WikiEnx.com

Kako instalirati grede za krov s rukama?

U slučaju da ste ikada morali nositi s izgradnjom privatne kuće (ili barem prisutan na to), ne mogu biti svjesni kako skupo zavodka „kutija” pod krovom. Neki radni timovi pojaviti takve cijene da su loši vlasnici zgrada su spremni okrenuti sivo nakon objave slike.

Rogovi za krov s rukamaPostoji li mogućnost da se stavi splavar krov svojim rukama?

neke informacije

Prije svega, potrebno je podsjetiti da je. Rogovi - je temelj na krovu, njegova kralježnica. Do ovog sustava uključuju ne samo oni, nego i grede i mauerlat, potonji često isporučiti mnogo problema s instalacijom.

Video Uređivanje kapanje sa svojim rukama

smatramo "kalorija"Odlučiti kako će se staviti na grede Krov s rukama, potrebno je izračunati težinu krova. Činjenica je da u slučaju njegove male mase, ne možete učiniti mauerlatov. Oni su, usput rečeno, su grede su postavljene na zidu. Sekcija - od 15x15 cm.

Usput, kako izračunati grede na krovu? To sve ovisi o vašem domu i krovnog materijala. Za to je bolje da se okrenu profesionalnih graditelja. Ako govorimo o drvo kocke, a zatim 8h14 m Kuća traje oko pet kubika (samo Sustav nosač).

Koje su rogovi

splavar krovna konstrukcija„Protagonisti” naše priče su grede. Srednji dio broda je oko 7h15 vidjeli. Ako planirate staviti prirodne pločice, grede od krovne konstrukcije, u ovom slučaju uključuje korištenje greda 8h20 cm minimum. Također korak ovisi o krovnog materijala. Ta udaljenost između pojedinih greda. Materijal je teže, tako da bi trebao biti češći.

Video: 10 savjeta od stolara " - Rafters KROV SASTAVLJANJE "

Vodeći računa o sigurnosti

Kako pravilno instalirati grede za Krov s rukama, Prvo morate montirati drvo. Preporučujemo da ne koriste za ovu svrhu ljestava, kao što je već bilo puno nesreća, često dovodi do smrti prekomjerne graditelja samopouzdanja.

video: " 10 savjeta od stolara " - slings - BRZO PROIZVODNJE

Sigurnije i lakše i dalje se povezati rogova na zemlju, tek onda ih podizanje na zid. Gornji krajevi istih se mogu spojiti, pomoću nekoliko metoda.

Najčešće pristati, kucati tada nokte. Kako bi se poboljšala povezanost pomoću metalne ploče koji su priključeni na površinama konvencionalne svornjaka ili samorezah dovoljne duljine.

U drugom uporabu slučaju, glavni greben greda. To je način na koji ovaj ekstrem, jer svaki član montira odvojeno, obrasci nisu obično koriste.

Izračun rogova na krovuU trećem slučaju Rogovi za krov s rukama pridružio preklapaju. Na mnogo načina, ova metoda je slična onoj što je opisano vrlo prvi. Glavna razlika leži u činjenici da su gotovo uvijek primjenjuju sidrenja.

instalacija

Prije montaže, lift ekstremne rogova, a na njihovom gornjem užeta potezu koji će služiti kao marker i mogućim pravcima zakrivljenosti. Na mauerlat rafterima set, a zatim priložite konvencionalne nokte.

Kada su svi elementi dizajna koje nisu u žurbi da se stavi krov: dvaput provjeriti sve zatvarače i mjerenja, kao i sve što se može dogoditi. Vi ne želite da se rastaviti pola krova zbog pogreške u dizajnu?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ugradnja profiliranih lima na krovu: troškovi rada. Upute za instalaciju na krovu napravljene…Ugradnja profiliranih lima na krovu: troškovi rada. Upute za instalaciju na krovu napravljene…
Neraspoložen krov s rukama. instalacije tajneNeraspoložen krov s rukama. instalacije tajne
Neraspoložen krov i podove. Što se krov popraviti ove stvari?Neraspoložen krov i podove. Što se krov popraviti ove stvari?
Naglašena krov s rukama u koracima. Uređaj pent krovNaglašena krov s rukama u koracima. Uređaj pent krov
Kako izgraditi zabat sa svojim vlastitim rukama?Kako izgraditi zabat sa svojim vlastitim rukama?
Kako napraviti Polaganje mreže za porobetonKako napraviti Polaganje mreže za porobeton
Kako postaviti sanduk ispod terase?Kako postaviti sanduk ispod terase?
Neraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajkeNeraspoložen krov s rukama. montažu Opis značajke
Kako prekriti krov s metalnim rukama: karakteristike postupkaKako prekriti krov s metalnim rukama: karakteristike postupka
Kako izgraditi krov: važne točkeKako izgraditi krov: važne točke
» » » Kako instalirati grede za krov s rukama?