WikiEnx.com

Karakteristike mesa brusilice „Belwar.” Priključci za mljevenje „Belwar”: vrste, opis, korisničke ocjene i recenzije vlasnika

Priključci za mljevenje - nezamjenjiv alat za bilo kućanice. Trenutni modeli su često pravi kuhinjski strojevi, jednostavan za korištenje i značajka-bogata. To je „Belwar,” jedan od najpopularnijih proizvođača ove vrste opreme do danas. Priključci za mljevenje ovaj znak će uživati ​​u bilo kojem vlasniku jer ima niske cijene i visok stupanj pouzdanosti.

tvrtka Povijest

Njegova povijest tvornice „Aquador Belwar” je od 1939. Tijekom svog postojanja, tvrtka je u više navrata promijenio profila proizvoda, fokusirajući se prvenstveno na hitne potrebe korisnika u bilo kojem trenutku. Do 1992. godine, glavna vrsta isporučene robe na domaćem tržištu počela radijsku opremu. Do danas, 60% proizvoda iz ovog profila je biljka „Aquador Belwar” je dostupan u CIS-u.

Osim radiouređaja u asortimanu tvrtke uključuje mjerenje i medicinske opreme, kao i visoke kvalitete kućanskih aparata, uključujući i višenamjenske brusilice.

Belwar helikopter

opći opis

„Belwar” - helikopter, koji je popularan na domaćem tržištu, zahvaljujući u velikoj mjeri pouzdanost, jednostavnost uporabe i relativno niske cijene. Kupite ga - onda dobiti kvalitetnu opremu koja bi mogla značajno olakšati život domaćica.

Stambeni brusilice „Belwar” napravljene od izdržljivog plastike, to je vrlo lako čiste. Noževi i rešetke izrađen je od visokokvalitetnog čelika. Posebnost ove marke brusilice može pripisati prije svega vrlo velike snage. U različitim modelima, možda 220-400 vata. Čini se malo lik. Međutim, bjeloruski proizvođač tradicionalno je navedeno u vlasti putovnice kada nije zaključana motor. Dakle, Bjelorusija brusilice 220-400 W odgovara otprilike 700 do 1200 W uvoza.

Radi lakšeg snalaženja, svaki model dolazi s posebnim širokim ustima za punjenje komade mesa i povrća, kao i push stick. Obje od tih elemenata su izrađene od istog plastike kao i tijelo, a jednako brzo i lako oprati nakon upotrebe.

glavni oprema„Belwar” - helikopter, koji je, u stvari, mali procesor hrane. Govedina, janjetina i svinjetina može biti upletena u mnogo različitih načina. Za nadjev odgovarajuće mlaznice se koriste pravo dosljednost. To može biti, na primjer, mreža za jake brušenje, veliki ili „govedina stroganoff”.

Brusilica Belwar recenzije

vrste

Trenutno, tvrtka „Belwar” model proizvodi od mesa brusilice „asistent”, označene brojevima od 22 do 34. Razlika možda leži u snazi ​​i broju mlaznica. Sve je meso brusilica marke su opremljeni sa:

 • Perforirani mlaznica za punjenje;
 • rende za povrće;
 • mlaznice za kuhanje kobasica;
 • usitnjavanje;
 • Rezanje cookies.

Svaki model dolazi s pladnjem za pohranu mlaznicu. Sve brusilice imaju odjeljak za napajanje. Modeli 25, 33 i 34 je dodatno opremljen sokovnik i 23, 24, 32, 33 i 34 - mlaznice za perforiranje tijesto. Učinak mljevenje "Belwar" može biti u rasponu 0,8-0,83 kg / m. Modeli sa 31 do 34 ima funkciju unatrag (obrnuti). Od noževa u meso brusilice „Belwar” su izrađene od kvalitetnog čelika, oni gotovo nikad se začepljen. Međutim, u tom slučaju, ako je vijak, na primjer, rane niti mesa, uklonite ih kada je „obrnuti” funkcija će biti vrlo jednostavno.

