stupnjeva i stavite ih u hladnjak. Takva oprema košta puno okruglicama. Ako govorimo o minimalnoj cijeni sve što je potrebno za zamrzavanje i skladištenje, ona počinje od 200 tisuća rubalja.

Oprema za raviole kod kuće

Ako se odlučite na mjesto za organiziranje malu radionicu za proizvodnju poluproizvoda vlastitoj kuhinji, količina opreme će biti manji, međutim, kao trošak njega. Morate kupiti horizontalne mikser. Nije potrebno trošiti novac na skupe modela pogodnog za velike biljke. Vi svibanj biti u mogućnosti kupiti odgovarajući mješalica za dom 30 tisuća rubalja. Izlazi jedan serija 8 kg tijesta.

Što ostala oprema potrebna? List s - nužan atribut home business. Netko kao stjecanje može činiti suvišnim. Ali, kao što praksa pokazuje, to je vrlo teško za ručno i obraditi tijesto za dugo vremena. Kako odabrati ovaj uređaj? Testoraskatki različite vrste posla i širinu osovine. Pogledajmo ove opcije.

Od širine vratilo to ovisi o tome veličini „slikanje” da dobijete na kraju. Vrsta posla pokazuje da li je mjesto tijesto između valjaka sami ili ćete morati obratiti ovom posebnom olovkom. Ovdje, također, ne mora nužno kupovati skupe modele. Na primjer, najjednostavniji mehanički ImperiaTitania, širine vratila od 15 centimetara, košta samo 2.000 rubalja.

Priključci za mljevenje i zamrzavanje oprema za dom

Vaš dom Model nije pogodan za proizvodnju čak malim serijama od okruglica za prodaju. No, ne očajavajte. Čak je i talijanski, prihvatljiv izvedba modela mogu se kupiti za oko 25 tisuća rubalja. Riječ je o mljevenje mesa Fimar 12 / S. U sat vremena ona pomiče do 160 kilograma mesa.

Oprema za prešanje peljmeni cijeneZamrzavanje opreme za knedle kod kuće, cijena koja je također zainteresirani za pokretanje poslovanja, stajat će najmanje 17 tisuća rubalja. To je trošak škrinju za zamrzavanje „snijega” koji drži 400 litara. Postoje mogućnosti i skuplji. Na primjer, Polair kamera je 53 tisuća rubalja, ali njegov kapacitet - 700 litara.

Koje druge opcije su tu

Ako ne želite naučiti struke biznismen, ali češće samo žele ugoditi Knedle kućanskih domaći, ne morate kupiti sve gore navedene opreme. To će biti dovoljno električna Pelmennica. Ova jedinica prima urlati recenzije, domaćica ga je pohvalio za njegove mnoge prednosti.

Početna elektropelmennitsa: Prednosti

 • Brzina proizvodnje na vrhuncu proizvodnje.
 • Svaka okruglica je idealan oblik.
 • Priprema obroka ne uzeti puno vremena i truda.

Oprema za ravioli cijeniJedina stvar koja može uplašiti - cijena. No, nakon što je kupio takvo što, od vas će biti u mogućnosti u svakom trenutku razmaziti svojim najbližima ukusne, mirisne domaće raviole. Takva oprema - veliki dar. Ali nemojte biti u zabludi tako da ga odaberete?

važan kriterij

 1. Broj stanica. Što više, to bolje performanse uređaja. No, takvi uređaji su često previše glomazan za male kuhinje. Početna model može oslijepiti oko 14 kilograma proizvoda po satu. Slažem se, to je dovoljno da nahrani ne samo kućanstva, ali i posjetitelje.
 2. Materijal. Najjeftiniji model je izrađen od plastike, koja ne dodaje kvalitetu na njega. Najbolja opcija - od nehrđajućeg čelika Pelmennica. A aluminijski Instrument ne lijepi tijesto.
 3. Obrazac. Ovo nije najvažniji kriterij. Ali, ako ste zabrinuti zbog situacije u kuhinji, trebali biste uzeti u obzir unaprijed Pelmennica što oblik: ako ste odabrali kvadrat, krug, i drugi.
 4. Veličina stanica. Standardna verzija - 5 za 5 centimetara. No, ako želite verzija s različitim karakteristikama, to će također biti.
 5. Pomoćni elementi. Njihova prisutnost je uvijek utječe na cijenu uređaja. To može biti jedna žlica za meso, sve vrste mlaznica, anti-slip noge i tako dalje.
 6. Cijena. Oprema za oblikovanje knedle kod kuće je drugačiji trošak. Ako je proces automatiziran, to je takav užitak od 15 tisuća rubalja. Ako imate za kretanje kroz tijesto pomoću posebnog olovku, možete pronaći opciju i za 2000. godinu.

Oprema za raviole kod kuće

Kako koristiti elektropelmennitsey

Ovo nije velika stvar. Morat ćete kuhati jaja, vode i brašna tijesto i nadjev. Spreman tijesto sloj podijeljen u približno jednakih dijelova. U posebnom obliku korita stavljen nadjev. List tijesta i umeće se u uređaj. Na izlazu dobiti platno knedle sa mljevenim mesom unutra, da li su na utor za jednostavno podijele po komadu proizvoda. Takva oprema za prešanje peljmeni domaćice zove pravi spas. Nakon isteka sata, a vi ćete biti u mogućnosti ispuniti hraniti svojim kućama.

nalazi

Dakle, oprema za prešanje peljmeni - nužan stvar u kuhinji. To se posebno odnosi na poduzetnike koji žele raditi na proizvodnju na industrijskoj razini. „Knedle” posao, kao što praksa pokazuje, korisno i isplativo. Mini-trgovina moguće je organizirati uz početni kapital od 25 tisuća kuna. Dolara. Takva ulaganja će se isplatiti za prosječno 8 mjeseci. A onda će početi primati neto dobit. Vi samo možete kupiti opremu za proizvodnju ravioli i knedle, te dodatno proširiti paletu proizvoda.

Video: knedle uređaj 90 JGL (AR) - izrada peljmeni ručnim prešanje

Oprema za proizvodnju okruglica i okruglicamaSretno vam u vlastitoj kuhinji i na industrijskoj skali. Glavna stvar - da odluči, a onda ćete uspjeti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kuhanje knedle u multivarka „Redmond”Kuhanje knedle u multivarka „Redmond”
Ukusna knedle s krumpirom i gljivamaUkusna knedle s krumpirom i gljivama
Okruglice pržene u tavi.Okruglice pržene u tavi.
Kuhanje knedle s kupusom na obiteljsku večeruKuhanje knedle s kupusom na obiteljsku večeru
Kako oblikovati knedle brzo i učinkovito? Kako oblikovati knedle?Kako oblikovati knedle brzo i učinkovito? Kako oblikovati knedle?
Industrijska brusilica mesa. Oprema za prehrambenu industrijuIndustrijska brusilica mesa. Oprema za prehrambenu industriju
Meso: recikliranje. Oprema za obradu mesa, peradi. Proizvodnja, skladištenje i prerada mesaMeso: recikliranje. Oprema za obradu mesa, peradi. Proizvodnja, skladištenje i prerada mesa
Ravioli, pećnica pečeRavioli, pećnica peče
Poluproizvodi meso kod kućePoluproizvodi meso kod kuće
Kako kuhati knedle? Savjet.Kako kuhati knedle? Savjet.
» » » Za ravioli oprema: proizvodnju, oblikovanje i proizvodnju. Oprema za proizvodnju okruglica