Nedavno se pojavio na tržištu i više modernih modela „Belwar”, još više funkcija. Na primjer, neki modifikacije CEM mlin opremljen sa mlaznicama za proizvodnju cijevi i kolačić tijesta nekoliko graters, čizma posude i t. D.

Brusilica Belwar pomoćnik

Priključci za mljevenje „Belwar”: recenzije

Mišljenje među vlasnicima modela ove marke je razvio vrlo dobro. Većina dostupnih na ovim kućanskih aparata mišljenja su pozitivni. Hostesa slaviti ne samo iskoristivost od mljevenje mesa „Belwar”, ali i njihova trajnost i pouzdanost. Noževi, na primjer, ne zahtijevaju oštrenje godinama. Sviđa mi se kućanice i velike snage kućanskih aparata ovog branda. za mljevenog mesa mogu se smanjiti razmjerno velike komade, što je svakako vrlo povoljno.

Mnoge domaćice aktivno koriste takve uređaje kao sjeckalice „Belwar”, mišljenja, od kojih je zapravo jako dobar u jesen, u vrijeme konzerviranje povrća za zimu. Sjeckanje velikih količina mrkve i kupusa koriste tu opremu može biti gotovo odmah.

Nedostaci ove marke brusilice su samo vrlo kratak kabel. Twist mljevenog mesa i izrezati povrće potrebno je u neposrednoj blizini utičnicu. Također, mnogi na umu činjenicu da je nakon nekoliko godina korištenja, metalni dijelovi „Belwar„polako početi hrđe. Međutim, s obzirom na činjenicu da su krila u isto vrijeme ne gube oštrinu, nedostaci ove činjenice može se pripisati samo posredno.

Trošak mesa brusilice

Cijena modela „Belwar” je nešto veća nego na mnogim drugim domaćim robnim markama, ali niža od uvozne. Prosječna cijena mesa brusilice „Belwar” kreće se od 2500-3500 rubalja (2015). U slučaju kvara hardvera može se popraviti na jednom od servisnih centara. U Bjelorusiji ima oko 20 svojih, u Rusiji - 30. Tu možete kupiti rezervne dijelove za brusilicu „Belwar.”

Brusilica električni Belwar

Kako koristiti

Upute za uporabu za mljevenje branda ovisi o konfiguraciji ovaj model. Sjedi sve vrste kutije i pakiranje ispravno mora. Dalje, neka je uzeti kratak pogled na pravila korištenja što opreme na primjeru modela kao što su mljevenje mesa „Belwar” „pomoćnik” KEM. Naime, neka se bave oni, što su preporuke za:

 • Pripravak mlin za rad;
 • priprema nadjev;
 • Upotrijebiti sokovnik;
 • primjenom drobilicu;
 • Korištenje mlaznice za oblikovanje tijesto.

Početak

Prva stvar KEM brusilica bi trebao biti postavljen na ravnu površinu. Sljedeće što trebate kako bi bili sigurni da je prekidač pogon u položaj „0”. Nakon toga, možete početi montirati potrebne komponente. Konzole i dodaci za mljevenje mesa „Belwar” nježno umetnuti u pogon utičnicu i pričvrstite vijak, bez upotrebe sile. Nadalje oprema spojena na mrežu. Spin mljeveno ili rezano povrće ne može neprekidno više od 15 minuta. brusilica tada biti dopušteno da odstoji pola sata.

Priključci za mljevenje „Belwar”: upute za pripremu mljevenog mesa

Stvarni konzola sama za meso ide u osnovnu. To je točno isto kao i bilo koji drugi helikopter. Izrezani komadi se dovode u utičnicu ravnomjerno. Ako je potrebno, oni mogu pritiskom na prekidač. Kada koristite prefiks-brusilica strogo je zabranjeno:

 • Silom gurati meso, ako je rešetka skupili proizvod. U tom slučaju, postavite prekidač pogon u položaj „0”. Nakon što je motor potpuno je prestao raditi, trebate otići u „obrnutom” modu. Da biste to učinili, držite prekidač u odgovarajući položaj za oko 10 sekundi. Nakon što je vijak se briše, možete nastaviti raditi.
 • Koristite mljevenje Falling okretaja motora. U modelima koji proizvođač pruža funkciju automatskog isključivanja u slučaju pregrijavanja.

Bjeloruska helikopter Belwar

Kako koristiti Shredder i sokovnik

„Belwar” - brusilica, savršeno pogodna za preradu voća i povrća. Shredder sokovnik i uzima prema podacima prikazanim u uputama za uporabu. Posljednja obvezatno priložiti uz svaki model. Korištenje sokovnik, trebali pridržavati sljedećih pravila:

 • Tijekom obrade bobice sa sitnim sjemenkama konzole vijka sklopljeno do maksimuma.
 • Šljiva, dunja, trešnja i tako dalje. prije posla bi trebalo ukloniti kamenje.
 • morate koristiti mrežu s rupicama za proizvodnju čistog soka.

Shredder povrće na kuhinjske opreme, kao što su električna brusilica „Belwar”, je kako slijedi:

 • Povrće hranjeni jednoliko staklo-potiskivač.
 • To je najbolje da se stavi u utičnicu u isto vrijeme samo jedan ne preveliki komad.
 • Izlaz za isjeckan proizvod treba redovito čistiti.

Brusilica Belwar vodič

Kako raditi s privitkom za ispitivanje

Uvjeti korištenja ovog set-top box su kako slijedi:

 • Tijesto se uklonio kobasice 6-10 cm u duljinu i dovodi u potiskivač usitnjavanje.
 • Tekućina koja ističe se reže na trake željene dužine navlaženom vodom nožem.

Savjeti za meso Belwar

Kao što možete vidjeti, bjeloruski mašina za mljevenje mesa „Belwar” - oprema je vrlo jednostavan za korištenje, a ne komplicirano. Ako želite, možete lako naučiti kako raditi s bilo kojim pribor. Držite meso brusilica marke na suhom mjestu, daleko od otvorenog plamena. Noževi i ostali metalni dijelovi, poželjno je na to loju. Kabel bi trebao biti zaštićen od oštećenja. Podmažite brusilice „Belwar” najmanje jednom u 6 mjeseci.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lijek „niacin”: upute za uporabu. Vitamin B3 (niacin) - svjedočenjeLijek „niacin”: upute za uporabu. Vitamin B3 (niacin) - svjedočenje
Zašto u uho klikova?Zašto u uho klikova?
„Nijinsky” krastavac salata: biljna poslastica zimi„Nijinsky” krastavac salata: biljna poslastica zimi
Uzbudljive filmovi o budućnostiUzbudljive filmovi o budućnosti
Domaći kotlovi. Crteži domaće kotloviDomaći kotlovi. Crteži domaće kotlovi
Lijek „magnezijev sulfat”: upute za korištenjeLijek „magnezijev sulfat”: upute za korištenje
Preobraženje Gospodnje - blagdan vizualnog fenomena Božjeg Kraljevstva na svoj zemljiPreobraženje Gospodnje - blagdan vizualnog fenomena Božjeg Kraljevstva na svoj zemlji
Ženske ljepote: što učiniti ako je lakat granatama?Ženske ljepote: što učiniti ako je lakat granatama?
Zašto hodanje golubovi kimnuti? Objašnjenje u biologijiZašto hodanje golubovi kimnuti? Objašnjenje u biologiji
Kako zatvoriti za zimske rajčice na grožđe?Kako zatvoriti za zimske rajčice na grožđe?
» » » Karakteristike mesa brusilice „Belwar.” Priključci za mljevenje „Belwar”: vrste, opis, korisničke ocjene i recenzije vlasnika